cagjackal; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: cagjackal; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    1.526

    SGK mahkeme kararına uymuyor!

    Merhabalar, emekli ikramiyesinin güncellenerek alınması konusunda bölge idare mahkemesinin verdiği karar aşağıdaki gibidir

    "....sayılı kararın, davacının ikramiye tutarının güncellenerek ödenmesi...
  2. Yanıt
    7
    Okunma
    3.314

    Cevap: işe iade tazminat ve yargıtay süreci hk.

    1. Temyiz süresi tefhimden itibaren 8 gündür. Mahkemede karar taraflara tefhim edilmiş, yani 12.06.2014 tarihine kadar temyiz başvurusundan bulunabilir.
    2. evet

    Ayrıca, işe iade davasını kazanıp...
  3. Konu: Teras Problemi

    Ekleyen: cagjackal
    Yanıt
    8
    Okunma
    5.659

    Cevap: Teras Problemi

    Manzarayı, güneş ışığını, gelen havayı kesen yapılar genelde imara aykırı olarak değerlendirilerek Türk Medeni Kanunun 737. maddesindeki komşuluk hukuku çerçevesinde değerlendirilmektedir. Yargıtay...
  4. Yanıt
    7
    Okunma
    26.890

    Cevap: Eve haciz için gelen avukat neleri alabilir?

    Kimse zorla bir şey imzalatmaz. İmzalayıp da ödemezseniz taahhüdü ihlalden hapis cezası alabilirsiniz. Ödeyecek gücünüz yoksa, evden alınabilecek (haczi kabil olmayan mallar hariç) eşyalar borcun...
  5. Yanıt
    26
    Okunma
    14.371

    Cevap: Memuriyetden istifa emekli ikramiyesi.

    Yazıyı kamu görevlileri emeklilik daire başkanlığına gönderdim geçen hafta, bakalım ne kadar ödenmesine karar verecekler. güzel bir sonuç alırsam bilgi veririm, bilgilenmek isteyen arkadaşlar...
  6. Yanıt
    26
    Okunma
    14.371

    Cevap: Memuriyetden istifa emekli ikramiyesi.

    Bende de aynen böyle bir karar var zaten.. "davacının ikramiye tutarının güncellenerek ödenmesi yönündeki talebinin reddine ilişkin kısmının kaldırılmasına" şeklinde...buda ikramiye tutarının...
  7. Cevap: 3 Aylık Maaşımı Alamadım ve İŞKUR'un Cevabı

    İş mahkemesine gideceksiniz. Bildiğim kadarıyla İş mahkemesinde kendinizi savunmanız için avukat zorunluluğunuz yok. Usül ve yöntemi kendinizin halledebileceğine inanıyorsanız tabi. İş yeriyle...
  8. Yanıt
    26
    Okunma
    14.371

    Cevap: Memuriyetden istifa emekli ikramiyesi.

    Davası "güncel rakamlardan ödenmesi" şeklinde kesinleşip de beklediği ikramiyeyi SGK dan alabilen var mı acaba?
  9. Cevap: Tİcarİ mÜŞterİ borcumu busİnes kredİ ve tİcarİ kredİ

    bireysel kart adınızadır, tahsilatı şahsınızdan yapılır. ticari işletme kart/kredi şirket adınadır, tahsilatı şirket malvarlığından yapılır, ayrıca şahsen kefil olduysanız, şirketten tahsil...
  10. Yanıt
    8
    Okunma
    6.852

    Cevap: vergi dairesi ödeme emri

    Zamanaşımı iddiasının işe yarayacağını sanmam zira vergi daireleri kolay kolay hiçbir alacağını zaman aşımına uğratmaz, sürekli dosyayı açıkta tutar, gerek ilanen gerek posta ile tebligat yapar,...
  11. Yanıt
    5
    Okunma
    25.045

    Cevap: Vergi Borcumu ödeyemiyorum

    Şirketin tasfiyesi için bugün işlemlere başlasanız kapanana kadar 1500-2000tl masraf edersiniz. Vergi borcu için ilgili daireye ödeme aczi içerisinde olduğunuza yönelik dilekçe verin, ancak üzerinize...
  12. Cevap: Öğrenim Kredisi Borcu için Maliye'den Ödeme Emri Geldi. Ne Yapabilirim?

    Geçmiş olsun..haczi kabil malınız olmadığına istinaden mal bildiriminde bulunun. İlgili vergi dairesine giderek dilekçe ile taksitlendirme talep edin (zor ihtimal) Maliyenin maaşınızın 1/4 ine haciz...
  13. Yanıt
    8
    Okunma
    6.852

    Cevap: vergi dairesi ödeme emri

    Bildiğim kadarıyla devir tescil ve ilan olunduğu tarihten itibaren geçerlidir. Bu döneme kadar olan borçlar eski ortak/müdürleri bağlar. Buradan borcun tahakkuk ettiği tarihin sizin döneminizde...
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    1.153

    Cevap: Annemin borcundan dolayı icra?

    Memurun hal ve hareketine göre değişecek olup, kanunen birden fazla olanı alma yetkileri var. Sizin üzerinize olanı almamaları gerekir, alırlarsa istihkak davası açıp malı geri alabilirsiniz.
  15. Konu: Araç haczi hk.

    Ekleyen: cagjackal
    Yanıt
    5
    Okunma
    2.112

    Cevap: Araç haczi hk.

    Ödediğiniz borcun karşılığında şirketten borcu yoktur ve haciz fekki yazısı almalısınız. Aldığınız yazıyı aracın bağlı olduğu trafik şube müdürlüğüne götürüp araç üzerindeki haczi kaldırmalı ve bunu...
  16. Konu: Ltd şirket borcu

    Ekleyen: cagjackal
    Yanıt
    4
    Okunma
    2.510

    Cevap: ltd şirket borcu

    SGK ve vergi borçları gibi amme borçları hariç hiçbir alacak için ortak ve müdürlerin mal varlıklarına tedbir konamıyor. Şirketin mal varlığı mevcut değilse ve halihazırda tasfiyeye gidiyorsa bence...
  17. Bölge İdare Mahkemesinin vermiş olduğu Karar Düzeltme Ret kararına itiraz mümkün mü?

    Merhabalar, İdare Mahkemesinde açmış olduğum davayı kazandım. Davalı Bölge İdare Mahkemesine itiraz etti. Orada da benim lehime karar çıktı. Daha sonra Bölge İdare Mahkemesi 1.kurula karar düzeltme...
  18. Cevap: Apartman altındaki iş yeri sesinden rahatsızız

    Belediyede alt dükkanın kullanım şekli nasıl tanımlanmış? İşyeri Açma ve çalışma ruhsatında "spor salonu" olarak geçiyor mu? Ses varsa zabıtaya şikayette bulunun, bir şey çıkmayacaktır. Kaymakamlığa...
  19. Cevap: 3.derece arkolojİk sİt alaninda 1999 yilindan Önce yapilmiŞ 2 katli bİna İÇİn tadİlat ?

    İzlemeniz gereken yol, eklenti ve tadilatlar için belediyeden ruhsat başvurusunda bulunmak, olumsuz olursa encümende görüşülmesi için dilekçe yazmak, encümen kararıyla talebiniz reddolunursa yasal...
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    1.711

    Cevap: Dil kursundan ayrılma - senet sorunu

    Senedin arkasında üstünde "teminat senedidir" tarzında bir yazı var mıdır? Varsa eğer senedin neye karşı verildiğine dair ekli belge de olması gerekir ki zaten sözleşme de yapılmış. Ancak yasal...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.