naymanli; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: naymanli; Anahtar Sözcük:

1 / 7 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Boşanan kadın ne kadar sürede tekrar evlenebilir

    Sn. İlgili,

    İddet süresini kaldırmak için boşanmanın kesinleşmesi ve boşanmanın mernis sistemine yansımış olması gerekmektedir. Eğer mernise yansımış durumda ise İddet durumunu kaldırmak için...
  2. Yanıt
    2.602
    Okunma
    944.246

    Sabit: Cevap: İnternet üzerinden bahise itiraz

    Merhabalar,

    Kumar ve bahis sitelerine yapılan harcama itirazı/charge back işlemleri üzerine başarı sağlayabilirsiniz. Fakat bu işlem yasal değildir. Bir çok kişi harcama itirazı başarılı olduğu...
  3. Yanıt
    1
    Okunma
    17.459

    Cevap: Hesabımdaki parama vergi dairesi el koydu

    Sn. İlgili,

    İlk öncelikle şu şekilde yanıt vermek istiyorum. Vergi dairesine olan borcunuzdan dolayı hesabınızdaki para çekilebilir veya bloke edilebilir. Bunun 2 farklı sebebi vardır. Bunlardan...
  4. Cevap: Keylogger ile alınan görüntülerdelilolurmu

    Merhaba,

    Kısa ve öz olarak cevap vereyim. Evet! siz sonuçta kişinin haklarına tecavüz ediyorsunuz. Fakat sonuçta o sizin eşiniz bunu göz önüne alıyor ve aldattığına eminseniz elinizdeki deliller...
  5. Konu: Yabancı evlilik

    Ekleyen: naymanli
    Yanıt
    5
    Okunma
    3.816

    Cevap: yabancı evlilik

    Burada şuna dikkat burada çocuğun 10 yaşında olmasına dikkat edelim. Eğer çocuğun babasına;

    Ortak Velayet;
    Çocuk üzerine Şehir veya Yurt Dışına çıkış yasağı konuldu ise;
    Görüş günleri ve bunun...
  6. Yanıt
    6
    Okunma
    3.936

    Cevap: Anlaşmalı boşanma

    Tek kelime süper yorum!...
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    2.118

    Cevap: Sebebsiz zenginleşme

    Merhaba,

    Konu üzerine bir avukat arkadaşımız daha iyi yol gösterir düşüncesindeyim ama cevap gelene kadar şu bildiklerimi paylaşabilirim. Eğer babanızın alacaklarını kişi veya kurumlardan bunları...
  8. Cevap: Babaların Dramı.. Yukarılarda başka oluyormuş meğerse....

    Ortak Velayet Kavramı;

    Türkiyeye acaba önümüzdeki ilk 20 yıl içinde gelirmi acaba? Bence gelmez. :)

    Gelir diyenler bence kendilerini kandırırlar derim. Sonuçta 5 yıl, 10 yıl veya 20 yıl sonra...
  9. Yanıt
    7
    Okunma
    4.485

    Cevap: Çocuklar; biz babaların en zayıf yanları

    Birde kalkıp diyorlar; Kadınla > Erkek eşittir. Fakat işlerine gelmeyince hemen mağduru oynuyorlar ya bende buna hastayım işte.

    Abdullah Yaman arkadaşımızın dediği gibi;

    Ver icraya kararı....
  10. Yanıt
    8
    Okunma
    4.352

    Cevap: Sürekli aynı kişiyle aldatma

    Merhaba,

    Benden değişik bir yorum olacak ama eğer gerçekten ders vermek istiyorsanız bu yola başvurun derim.

    İlk öncelikle eşinize boşanma davası ve beraberinde tazminat ve nafaka davası açın....
  11. Konu: Göz hapsi

    Ekleyen: naymanli
    Yanıt
    54
    Okunma
    40.390

    Sabit: Cevap: Göz hapsi

    Tekrar Merhaba,

    Şimdi ben burada birçok yorumu okudum fakat burada şu atlanmış veya dikkate alınmamış. Bahsettiğimiz kanun ve mahkemeler birbirinden farklıdır. Birisi askeri kanun ve askeri...
  12. Yanıt
    13
    Okunma
    8.382

    Cevap: Botnet saldırıları çete suçuymuş?

    Emin olun davanız uzamayacak bile. Buna ben eminim. Fakat farklı bir seyir hali olur ise bunu bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.

    Tekrar geçmiş olsun!...

    Saygılar,
  13. Yanıt
    7
    Okunma
    7.781

    Cevap: Bilişim Suçları davası hak

    Tekrar Merhaba,

    Şu şekilde bilgi vereyim. Türkiyeden yurt dışındaki hosting firmalarından müşteri bilgileri talebinde bulunuyor ilgili mahkeme veya savcılık. Fakat yurtdışındaki tüm hosting...
  14. Yanıt
    7
    Okunma
    7.781

    Cevap: Bilişim Suçları davası hak

    Sayın, hkuk

    Web sitenizin içerikleri nelerdi? Ayrıca merak ettiğim birşey daha sormak istiyorum. Sitelerin lokasyonları yani hosting hesapları Türkiye üzerindemiydi?

    İlginize şimdiden...
  15. Yanıt
    35
    Okunma
    9.045

    Cevap: İmam böyle yaparsa cemaat n'apsın?

    Buda sizin düşünceniz tabiki,

    Saygılar,
  16. Cevap: Yanıltarak para kazanmaya yönelik internet sitesi

    Konu ile ilgili geri dönüşleri buradan yaparsanız; İleride aynı sorun ile karşılaşan kullanıcılarımız daha iyi çözüm bulabilirler.

    İlginize şimdiden teşekkür ederiz!...

    Saygılar,
  17. Cevap: Kardeşin ağlama krizlerinin evde huzursuzluk yaratması

    Tekrar geçmiş olsun. İnşallah hukuki işleme gerek kalmadan çözersiniz içinde bulunduğunuz durumu. Allah yardımcınız olsun!...
  18. Yanıt
    42
    Okunma
    22.223

    Cevap: Tek tip askerlik: Herkes 9 ay yapacak

    Mevcut hükümeti tek konuda destekliyorsam oda bu konudur dediğiniz gibi. Bende diğer avrupa ülkeleri gibi kamu hizmeti olmasından yana değilim ama sürenin kısaltılmasından yanayım. Çünkü bu şekilde...
  19. Yanıt
    14
    Okunma
    32.954

    Sabit: Cevap: Korunmadan Sanal İlişkiye Girmek

    Aynen katılıyorum. Bu şekilde çok mağdur olan insanlarımız mevcut. Belki bu konu başlığınızı ve içeriğini okuyup kendilerine güvenleri gelir. Yaptırımıda güvenle beraber artar diye düşünüyorum.
    ...
  20. Konu: Aldatma şüphesi

    Ekleyen: naymanli
    Yanıt
    42
    Okunma
    17.932

    Cevap: Aldatma şüphesi

    Tekrar Merhaba,

    Herhangi bir şekilde rahatsız olma gibi bir durumum söz konusu değil. Benim yazdıklarımı zannediyorum ki tam okumadınız. Burada bu iletişim bilgilerini paylaşırken düşüncelerinizi...
1 den 20´e kadar toplam 123 ileti bulundu.
1 / 7 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.