sdt23; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: sdt23; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,17 sn sürmüştür.

  1. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    3-6. sayfalarda 17 madde var:
    http://odatv.com/resimgaleri2/belge/cicek-hukukveadalethepimize/3.jpg
    http://odatv.com/resimgaleri2/belge/cicek-hukukveadalethepimize/4.jpg...
  2. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Okumaya vakti olmayanlar için Albay Çiçek'e ait olduğu söylenen 12 sayfalık dokümanı özetliyorum:

    İlk iki sayfa 7 maddeden oluşuyor:...
  3. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Albay Çiçek'in imzasının olduğu iddia edilen orijinal belgenin ele geçtiğinin duyulduğu gün, bunun aslında "bir gündem değiştirme operasyonu" olduğunu iddia edenler oldu.

    13 Kasım 2009 Cuma günü...
  4. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Çok teşekkür ederim sayın Harun Gür.
    Ben Uğur Dündar bu maili baştan aşağı yayınlasın diye iki gün art arda reklam arasında bile star'ı izlerken diğer kanalları kaçırmışım ve internette tam metin...
  5. Yanıt
    51
    Okunma
    14.193

    Cevap: Albay Dursun Çiçek yine serbest

    Bu ifade doğru değil.
    Fotokopiden imzanın Albay Çiçek'e ait olup olmadığının tespiti mümkün olmayacağı için delil yetersizliğinden askeri savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar vermişti.
    ...
  6. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Dediklerimi okumuyor ya da anlamamazlıktan geliyorsunuz.
    Starhaberin içinden birkaç paragrafı tekrar tekrar yayınladığı ama bütününü vermediği emaili Dursun Çiçek'in yazdığını siz nereden...
  7. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Taraf Gazetesi Yayın Yönetmeni Ahmet Altan katıldığı bir TV programında,
    "Genelkurmay mızıkçılık ederse yeni belgeler ortaya çıkacak" dedi ya...
    Tesadüf işte...Ben de yaklaşık 10 gün evvel...
  8. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Aslında "kağıt parçası" tartışmasında iki kişi günah keçisi haline getirilmeye çalışılıyor. Bunlardan birincisi Albay Çiçek. Kendisi şu anda ikinci kez ifade veriyor. Albay Çiçek'in imzası bu...
  9. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Albay Çiçek'in istediği gibi:

    İmzanın hangi tarihte atıldığının bulunması, kağıdın eskitme işlemine tutulup tutulmadığının, fotokopi ile orijinalin uyup uymadığının tespiti gerçekten de yapılması...
  10. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    "Uğur Dündar'ın haber merkezinin "ele geçirdiği" ama tam metni hiçbir yerde yayınlanmayan, iki gün boyunca ajitasyon malzemesi yapılan ve Dursun Çiçek'in yakın arkadaşlarına yazdığı iddia edilen...
  11. Konu: Hayırsız baba

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    2
    Okunma
    4.739

    Cevap: Hayırsız baba

    Büyükbabanızın mirasçısı yaşadığı sürece babanızdır.
    Babanız yaşadıkça şahsi mallarında dilediği gibi tasarrufta bulunabilir.

    Babanızın akli dengesinde problem varsa vesayet altına alınmasını...
  12. Konu: Anlaşmazlık

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    1
    Okunma
    2.826

    Cevap: Anlaşmazlık

    Anlaşmazlık olursa ortaklığın giderilmesi davasında dairenin tamamı satışa çıkarılır. Hissedarların yanı sıra dışarıdan kişiler de açık arttırmaya girer. En çok veren alır. Hissedarların diğerlerine...
  13. Konu: Üvey Kardeş

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    7
    Okunma
    18.930

    Cevap: Üvey Kardeş

    Kardeşiniz öz kardeşinizdir, üvey değil.
    Kardeşiniz mallarında dilediği gibi tasarrufta bulunabilir.
    Anneniz mallarında dilediği gibi tasarrufta bulunabilir.
    Siz annenizi size mal ya da para...
  14. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Geçenlerde Uğur Dündar ile star haber Dursun Çiçek'in arkadaşlarına yazdığı söylenen emailden bahsetti. Yayınladı, demiyorum, çünkü, öyle bir montaj ve kurgu yapmıştı ki, sadece mektuptan bazı...
  15. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Cevapsız kalan ve unutturulmak istenen sorular:
  16. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Bugün Kanal D haberde bahsedilen "İhbarcı subaydan gelen email"in metnini aşağıya alıntılıyorum:

    İşte o olay mektup:

    Sayın Savcım,

    Ben ülkesini ve çalıştığı kurumu her şeyden üstün tutan bir...
  17. Konu: Ne İlginç

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    6
    Okunma
    3.260

    Cevap: Ne İlginç

    Aslına bakarsanız Atatürk'ü bir insan olarak hakkıyla anlayabilmek için Atatürk'ün üzerindeki ambargoları kaldırmamız gerekiyor.

    Mesela Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığından sonra Cumhurbaşkanlığı...
  18. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Bir "kağıt parçası"nın belge olup olmadığını tartışırken iki albayın dinci olmasından ve terfi ihtimalinden bahsedince insan bunu iki şekilde anlayabilir:

    1. Demek ki bu komplo o albayları amiral...
  19. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Bütün bu koparılan kıyamet "dinci" iki albayı amiral yapabilmek içinmiş.
    Bir kere sayın commodore1tr da çok iyi bilir ki, TSK irticayla mücadeleyi hiç şansa bırakmaz. Yani ordudan atmak için azıcık...
  20. Konu: "Kağıt parçası"

    Ekleyen: sdt23
    Yanıt
    111
    Okunma
    21.593

    Cevap: "Kağıt parçası"

    Sayin commodore1tr'ın yazılarından iki değerli bilgiye ulaşıyoruz.

    Albay Çiçek belgesi iki "Fethullahçı" (?) albayı general yapabilmek için tezgahlanmış.
    28 Şubatın kudretli amirali Güven...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.