yld19sm; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: yld19sm; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,08 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Bakaya Kalanlara Askeriye Tarafından Ne Kadar Sürede Dava Açılıyor

    Bakaya suçlarına artık sivil mahkemeler bakıyor.Yeni düzenlemeye göre.Arkadaş taylan84 haklı .Gbt ye girmezsin.
  2. Cevap: Hazine zararının takip ve tahsilinin saklı tutulması

    Mahkem hazine zararının takip hakkını Mali Muhekemata bırakmaktadır.Yani hazine zararının takibi için ilgili yerlere kararı göndermekte ve işten el çekmektedir.Bundan sonra karar idari...
  3. Yanıt
    4
    Okunma
    4.752

    Cevap: 2 kez izin tecavüzüne (hagb ) kararı

    2009 yılında teslim olan bu yasadan yararlanamaz.Çünkü kanun 1 Mart 2008 de değişti.Bu tarihten sonra teslim olanlar yararlanamaz.
  4. Konu: Sim Kart Durumu

    Ekleyen: yld19sm
    Yanıt
    3
    Okunma
    2.837

    Cevap: Sim Kart Durumu

    Kanunda doğrudan yazmıyor.Ancak emir haline getirilir ve tebliğ edilirse sim kart bulundurmak suçu oluşturur.
  5. Cevap: Askerde Ilac Bulundurma ve Yakalanmanin Cezasi ve Sonuclari

    1-Sakıncalı ilaçlar elinizden alınır.
    2-Dövizle askerlik hizmetini etkilemez.
    3-İlaçlar revir sorumlusu olan bölükteki askerin kontrolünde durur.Zamanı geldikçe içmesi için hasta kişiye verir.
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    3.476

    Cevap: Yoklama kaçağı cezası

    Para cezası.HAGB yi etkilemez diye düşünürüm.
  7. Sabit: Cevap: Askeri ceza kanunu firar ve izin tecavüzü suçlarıyla ilgili doğru olduğu sanılan yanlışlar

    Bu tartışmaya kesin ve son noktayı koymak için 477 sayılı Kanunun 7 ve 14. maddelerini okumanızı öneririm.
  8. Yanıt
    13
    Okunma
    8.616

    Cevap: Firar ve Askerliğe Elverişli Değildir Raporu

    Eğer elverişsizlik hali askerliğe başladığınız tarihten başlıyor ise ceza almazsınız diye düşünürüm.
  9. Yanıt
    9
    Okunma
    8.815

    Cevap: Üste fiili taarruza teşebbüs

    Eğer bu eylemi üstünüzün haksız eylemi olmadan işlediyseniz 6 ay,iyi halden 5 ay hapis cezası.Tabiidirki mahkeme suçun oluştuğunu kabul ederse.Haksız tahrik varsa mahkeme bunu takdir edip cezayı ona...
  10. Sabit: Cevap: Askeri ceza kanunu firar ve izin tecavüzü suçlarıyla ilgili doğru olduğu sanılan yanlışlar

    İzin kağıdı alıp gittiğiniz izinden dönmezseniz adı izin tecavüzü,
    Birliği izin almadan terkederseniz veya çarşı izninden dönmezseniz adı firar olur.Veya hava değişiminden sonra askerlik şubesinin...
  11. Konu: 9 Günlük Firarım?

    Ekleyen: yld19sm
    Yanıt
    10
    Okunma
    7.356

    Cevap: 9 Günlük Firarım?

    1 yıl hapis cezası 6 hafta içinde kendiliğinden döndüğü için cezanın 1/2 si iner 6 ay HC.iyihalden indirim sonucu 5 ay,150 günün 100 ünü yatar.Ancak askeri hastahane askerliğe başladığı tarihten...
  12. Sabit: Cevap: Askeri ceza kanunu firar ve izin tecavüzü suçlarıyla ilgili doğru olduğu sanılan yanlışlar

    1 yıl hapis cezası,iyi halden 10 ay hapis cezası toplam 300 günün 200 gününü yatmak zorunda,nezarethanede ve yolda geçen süreler cezasından düşer.
  13. Sabit: Cevap: Askeri ceza kanunu firar ve izin tecavüzü suçlarıyla ilgili doğru olduğu sanılan yanlışlar

    Sade tsk ya bakmayın ayrıca uzman çavuşların haklarını ve görevlerini düzenleyen yasalar var.Bir de Jandarma Genel Komutanlığında çalışanları durumunu incelerseniz yardımcı olur diye düşünürüm.
  14. Cevap: Ticaret yapmaktan dolayı TSK dan atılma oluyor mu? Oluyorsa ticaretten dolayı meslekten atılan bir Astsubay güvenlik şirketi kurabili

    Ticaret yapmak suçundan dolayı atılmak tarihe karıştı.Kaldıki bu suçtan atılsanız dahi kuracağınız şirkete bir zararı olmaz diye düşünürüm.
  15. Yanıt
    1
    Okunma
    6.965

    Cevap: Bakaya kalmışım aday memurum

    Bakaya kalma süresine göre değişir.Askeri Ceza kanununa bakarsan bulabilirsin.Paraya çevrilebilen bir suç.
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    2.193

    Cevap: Hem Para Cezası Hemde Tutuklama Olabilirmi?

    Konuyu doğru öğrenin ve sorun.Bu yazdıklarınıza bir cevap vermek mümkün değil.
  17. Konu: Asker kaçağı

    Ekleyen: yld19sm
    Yanıt
    3
    Okunma
    3.557

    Cevap: Asker kaçağı...

    Asker kişi olmadığın için askeri mahkemede yargılanmazsın.Adli mahkemeleri görevine girer.Para cezasına çevrilebilen bir suç.Sıkıntı yapma.
  18. Yanıt
    6
    Okunma
    14.729

    Cevap: Askerlikten sonra zimmetten mahkemeye verildim

    Bu suçun adı zimmet değil.Memuriyet görevini ihmal.Haine zararını karşılarsan bir şey olmaz.Çünkü bu suçun oluşabilmesi için bir zararın varlığı gerekli.
  19. Konu: Göz hapsi

    Ekleyen: yld19sm
    Yanıt
    54
    Okunma
    40.552

    Sabit: Cevap: Göz hapsi

    AİHM kararı oda hapsiyle ilgili göz hapsine karşı dava açılamaz.Açılırda bir şey çıkmaz.Askerlik hizmeti süreklilik arzettiği için vazifeye devam cinsinden bir disiplin uygulaması.Tatbikata...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    2.014

    Cevap: Askeri malzemeye zarar

    Asker düşürdüyse takım komutanı niye ceza alsın?Acil durum ispatlanırsa beraat.Tabii ki hazine zararının alınıp alınmaycağına mali muhakemat karar verir.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.