s48selcuk43; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: s48selcuk43; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Mevcut Oturma Alanını Değiştirmek KMK Hangi Maddesine Girer.

    Site bahçesinde bulunan ve bahçe seviyesinden 1 metre altta (havuz şeklinde) oturma alanı bulunmaktadır. Ortasında palmiye bulunmaktadır. Peyzaj düzenlemesi yapılmıştır. Herhangi bir eksiği...
  2. Ev sahibinin keyfi masraf yaparak icraya vermesi...

    Ev sahibiyle 1 senelik sözleşme yaptık. Ödemeleri banka kanalıyla düzenli olarak yaptım. 1 yıllık sürenin bitiminde 23 günlük gecikme ile evi boşalttım. 23 günün kirasını verip, depozito olarak...
  3. HAGB kararı sonrası yeni bir ceza ve temyiz...

    Daha önce forumda sizlerinde yardımıyla 2 dava süreci atlattım.
    1. Birincisi nitelikli mala zarar verme... "Hiç gitmediğim bir ilçede" yaşanan bir olay için hiçbir kanıt olmadan 10 ay ceza aldım....
  4. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Mahkemelere gide gele haşır neşir olduk hakimlerle, savcılarla, çaycılarla katiplerle vs. Baya ilgimi çekti ve açıktan adalet okumaya başladım. Her şerde bir hayır vardır derler. İyi kötü hukuksal...
  5. Yanıt
    6
    Okunma
    2.880

    Cevap: Gerekçeli kararda gerekçe var mı?

    Devam etmekte olan davamda ceza aldım. Ben bu ülkede hukuk sisteminin gerçekten büyük düzenlemeye ihtiyacı olduğunu yaşayarak gördüm. Şehir meydanında bir polisin vatandaşa (ki vatandaşta dış görünüş...
  6. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Davanın sonucu le ilgili bilgi vermek istiyorum.
    Maddi ve manevi tazminat davaları açıldı. Daha önce ceza davasında şahitlik yapan ve bana yapan küfürleri ve karşı tarafın bışak çekip üzerime...
  7. Yanıt
    6
    Okunma
    2.880

    Cevap: Gerekçeli kararda gerekçe var mı?

    Bu tarz kararlar vatandaşların hukuk kavramına inancını maalesef düşürüyor. Olmadığım bir ilçede kırmızı kalemle yazı yazılmış bana sprey boyayla yazmışsın diye ceza veriyor. Akıl mantık alacak şey...
  8. Yanıt
    6
    Okunma
    2.880

    Gerekçeli kararda gerekçe var mı?

    Daha önce yaşadığım sorunlarda yardımcı olan tüm forum üyelerine teşekkür etmek istiyorum.
    https://www.hukuki.net/showthread.php?102772-Hakaret-Davasi&highlight=
    Şimdi herhangi bir suçum olmamasına...
  9. Kendi arsamın bir bölümünü yol amaçlı verebilir miyim?

    Forumda konuyla ilgili başlık bulamadım. Gözden kaçırdıysam özür dilerim.
    Benim fikrinizi almak istediğim konu;

    http://i.hizliresim.com/d5qNZV.jpg

    Resimdeki 1-2-3-4-5-6-7 numaralı açık renkli...
  10. Yanıt
    1
    Okunma
    3.978

    Ani Voltaj Yükselmesinden Kaynaklanan Arıza

    Ben Bandırma'da bir ilkokulun yöneticisiyim.
    30 Aralık 2014 tarihinde okulumuzda voltaj yükselmesinden olduğu kesin olan bir olay yaşadık. Sınıfımızın birisinde bilgisayar yandı, yöneticilerimizin...
  11. Yanıt
    6
    Okunma
    23.037

    Cevap: Avukat Ücretini kim öder? (Tazminat davası)

    8bin lira paramı ödemek zorunda kalıyorum? fazla sanki biraz..
  12. Yanıt
    6
    Okunma
    23.037

    Cevap: Avukat Ücretini kim öder? (Tazminat davası)

    Anladım. Peki benim ödeyeceğim temsil ücreti ne olur? Diyelimki 10.000 açtım hakim 2.000 verdi. bu durumda ne öderim?
  13. Yanıt
    6
    Okunma
    23.037

    Avukat Ücretini kim öder? (Tazminat davası)

    Bir okulda Müdür yetkili öğretmen olarak görev yapıyorum. Okulda tarafıma gerçekleşen hakaret tehdit ve mala zarar verme konularıyla ilgili şikayetçi oldum.
    Şikâyetimle ilgili olarak tehdit, mala...
  14. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Şikayetimle ilgili olarak tehdit, mala zarar verme ve hakaretten dolayı dava açıldı.
    30 Nisan ve 9 Mayısta 2 duruşma gerçekleşti ve karar verildi.
    Sanığın işlediği hakaret suçundan doalyı 109 gün...
  15. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Hakaret, Mala Zarar Verme ve Basit Tehdit suçlarından dolayı asliye ceza mahkemesinde dava açılmış. Nisan'ın sonuna duruşma günü verilmiş. Bakalım Sonuç ne olacak.
    Duruşma ile ilgili vereceğiniz...
  16. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Eğer küfür olayının olmadığını düşünürsek, yani şahitler kıvırırsa vb. bir durumda diğer yaptıkları ceza alması için yeterli değil midir? Yani tehdit etmesi, bahçeye girip hortumu kesmesi ve...
  17. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Maddeler halinde belirtsem daha net olacak diye düşünüyorum.
    1. Şahitlerle olay sonrası bir tutanak tuttuk, olayı aktardık ve tehdit küfür ve hortumn kesilmesi olaylarının tamamı var bu tutanakta. ...
  18. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Olayı jandarmaya bildirdim. Onlarda savcıyı arayıp birşeyler sordular. Daha sonra olay yerine gidildi. Olay yerinde gerekli fotoğraflar çekildi. Benim v eşahitlerin ifadeleri alındı. Daha sonra...
  19. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    jandarmadan güvenlik talebinde bulundum. ( Genel bir güvenlik talebi, okulun korunması ile ilgili)

    Millî Eğitim Bakanlığı İlköğretim Kurumları Yönetmeliği madde – 89 ‘a göre Gece bekçisi veya...
  20. Konu: Hakaret Davası

    Ekleyen: s48selcuk43
    Yanıt
    20
    Okunma
    12.914

    Cevap: Hakaret Davası

    Gelişmelerden haberdar edeceğim. Zeytin konusu hiç aklımda yoktu özel olarak. Yardımınız sayesinde onu belirteceğim...
    45 yaşlarında birisi. en fazla 50 yaşında.

    Ben zeytin ile ilgili yasa...
1 den 20´e kadar toplam 21 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.