yas2010; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: yas2010; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. Yargıtay'a "zabıt katibi" olmak istiyorsanız....Bu soruları bilmek sorundasınız.

    Zıkkım nedir?

    Keops pramidinde kaç taş kullanılmıştır?

    Angut ne anlama gelir?

    Bülent Ersoy kaç yılında gerçekleştirilen ameliyatla kadın olmuştur?

    Penguenlerin dişleri var mıdır?
  2. İnternet sitesine "Cumhuriyetimiz 87 yaşında" yazan Milli Eğitim Bakanlığı'dan öğretmenlere ne hayır gelir!

    Depremde tam 64 öğretmenimizi yitirdik. Ama Milli Eğitim Bakanı olan zat Van"a gitme zahmetinde bulunmadı.!

    Van"a gitmediği gibi, telefonla bağlandığı canlı yayında taziye dileklerini bile...
  3. Yanıt
    13
    Okunma
    6.535

    Cevap: Cumhuriyet düşmanları

    20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatında Yüzlerce Şehit Verdiğimizde ve

    24 Mayıs 1993 tarihinde saat 18.15 sularında Bingöl-Elazığ karayolunda 33 silahsız asker evladımız şehit edildiğinde de...
  4. Yanıt
    1
    Okunma
    1.705

    DEPREM VERGİSİ ve Konuşulanlar

    Maliye Bakanı'ndan deprem vergisi cevabı:

    "Şimşek, toplanan vergilerin sağlık, eğitim, duble yollar gibi 74 milyonun ihtiyacını karşılamak için kullanıldığını söyledi."

    **

    Yapılan duble...
  5. Konu: Günün Videosu

    Ekleyen: yas2010
    Yanıt
    71
    Okunma
    35.089

    Cevap: Günün Videosu

    http://www.vindir.net/chpden-tayyipi-cildirtacak-klip-paylasin-haha-477788.html
  6. Yanıt
    13
    Okunma
    6.535

    Cevap: Cumhuriyet düşmanları

    Cumhuriyet Bayramı,1999’da 18.373 ölü ve 48.901 yaralı verdiğimiz Marmara depreminde iptal edilmedi!
  7. Yanıt
    13
    Okunma
    6.535

    Cevap: Cumhuriyet düşmanları

    Bugün deprem oldu diye Cumhuriyet töreni iptal edenler yarın depreme dayanıklı değil diye ANITKABİRi yıkarlar... Cumhuriyetine Sahip Çık !....(alıntı)
  8. Cevap: AKP İktidarda Böyle Kalıyor ve İnternet Andıcı

    Teşekkürler rotorcliy....Güzel ve yerinde araştırmalarınız için...
  9. Taraf gazetesi yazarı Kuran'ı Kerim için "çakma" dedi!

    Kuran, İslam inancına göre Allah’ın sözü kabul edilir. Yine İslam inancına göre Allah, Cebrail adlı bir melek aracılığıyla kendi sözlerini Muhammed’e iletir. Muhammed ise ‘vahiy kâtipleri’ adı...
  10. Konu: Günün Videosu

    Ekleyen: yas2010
    Yanıt
    71
    Okunma
    35.089

    Cevap: Günün Videosu

    KADIN VOLEYBOLCUYA ŞORT DAYAĞI

    http://webtv.hurriyet.com.tr/4/20331/0/1/kadin-voleybolcuya-sort-dayagi.aspx
  11. Yanıt
    5
    Okunma
    3.094

    Cevap: Tarafın haberi asparagas çıktı

    Taraf Gazetesi, Hava Korgeneral Ziya Güler'i hedef alan "Yoldaş General" haberinin YALAN olduğunu, yayınladığı tekziple kabul etti. ...

    ...
  12. Konu: Fıkralar

    Ekleyen: yas2010
    Yanıt
    608
    Okunma
    200.792

    Sabit: Cevap: Fıkralar

    44 yıllık bir evlilik içinde, geçenlerde karıma şöyle bir göz attım ve aklımdan geçenleri açık
    yüreklilikle paylaştım:
    -"Sevgilim, 44 yıl önce ucuz bir apartman katında otururduk.
    O zamanlar ucuz...
  13. Yanıt
    13
    Okunma
    6.535

    Cevap: Cumhuriyet düşmanları

    Topraklarını Satanlar Köle Olurlar !.

    http://www.youtube.com/watch?v=XvooOQxVXqM
  14. Atatürk'ü Din Karşıtı Göstermek Isteyenler Dinlesin

    http://www.youtube.com/watch?v=4lpE6F-L0S8&feature=share
  15. Yanıt
    13
    Okunma
    6.535

    Cevap: Cumhuriyet düşmanları

    RTÜK Tarafından Yasaklanan ATATÜRK Reklamı...
    http://www.youtube.com/watch?v=NS5BRehYNuk&feature=share
  16. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: yas2010
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.016

    Cevap: AKP ne yaptı

    Seçim öncesinde “herkes kadrolu olacak” vaadini veren hükümet, 4/C statüsündeki işçilere böyle bir hak verilmeyeceğini açıkladı. Şaşırmadık!
  17. İşsizlik maaşı 1250 liraya kadar çıkacakmış

    http://www.ankarahaber.com/haber/Issizlik-maasi-1250-liraya-kadar-cikacak/90258


    İşsizlik maaşı 1250 TL olacakmış!..İşsizi 1250 TL maaşla acayip mutlu ediyorsun, bu ülkeye 25-30 yıl emek vermiş...
  18. Konu: Vatan Sağolsun

    Ekleyen: yas2010
    Yanıt
    432
    Okunma
    243.924

    Sabit: Yine Şehit.....

    1997 yilinda kuzey irakta TSK tampon bölge kurdu
    1998 yilinda öcalanin imrali hapis cezasi basladi
    1999 yilinda pkk kendini fes etme karari aldi
    2000 yilinda 0 sehit
    2001 yilinda 0 şehit

    ***...
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    1.635

    Cevap: Fetullah Boşuna Fetva vermedi!

    Fettullah Gülen'in zorunlu din dersini anayasa hükmü olarak koyduğu için Kenan Evren'i cennetlik ilan ettigini biliyor muydunuz?

    :)))

    Fethullah Gülen, Kenan Evren'in, 12 Eylül sonrası seçmeli...
  20. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: yas2010
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.016

    Cevap: AKP ne yaptı

    Dünyadaki en temiz enerji kaynağı nükleer santrallar. İnternetten geniş bir araştırma yaptım. Bunların dumanı yok, isi yok."Demiş:)....Kim mi demiş:)...AKP'li Mersin İl Genel Meclisi üyesi İbrahim...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.