nikon; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: nikon; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,13 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    2
    Okunma
    800

    Cevap: Haber Sitem Hakkında Suç Duyurusu

    Her ne kadar bu devirde dolandırıcımı bunlar ? diye düşünsenizde, resmi çağrı gelince savcılığa uğrarsınız, ifadenizi verirsiniz.
  2. Cevap: iHerb.com Vitamin , Besin desteği ve Sağlık ürünleri satın alma ve önerileri

    sadece iherb degil şuan hiçbir siteden bir besin desteği yada şampuan dahi alamazsınız, YASAK, 2013 yılında yanılmıyorsam genelde çıktı, hepsi için izne tabi, ya ithalat belgeniz olucak, ya da heyet...
  3. Yanıt
    2
    Okunma
    2.224

    Cevap: Başkası Adına Web Sitesi Açmak

    Yoruma açık bir konu, ben avukat beyin görüşüne katılmamak ile birlikte, internette yayımlanan aleni fotoğraf ve yazıların, herkesce her zaman görülebileceğinden ötürü, bunları bir yerde bir site...
  4. Yanıt
    2
    Okunma
    1.152

    Cevap: telfonda kufurlesme olayi basima gelenler

    Facebook'ta chat yapmıyorsunuz, Türkiye'nin en saygın hukuk sitesinde bir konu açarken, en azından türkçe yazın, ne sesli harfler, ne noktalama, ne imla kuralları hepsi hak getire, avukata gidip şu...
  5. Cevap: İnternet sitesini yaptırmaya kalktığım firma ile yaşadığım hukuki problem

    İlamsız icra takibi başlatın, zaten borcu olduğunu kabul etmiş, belirtilen sürede borca itiraz etmezse icra yoluyla tahsil edersiniz, savcılığın takipsizlik kararı vermesi zaten ayrı bir ilginç..
  6. Yanıt
    10
    Okunma
    3.217

    Cevap: evin sahibi interneti devralmıyor

    Öncelikle allah akıl fikir versin, başkasının sözleşmesini siz niye imzalıyorsunuz? hadi faturayı ödemediler,2-3 ay, faiziyle siz ödersiniz, belki bir gün kapınıza icra bile gelebilir, ayrıca 500 tl...
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    1.506

    Cevap: Kira kontratı tarihinden sonra evden çıkmak

    Evden çıkmadan yada kontrat süreniz dolmadan evden çıkacağınızı ihtar yoluyla bildirmeniz gerekir, bildirmezseniz kontrat otomatik olarak yenilenir.

    "Kira kontratında belirtilen sürenin bitmesine...
  8. Yanıt
    8
    Okunma
    30.458

    Cevap: İkinci el telefon satışı sonrası sıkıntı..

    Telefonu satın alan kişi, oğlunuzun kimlik fotokopisinimi almış?

    Aldığınıda kabul ediyorsa zaten işler daha kolay, 17 yaşındaki biriyle bu işlemi yapamaz.

    Noterden ihtar çekerek, yaptığı...
  9. Yanıt
    7
    Okunma
    5.611

    Cevap: başkası adına mail atmak

    Atılan maili görmeden yorum yapmak doğru olmaz.
  10. Yanıt
    5
    Okunma
    1.699

    Cevap: İnternet üzerinden gelen sms

    Biri de demiyorki; internet ten gelen sms nasıl bir şey ?

    gönderen internet mi yazıyor ???:DD
  11. Cevap: ev sahibim kirayı ödemediğim iddiasıyla icraya vermiş

    Bankalar geriye dönük olarak işlem detaylarına bakabilirler, icraya itiraz edin, ardından sizi mahkeme versin, mahkeme bankadan bütün delilleri ister, beraat edersiniz, ardından sizde gerekli...
  12. Cevap: ev sahibim kirayı ödemediğim iddiasıyla icraya vermiş

    Parayı nasıl ödüyorsunuz ?
  13. Cevap: Re: TC Kimlik numarasından kimlik bilgileri öğrenilebilir mi?

    1. Etmez.
    2. bu siteye altı üstü ad soyad ve tc kimlik veriyorsunuz,
    peki nvi.gov.tr de neler var hiç düşündünüz mü ? yada mernis de ? bütün gbt kaydından sigorta sicil numaranıza kadar mevcut...
  14. Cevap: Çalıntı kredi kartı ile alışveriş yapılmış kargo alıcısı benim

    1.telefon eden kim ?

    2.isim belirtilmeden sipariş almayacakları mantıken geçerli olmadığı için, oluşabilecek adli bir kovuşturmada bunu yapan firmada sorumluluğu üstlenmiş olur, kimin nasıl neyi...
  15. Yanıt
    2
    Okunma
    1.287

    Cevap: Bilişim Sistemindeki Verileri Bozma YokEtme Yardım

    Kovuşturmaya yer yok diye karar çıkması, hakkınızdaki iddiaların savcılık tarafından suç olmadığına kanaat getirilmesidir. Sıkıntı olucak bir durum yok,geçmiş olsun.
  16. Yanıt
    4
    Okunma
    2.535

    Cevap: T.C kimlik ile Kişisel Bilgilerin bulunması

    bende merak ettim, acaba siteyi paylaşmanız mümkünmüdür?
  17. Cevap: ayıplı malın kutusu ve faturası atılmış ise hak iddaa edilemez mi?

    kutusu gerekli değilde,

    fatura olmadan o malın size ait olduğunu nasıl ispatlamayı düşünüyorsunuz ?

    Faturanız yoksa yapıcak bir şey yok
  18. Yanıt
    3
    Okunma
    4.276

    Cevap: Dolandırılma

    Yapıcak bir şey vardır, alacaklı olduğunu iddia eden ispat ile mükelleftir,

    ilamsız icra takibi başlatabilirsiniz, ardından karşı taraf itiraz edince dava açarsınız, savcılık telefonun o kişi...
  19. Cevap: İp adresim kullanılarak kredi kartı dolandırıcılığı yapılmış

    Dava suçun işlendiği yerde açılmalıdır. Danıştığınız avukatlar bu hususta bilgi vermedilermi ?
  20. Yanıt
    10
    Okunma
    5.612

    Cevap: Can Sıkan Google Reklamları

    Reklama tıklamak iyidir, siteye gelir olur, ama şu "tatlıcı" reklamı bi gün kalkarsa o gün güzel bir gündür :))
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.