izmircozumhukuk; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: izmircozumhukuk; Anahtar Sözcük:

1 / 4 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    1.560

    Cevap: Reddi miras davasi

    Terekeden elde edeceğiniz gelir,borçlardan fazla ise yasal süre içinde reddi miras davası açabilirsiniz.Bu dava için Türkiye'de bulunan bir avukattan yardım almanız gerekir. Yurtdışından...
  2. Yanıt
    3
    Okunma
    1.539

    Cevap: İşten çıkarılma

    Siz dava aşamasında kullanacağız ispat vasıtalarını (ihtarname,işten çıkarıldığına ilişkin belge vs.) elde etmediğiniz için olguların ispatı tanık anlatımları üzerinden olmak durumunda.Sizin, karşı...
  3. Cevap: İşten ayrılırken alınması gereken evraklar

    Bu soruyu hangi gerekçe ile sorduğunuzu izah ederseniz cevaplamak daha kolay olacaktır.Örneğin işçi alacaklarınıza ilişkin dava açmak için mi soruyorsunuz?
  4. Yanıt
    3
    Okunma
    3.374

    Cevap: Sigortam yapılmadı ne yapmalıyım ?

    Öncelikle şikayette bulunun ve iş müfettişleri işyerinizde tespit yapıp rapor düzenlesin.Akabinde açacağınız tespit davasında bu rapor sağlam bir delil olacak ve işinizi kolaylaştıracaktır.
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    1.556

    Cevap: Zarar nedeniyle işçi çıkarma

    çalışma süreniz itibariyle işe iade ve tazminat hakkınız söz konusu değildir.İşe giriş tarihinizin 5 gün geç bildirildiği için de dava açmanın menfaatinize olacağını düşünmüyorum.
  6. Cevap: Tazminat ödemesi, eksik ve düşük yatırılan sgk primi hk.

    Eksik yatan primler ile geriye dönük işçilik alacaklarınıza dair dava açma hakkınız var.Tazminat dışındaki diğer işçilik alacaklarınız açısından haklı sebep önkoşuluda bulunmamaktadır.Ayrıca geriye...
  7. Yanıt
    8
    Okunma
    6.229

    Cevap: 3600 gün 15 yıldan tazminat hakkı

    Halihazırda yürüttüğümüz dava ile ilgili olarak da karşılaştığımız olumsuz bir durum ancak yasa hükmü ve uygulama bu yönde.
  8. Cevap: 5 aylık hamile çalışan raporlu olduğu süre zarfında işten çıkarılabilir mi?Bu durumda hangi haklara sahiptir.

    Haklı sebep olmaksızın iş akdi feshedilmiş ise şartlar gerçekleşmiş ise işe iade yada kıdem-ihbar tazminatı ve dğier işçilik alacakları için dava açma hakkınız mevcut.
  9. Yanıt
    8
    Okunma
    5.692

    Cevap: Tüketici Mahkemesini kazandım ve İcraya gittim

    Paranızı tahsil etmek için borçluyu devamlı olarak takip etmelisiniz. Herhangi bir şekilde mal edinimi yaptığında yada işyeri açtığında fiilen haciz yoluna başvurmalısınız.
  10. Cevap: Mesaiye kalınmadıgı gerekçesiyle 2.5 ay sonrası yazılı uyarı vermek

    Burada yasal bir engel yok ancak dikkat etmelisiniz işten çıkarılma olayınızın gündeme getirilmesi için altyapı hazırlanıyor olabilir!!!
  11. Cevap: İşşizlik maaşını işveren mi ödüyor ?

    İşsizlik maaşı işveren tarafından ödenmez. İşsizlik maaşı alınmasının işverene bir zararı da yoktur.Ancak burada işveren sizi işten çıkardığını bildirirse ilerde işçilik haklarınız için dava...
  12. Yanıt
    3
    Okunma
    5.030

    Cevap: Adi Senet ile Ev satışı

    Resmi şekilde yapılacak satış vaadi sözleşmesi ile istediğiniz sonuca ulaşabileceğiniz kanaatindeyim.
  13. Cevap: Bir senemin bitmesine bir gün kala işten çıkarılma

    İşverenin iş akdini haklı nedenle derhal feshi söz konusu değilse ihbar süreniz 4 haftadır.Üstelik 4 gün önceden bildirim yapıp bir yıla bir gün kala işten çıkarma işleminde kıdem tazminatı ödemekten...
  14. Cevap: Çıkış Dilekçesi Verdiğim Halde Bildirimsiz İş Feshi

    Ücret alacağınıza ilişkin olarak ödeme ihtarında bulunun şayet ödeme gelmezse dava yoluna gitmeyi düşünmelisiniz.
  15. Cevap: İcralık borcumuzu ödediğimiz zaman dosya kaç günde kapanır...

    Tüm veriler e-devlete zamanında ve tam olarak girilmemektedir.Ödeme belgesi ve dosya kapatma yazısını aldığınız takdirde sorun kalmaz.
  16. Cevap: Para cezasına HAGB(hükmün açıklanmasının geri bırakılması) ' e verilebilir mi?

    evet bu mümkündür
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    1.594

    Cevap: Mobbing Uygulanıyor

    Size yapılan davranışın mobbing kapsamında değerlendirilip değerlendirilemeyeceğini doğru tespit etmek gerekir.Mobbingin varlığı halinde bu durum kişilik haklarına saldırı kapsamında değerlendirilir...
  18. Yanıt
    2
    Okunma
    5.333

    Cevap: İşcinin zam isteme hakkı

    Zam yapılmaması haklı fesih sebebi sayılmaz ve bu yönde işyeri yönetmeliği yada uygulaması yoksa talep hakkınız olmayacaktır.Haklı sebep olmaksızın iş akdini feshedersiniz tazminat talep edemezsiniz.
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    1.702

    Cevap: Ev alacağım ama sorunlar var

    Sözleşmeye lehe hükümler koymak yeterli değil.Önemli olan ilerde olumsuz bir durumla karşılaştığınızda ( dava yoluna gidip kazandığınızı varsayalım) elde ettiğiniz hükmü icraya koyabilmek ve tahsil...
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    1.215

    Cevap: Bir Arsa Satışı Hakkında...

    anlattığınız kadarıyla böyle bir imkan gözükmüyor.
1 den 20´e kadar toplam 65 ileti bulundu.
1 / 4 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.