Şenol Eker; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Şenol Eker; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: 59 dk önce yapılan arama işlemi 0,23 sn sürmüştür

  1. [Sözleşmeler hukuku] Cevap: EVKUR Fatura Bedeli İle Sözleşme Bedeli Uyumsuzluğu

    Sizden tahsil edilecek ücretle fatura tutarı aynı olmalı. Aynı değilse bir sıkıntı var.
  2. Cevap: Mahkeme kararı verilmesine rağmen elime bilgi ulaşmaması

    UYAP Vatandaştan girip baktığınıza kararı görmüyor musunuz?
  3. [Borca itiraz davası] Cevap: Kağıt üzerinde anlaşma yaptık adıma icra açıldı ama borcum yok ne yapmalıyım.

    Eğer 200 bin liraya teypli arabayı satarken sözleşmeye "200 bin liraya teybi satıyorum, paramı da aldım" yazarsam, teybi de vermezsem, adam ister parasını ve alır. Çünkü sözleşmede araba yok. Araba...
  4. [Borca itiraz davası] Cevap: Kağıt üzerinde anlaşma yaptık adıma icra açıldı ama borcum yok ne yapmalıyım.

    Eee, parayı aldınız malı vermediniz. Karşıdaki adamın parasını geri istemesinden daha doğal ne olabilir? Neyin ısrarcısısınız anlamıyorum.
  5. [Borca itiraz davası] Cevap: Kağıt üzerinde anlaşma yaptık adıma icra açıldı ama borcum yok ne yapmalıyım.

    Sadece evet veya hayır diye cevap verin:
    1-Sözleşmenize göre web sitesini verecek miydiniz?
    2-Web sitesini verdiniz mi?
  6. [Borca itiraz davası] Cevap: Kağıt üzerinde anlaşma yaptık adıma icra açıldı ama borcum yok ne yapmalıyım.

    Siz "web sitesi ve aileyi" vereceksiniz ve 90 bin lira elden ALDINIZ. Sözleşmenizde yazan bu.
    Şimdi karşı tarafın size elden 90 bin lira verdiğinde bir sıkıntı yok.
    Siz aileyi ve web sitesini...
  7. [Cezalar] Cevap: Jigolo kayıt sitesine form doldurdum mahkemelik oldum

    Diyelim ki suç. Bu, uyuşturucu satıcısının, bir müşterisini "ben buna uyuşturucu sattım" diye şikayet etmesi gibi bir şey olur. :)

    - - - Updated - - -



    Bir daha böyle saçma işlere girişme....
  8. [Cezalar] Cevap: Jigolo kayıt sitesine form doldurdum mahkemelik oldum

    Klasik bir dolandırıcılık taktiği. Bunun çeşitli şekiller yapılıyor. Üzerinde durmazdım ben olsam.
    Bu arada, sen "gerçek kişi"sin. "Tüzel kişi" değilsin.
  9. Cevap: Ehliyetsiz araç kullanırken yayaya çarpmak Hk.

    Kaza anında polis falan olaydı başka olurdu da, yaralanma yok, bir şey yok. Buradan bir şey çıkacağını zannetmiyorum.
  10. Yanıt
    3
    Okunma
    357

    Cevap: 18 yaş altı sözleşme imzası

    Kursu aldınız ve kurs ücretinin üstüne mi yatmak istiyorsunuz?
  11. Cevap: Ekran Görüntüsü Hakkında Çok Önemli Uyarı ! ( Tarayıcı/İncele)

    Şikayet ettiğiniz kişi, "ben bunları yazmadım" demedi görünüşe göre. Yazmadım deseydi işler değişirdi.
  12. [Borca itiraz davası] Cevap: Kağıt üzerinde anlaşma yaptık adıma icra açıldı ama borcum yok ne yapmalıyım.

    Parayı elden aldığınıza ve siteyi devretmediğinize göre, doğal olarak parasını geri istiyor. Hukuk, evraka bakacak sonuçta.
  13. Cevap: Sahte siteye yönlendirerek dolandırıldım

    Parayı gönderdiğinizi ispatlamak konusunda çok sıkıntı çekeceksiniz gibi görünüyor. Allah kolaylık versin. Siz yine de polise / savcılığa şikayet edin ve bu kişiden zarar görenleri şikayet etmeleri...
  14. Cevap: Sahte siteye yönlendirerek dolandırıldım

    Savcılığa veya karakola "şikayet" edeceksiniz. Bu sırada elinizdeki tüm bilgileri vermelisiniz.
    Siz parayı nasıl gönderdiniz onlara?
  15. Yanıt
    4
    Okunma
    316

    Cevap: 2 sene önce gasp edildim

    Siz duruşmalara hiç katılmadınız mı şikayet ettikten sonra?
  16. Yanıt
    26
    Okunma
    1.085

    Cevap: pazar günü işe gelmeme tutanağı

    Evet, sahtekarlık yapmışlar özel evrakta. Hepsine idam verecek hakim. İşkenceyle idam edecekler.
  17. Yanıt
    7
    Okunma
    470

    Cevap: tazminatsız işten çıkarılacağım

    Başka bir konuda böyle kandırılmış birisi var.
  18. Yanıt
    26
    Okunma
    1.085

    Cevap: pazar günü işe gelmeme tutanağı

    Hafta tatili olması, insanların işyerine gitmediklerini kanıtlamayacak.
    Tatilde gitmelerini engelleyen bir şey yok.
  19. Cevap: Fıkra - Komşusunu yaralayan Temel'in mahkemedeki savunması

    Kolunu sarılı görünce sormuş:
    +"Hayrola neyin var"?
    -"Yirmi katlı bir binadan düştüm"
    +"Nasıl yani? Yirminci kattan düştün ve sadece kolun mu kırıldı?"
    -"Yok, ben yirmi katlı binanın birinci...
  20. Yanıt
    26
    Okunma
    1.085

    Cevap: pazar günü işe gelmeme tutanağı

    Defalarca yazdık ama okumuyorsunuz sanırım. Bari bu sefer okuyun:

    Hafta tatillerinde tutanak yazılamaz diye bir şey yok.



    Siz işyerinde yokken tutanak yazılmasında da sıkıntı yok....
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.