medwig; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: medwig; Anahtar Sözcük:

1 / 8 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    3
    Okunma
    477

    [İcraya itiraz] Cevap: İcraya İtiraz Hakkında Sorun

    İtiraz ettiniz tekrar etmenize gerek yok
  2. Yanıt
    3
    Okunma
    477

    [İcraya itiraz] Cevap: İcraya İtiraz Hakkında Sorun

    Tebligat parçası dönmeden itirazınızı süresinde yapıp yapmadığınız anlaşılamayacağından böyle bir karar veriliyor , şayet süresinde itiraz etmişseniz dosya itiraz ile duracak karşı tarafın itirazın...
  3. [İcra ihaleleri] İhalenin feshi davası devam ederken teminat iadesi

    İyi günler ,

    İcra müdürlüğünce satışına karar verilen taşınmaz için 2. Satış gününde alıcı çıkıyor fakat alıcı ihale bedelini ödemediği için iik 133’e göre tamamlama ihalesi yapılıyor , bu süreçte...
  4. [İcra takipleri] Faiz ve mahkeme masraflarına icra takibi başlatılabilir mi ?

    Siz sadece dava tarihinden karşı tarafın size fatura bedelini ödediği tarihe kadar ki faiz ile masraflar icin takip açacaksınız , belirttiğiniz 8799tl icin takip açmayacaksınız . Yanı takibi sadece...
  5. [İcra takipleri] Cevap: Faiz ve mahkeme masraflarına icra takibi başlatılabilir mi ?

    Tabii ki başlatabilirsiniz
  6. [İcra takipleri] Cevap: Faiz ve mahkeme masraflarına icra takibi başlatılabilir mi ?

    Mahkemenin gerekçeli kararında detaylarıyla birlikte alacağınız rakamlar açıklanmıştır , orada belirtilen rakamları ödemiyorlarsa mahkeme ilamıyla birlikte icra dairesine başvurabilirsiniz
  7. [İcraya itiraz] Internet abonelik operatör değişikliğinden aylar sonra gelen avukat icra bildirisi

    Tarafınıza tebligat yapıldıktan 7 gün içerisinde icra müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz . Fakat haksız yere itiraz etmeniz durumunda bu size daha fazla maddi külfet olarak dönebileceğini unutmayın....
  8. [Maaş haczi] Cevap: Bahsi Geçen Tutar Davacı Tarafa Tahsil Edildi Mi?

    9441 tl tahsilat yapılmış fakat henüz Alacakli tarafa reddiyat yapılmamış durumda . Kısa sürede harçları kesilip alacaklıya reddiyat yapılacaktır
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    431

    Cevap: Rehinli araba haciz edilirmi ?

    Taksitle ödeme durumunuz varsa ilgili banka yada avukatıyla takip açılmadan konuşmanızda fayda var . Prosedürleri farklı olabilir ama ödeme yapacaksanız yardımcı olacaklardir bunu deneyin derim ....
  10. Yanıt
    4
    Okunma
    431

    Cevap: Rehinli araba haciz edilirmi ?

    Maaşınıza da haciz gelebilir arabanıza da . Aracın rehinli olması haciz konulmasına yada aracın satılmasına engel değildir .
  11. [İcraya itiraz] Cevap: İcra Dairesi Kapatılmış İcra Dosyasına Eklenen Tensip Zaptı Bilgi Girişi (Genel Haciz Talebi)

    Genelde taleplerin altında yasa ve usule uygun talebin kabulüne şeklinde standart yazılar olabiliyor , bazı avukatlar talepleri böyle gönderiyor bu demek değil ki icra müdürlüğü kabul etmiş ....
  12. [İcraya itiraz] Cevap: İcra Dairesi Kapatılmış İcra Dosyasına Eklenen Tensip Zaptı Bilgi Girişi (Genel Haciz Talebi)

    İcra dosyasına itiraz etmiş ve dosyanın icra müdürlüğünce durdurulmasına karar verilmişse mahkemeden itirazın iptali kararı alınmadan icra müdürlüğü işlem yapmayacaktır . Dosyaya talep gönderilmiş...
  13. Yanıt
    0
    Okunma
    383

    [İcraya itiraz] İtirazın iptalinde süre kaçırılmışsa

    Merhaba ,

    Takibe yapılan itiraz sonucu durdurulan dosya hakkında 1 yıl içerisinde itirazın iptali davası açılmamasına rağmen açık görünen icra dosyası hakkında borçlunun itirazın iptali...
  14. Konu: Tebliğsiz İcra

    Ekleyen: medwig
    Yanıt
    4
    Okunma
    469

    [İcra takipleri] Cevap: Tebliğsiz İcra

    İstanbul Bakırköy’deki icra Dairesi bilgi verir ama onlara telefonla ulaşmak biraz zor . Yarin Telefonla ulaşmaya çalışın umarım ulaşırsınız , lakin ödeme süreniz size tebligat yapıldıktan sonra...
  15. Konu: Tebliğsiz İcra

    Ekleyen: medwig
    Yanıt
    4
    Okunma
    469

    [İcra takipleri] Cevap: Tebliğsiz İcra

    Merhaba ,

    17 Mayıs’ta icra dosyanız açıldıysa tebligat henüz size ulaşmamış da olabilir , bunun dışında adresinizin bulunduğu muhtara başvurun evde yoksanız muhtara tebliğ edilmiş olabilir yada en...
  16. Konu: Yediemin sorumluluğu

    Ekleyen: medwig
    Yanıt
    0
    Okunma
    289

    Yediemin sorumluluğu

    İyi günler ,

    İcra dosyasında muhafazaya alınıp yediemine teslim edilen malın hirsizlanmasi sonucu yediemin malın bedeli kadar dosyaya borçlu olarak ekleniyor . Yediemin hakkında İşlemler devam...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    632

    [Haciz] Cevap: Hacizli Arabanın üstüne Haciz Gelir mi ?

    Araca birden fazla haciz şerhi işlenebilir . 1. Sırada vergi Dairesi varsa digerleri haciz konma tarihine göre sıraya girerler . Bu haciz veya yakalama icinde geçerlidir , yakalama çıkartmak isteyen...
  18. Taahhüt verildikten sonra gelen haciz ihbarnamesi

    Merhaba ,

    İcra dairesine bir borçtan dolayı verilen taahhüt ödemeye devam ederken alacaklının alacaklısı tarafından ev adresine gönderilen 89/1 ‘e istinaden bu ödeme artık haciz ihbarnamesine mi...
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    447

    Cevap: İcra takibine itiraz hk.

    Size gönderilen ödeme emrinin tebliğ parçası icra dairesine daha dönmediğinden itirazınızın suresinde olup olmadığı belirlenememiş ve bu şekilde bir karar verilmiş . İlamsız takibe tarafınıza...
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    614

    Cevap: İcra dosyası zaman aşımı

    2005-2006-2007 bu tarihlerde açılan çok takipte Borclu tc’si olmuyor bu yüzden görünmüyordu , ayrıca o tarihte takipsizlikten kapanmış çok dosya uyap sistemine aktarılmamış . Daha yakında birisinde...
1 den 20´e kadar toplam 145 ileti bulundu.
1 / 8 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.