Seca_2013; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Seca_2013; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    3
    Okunma
    2.885

    Cevap: Re: İşyerinde çalışana küfür

    Merhaba,

    Benim bir derdim var biraz detaylı ve sansürsüz anlatacağım lütfen kusura bakmayın.

    Benim işçi olarak çalıştığım işyerinde başka bir işçiyle sorunum var.Bu bahsettiğim işçi ile...
  2. Yanıt
    6
    Okunma
    2.228

    Cevap: Ölünceye kadar bakma akdi

    Merhaba,
    Benim annem şu an 70 yaşında ve sağlığı sıhhati şimdilik yerinde.Biz dört kardeşiz ve annem üzerinde olan arsasını daha ölmeden önce bana vermek istiyor.Ben annem ile ölünceye kadar bakma...
  3. Yanıt
    16
    Okunma
    50.247

    Sabit: Cevap: Re: Komşunun ağacı rahatsız ediyor

    Merhaba,

    Bizim oturduğumuz binamızın bodrum katında çalışan konfeksiyon atölyesi sahibi bodrum bahçesine yıllar önce incir ağacı dikmiş.Bu ağaç 2. katın balkonunun çamaşır iplerine kadar büyümüş...
  4. Yanıt
    10
    Okunma
    27.426

    Cevap: Mirasta ihaleli satış

    İyi günler;

    Bizim dedemizden kalan köy arsası ve tarlalarımız ile ilgili miras davamız 25 ekim 2018 de bitti.Son duruşmada taşınmazların ihale ile satılarak paylaştırılması kararı verildi.Bundan...
  5. Yanıt
    10
    Okunma
    4.692

    Cevap: Çok hissedarlı tarla

    İyi akşamlar,

    Bu miras kalan tarla ve arsanın işletme ve paylaşımından kaynaklanan sorun yüzünden Annem kardeşleri ile mahkemelik oldu.Dayım tarlalardan elde ettiği mahsulü satıp gelirin tamamını...
  6. Yanıt
    10
    Okunma
    4.692

    Cevap: Çok hissedarlı tarla

    Merhabalar,
    Bizim dedemden kalma 32 dönüm tarlamız var.Bu tarla üzerinde 3 kardeş işletmesinde ve paylaşımında anlaşamadığı için mahkemelik oldular.Bu 32 dönüm tarlayı mahkeme kararı ile 3 e...
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    6.398

    Cevap: Apartman aidatı sorunu

    İyi günler,

    Bizim binamız 11 daire 1 tane dükkandan ibaret. Yönetici olarak seçtiğimiz yetkili biride yok. Binamızda bazı daireler binanın temizlikçi aidatını ödemeyip sıkıntı yaratıyorlar.
    ...
  8. Yanıt
    10
    Okunma
    4.692

    Cevap: Çok hissedarlı tarla

    Biz mahkeme dava masrafı olarak 1190 TL ödedik.Bunu ancak size en yakın adliyeye gidip dava açıyormuş gibi sorarsanız öğrenebilirsiniz.Kaç tane tapu varsa, büyüklüğüne göre de olabilir fiyat...
  9. Yanıt
    10
    Okunma
    4.692

    Cevap: Çok hissedarlı tarla

    İyi günler;

    Annemin kardeşleri ile arasındaki miras davası ile ilgili avukat tutmasak olmaz mı? Dava konusu şöyle;

    Dedem 2000 yılında vafat etti.Dedemin anneannemden önce başka bir eşinden bir...
  10. Konu: Aile Mirası

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.439

    Cevap: Aile Mirası

    İyi günler;

    Annemin kardeşleri ile arasındaki miras davası ile ilgili avukat tutmasak olmaz mı? Dava konusu şöyle;

    Dedem 2000 yılında vafat etti.Dedemin anneannemden önce başka bir eşinden bir...
  11. Yanıt
    1
    Okunma
    897

    Sağlık sorunu ile rapor aldım.

    İyi günler;

    Ben bir hafta önce iş yerinde amirime sağlık durumum ile ilgili bilgi verdim.Dedim ki; Hastaneye gittim ve ürolojiye göründüm. Üroloji doktoru sende kasık fıtığı var dedi ve geç...
  12. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    Eyvallah sayın Kırcalı. Bizi hukuki konularda aydınlatan siz ve diğer forum arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.
  13. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    Bir dünya kişi yazdığımı okudu, biri çıkıp cevap verme zahmetinde bulunmadı. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
  14. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    İyi günler;

    Ben 38 yaşındayım ve bu 1475 sayılı İş Kanununun, yürürlükte olan 14/5 inci maddesinde, 15 yıl ve 3600 gün koşulunu taşıdığımdan kıdem tazminatımı aldım. Şu an emekli maaşı alamasam...
  15. Yanıt
    2
    Okunma
    21.454

    Cevap: Re: İşe girişte talep edilen belgeler

    İyi günler;
    Bu evraklar hakkında benimde bir sorum var. Bu evrakları bugün yeni bir işe gireceğim diye hepsini hazırladım. Şimdi be bu evrakların hepsinin fotokopilerini çeksem, bu iş yerini...
  16. Konu: Vekalet ücreti

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.396

    Cevap: Vekalet ücreti

    İyi günler;
    Vekalet belgesinin illa noterde yazılıp onaylanmış olması şart mı? Vekil tayin edecek kişi (devlet görevlisi olmasa bile ) kendi el yazısı ile yazıp imzalamış olsa, yani vekaletnamede...
  17. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    Reytingimizde iyi yukselmis. Konu kakkinda yanlisimiz yada eksigimiz varsa yardimci olmanizi rira ederiz.
  18. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    İzin verilirse ben cevaplayayım.
    Bu kanundan yararlanmak için gereken şartlara uygun kişiler iş hayatında bir defaya mahsus bu haktan yararlanabiliyorlar.Ayrıca bu hakkını kullanıp emekli konumuna...
  19. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    İse giris tarihi mesela 25.11.2007 diyelim. Bu kanundan yararlanarak isten 27.01.2014 te ayrilmak istesem 2014 yilinin yillik izin ucretlerini alabilir miyim?
  20. Konu: 15 yıl 3600 gün

    Ekleyen: Seca_2013
    Yanıt
    47
    Okunma
    32.782

    Cevap: 15 yıl 3600 gün

    Bu konu hakkında uzun süredir internette araştırma yapıyorum.Bulabildiklerinmi seninle paylaşayım;
    SGK dan kıdem tazminatını alabilir yazısından başka işyerine hiç bir yazı veya istifa kağıdı...
1 den 20´e kadar toplam 31 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.