haletiruhiyem; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: haletiruhiyem; Anahtar Sözcük:

1 / 9 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. İstinafta İtiraz Yolu Kapalı Olan Karar Gerekçesindeki Uyuşmazlık ve Kanun Hükümlerine Aykırı Olması Nasıl Düzeltilir?

    Merhaba,

    2547 sayılı Kanunun uygulandığı bir kurumda verilen aylıktan kesme disiplin cezası itirazında, itiraz konusunda üniversitede profesör olmadığı için disiplin kurulu oluşamıyor ne yapılması...
  2. Yanıt
    6
    Okunma
    5.704

    Cevap: Yargıtay bir dosyaya 4 günde karar vermiş

    Tanıdığa bakıyor zannedersem. Ben 1 hafta içinde alınmış ve aynı zamanda tebligatı yapılmış YD kararı (idari) gördüm.
  3. Yanıt
    5
    Okunma
    4.831

    Cevap: Özel Yurttan KYKya Geçiş

    Ben size mutlaka ödeme yapın demiyorum. Sadece noter olayına güvenmeyin iyice bir araştırın diyorum. Bir yerlerde okumuştum bazı yurtlar haklı nedenler olması halinde kalan ücreti almıyorlarmış. Bir...
  4. Yanıt
    5
    Okunma
    4.831

    Cevap: Özel Yurttan KYKya Geçiş

    Bende şöyle duydum; karşılıklı imzalarınız var, siz bu sözleşmeyi kabul ederek belli bir süre ödeme yapmışsınız ve ödediğime dair belgelerim var diyorsunuz. İşte bu aşamada noter huzurunda...
  5. Cevap: konutta komşuyla ses yüzünden uyuşmazlıklarda durum tespit davası

    Forumda biraz arama yaptırın benzer durumda bir üye vardı, hatta kapılarına zabıta/polis filanda geldiği olmuştu ama sonrasında zabıta/polis burada gürültü yok demesi üzerine ev sahibi alt komşusuna...
  6. Yanıt
    11
    Okunma
    2.810

    Cevap: Arkadaşlar merhaba bir konuda yardımlarınıza ihtiyacımız var. Çok ACİL

    Kamu kurumları Devlet Teşkilatı Merkezi Kayıt Sisteminde (DETSİS) kayıtlı isimleri ile yazışmalarını gerçekleştirirler.

    Bu konuda 02.02.2015 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Resmî Yazışmalarda...
  7. Yanıt
    11
    Okunma
    2.810

    Cevap: Resmi yazi konusunda yardımcı olurmusunuz

    Net cevaplar alabilmek için somut örnekler vermeniz lazım. Şöyle bir yazışma olduydu bunun üzerinden şu kadar zaman geçti şimdi bana bu yazıdan dolayı böyle diyorlar, bana bunu yapmak istiyorlar gibi...
  8. Yanıt
    11
    Okunma
    2.810

    Cevap: Resmi yazi konusunda yardımcı olur musunuz

    arz/rica çok sorun yaratmaz ancak arz etmeniz gereken bir kuruma rica eder yazarsanız ve o kurumun amiri sizin amirinizi ararsa hiç hoş olmaz. Ayrıca ilgili kurum resmi yazışma kurallarına göre sizi...
  9. Yanıt
    8
    Okunma
    1.954

    Cevap: Sahtecilik mi ?

    Aynı konu değil mi?
    https://www.hukuki.net/showthread.php?124703-Sahtecilik-mi&p=559483#post559483
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    1.276

    Cevap: Aday Memur işleri

    Sorunuzun cevabı 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 125. maddesi ile kanundaki Adaylık ile ilgili hükümler içerisinde saklı. Hangi duruma girdiğini bakıp değerlendirmeniz gerekli.
  11. Cevap: Bir konyda merak ettiğim birşey var yardımcı olur musunuz

    Sayın Hakkarili Arzuhalci aynen dediğiniz gibi kamu malını özel işinde kullanarak maddi zarara uğrattığından suçlanabilir görüşündeyim. Bunu herkes yapıyor diyebilirsiniz ama bu zarara uğranıldığı...
  12. Cevap: Bir konyda merak ettiğim birşey var yardımcı olur musunuz

    Amaç ney? İş için mi özel iş için mi?
    Bu konuda bir mevzuat duymadım ancak genel olarak kullanmanızı engelleyecek yönde hükümler var.
    Kurumun elektriğini internetini kendi bilgisayarında kullanarak...
  13. Cevap: Alt ın üste saygısızlık tehdit etmesi ve üstüne yürümesi

    Tehdidinden dolayı savcılığı şikayette bulunabilirsiniz, devlet dairesindeki üstüne davranışından dolayıda bir üstünüze tutanak/dilekçe şeklinde durumu bildirerek disiplin soruşturması açılması...
  14. Yanıt
    3
    Okunma
    1.385

    Cevap: Görevde Yükselme sınavı ile ilgili

    MADDE 4 – (1) Bu Yönetmelikte geçen;
    i) Kurum: Yükseköğretim üst kuruluşları ile yükseköğretim kurumlarının her birini,
    ifade eder.

    Yükseköğretim Üst Kuruluşları= YÖK ve ÜAK
    Yükseköğretim...
  15. Yanıt
    3
    Okunma
    1.385

    Cevap: Görevde Yükselme sınavı ile ilgili

    Mevzuatı yanlış yorumluyorsunuz. Diyelim siz A kurumunun B biriminde çalışıyorsunuz. A kurumunun görevde yükselme sınavına (A kurumunda en az 6 ay şartını sağlamak ve diğer şartlara haiz olmak koşulu...
  16. Cevap: Daire başkanının keyfi uygulamları hakkında neler yapabilirim?

    Kadro tenkis tahsislerinde birim Daire Başkanlarının çok bir etkisi yok ki. 13-b/4 ile görevlendirmeleri Rektörlük yaptığından dolayı kadrolarının bulunduğu yere tahsisini de Rektörlük yapıyor. O...
  17. Yanıt
    48
    Okunma
    8.193

    Cevap: Sahtecilik mi ?

    Size idari işlem olarak birşey diyecek olursam, idari işlemlerde bazen evrakın aslını değiştirmek mümkün olmadığından hatalı evrak üzerinde aynen bahsettiğiniz gibi düzeltmeler yapılarak onaylanır ki...
  18. Yanıt
    10
    Okunma
    14.755

    Cevap: Apartman genel giderleri hesabı

    Forumda biraz aratsanız bu konuda geniş yorumlar/bilgiler bulabilirsiniz. Benim okumuş olduğum bazı yorumlarda 2 aylık filan deneme süresi koyulabildiği (sigorta yatırılıp yatırılmadığı konusunu tam...
  19. Cevap: Bir memurun toplamda alabileceği maximum izin süresi nedir

    657 sayılı Kanun'un 105.maddesini inceleyip durumunuzu ona göre değerlendirebilirsiniz.
    Ayrıca BİMER üzerinden Devlet Personel Başkanlığı görüşü isteyin ya da kurumunuzun tereddütleri varsa DPB...
  20. Yanıt
    5
    Okunma
    2.034

    Cevap: Acil yardım askerlik durumum ve AÖF e geçiş

    Mezun olmuşsunuz zaten. Diploma örneğinizle beraber askerlik şubesine gidin ve mezuniyetten dolayı tecil ettireceğinizi söyleyin tecil ettirerek askerlik durum belgenizi akabinde alabilirsiniz. (eğer...
1 den 20´e kadar toplam 167 ileti bulundu.
1 / 9 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.