onur ozbay; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: onur ozbay; Anahtar Sözcük:

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Konu: Yargıtay Kararı

    Ekleyen: onur ozbay
    Yanıt
    1
    Okunma
    763

    Cevap: Yargıtay Kararı

    dava bugün açıldı ekim ayında lütfen bilgi sahibi var ise cevap verirmi
  2. Konu: Yargıtay Kararı

    Ekleyen: onur ozbay
    Yanıt
    1
    Okunma
    763

    Yargıtay Kararı

    Merhaba
    Davamla bire bir örtüşen yargıtay karaları nı mahkemeye ne şekilde sunmalıyım.Hakimden fırca yermiyim.(Biz bilmiyormuyuz bunları)
  3. Yanıt
    6
    Okunma
    2.129

    Cevap: Resmi evrakta sahtecilik

    Açıkcası aşağıdaki yargıtay kararları umut vermişti.
    1- Onaysız fotokopiden ibaret belgenin, ne suretle aldatma (iğfal) kabiliyetini haiz olduğu açıklanıp tartışılmadan, mahkumiyet hükmü kurulması...
  4. Yanıt
    6
    Okunma
    2.129

    Cevap: Resmi evrakta sahtecilik

    Lüfen cevap veren yokmu piskolojim bozuldu hapis cezası alıp işimden olur isem tek care ölüm benim için
  5. Yanıt
    6
    Okunma
    2.129

    Cevap: Resmi evrakta sahtecilik

    sn Engin Oğuz yargıtaydaki karalar fotokopi üzerinden suç oluşmayacağı yönünde ayrıca ben evrağı verdikten sonra işe kendi isteğim ile kabul gördüğüm halde başlamadım kendime yediremedim bunlar...
  6. Yanıt
    6
    Okunma
    2.129

    Cevap: Resmi evrakta sahtecilik

    Ya arkadaşlar Allah aşkına bilen cevap yazsın
  7. Yanıt
    6
    Okunma
    2.129

    Resmi evrakta sahtecilik

    Mehaba sahte diploma onaysız fotokopi den hakkımda asliye cezada dava açıldı ,ağır cezada olması gerekmiyormuydu .Suc fotokopi diplomanın iş yerine verilmesi ve iş başı yapmadan pişman olup bahaneler...
  8. Yanıt
    0
    Okunma
    823

    Hagb kararının süresi

    Hasb kararunın süresi 3 yıl önce doldu bunun için herhangi bir şey yapmama gerek varmı otomatik düşermi
  9. Konu: Sahte Diploma

    Ekleyen: onur ozbay
    Yanıt
    21
    Okunma
    91.308

    Sabit: Cevap: Sahte Diploma

    Benzer bir soru da benden işin hikaye kısmını atlayıp direk soruyu soracağım fotokopi onaysız diploma sahte evrak müracaat kabul pişmanlıktan dolayı iş başı yapılmamış .Sizce karar ne olur şuan...
  10. Yanıt
    3
    Okunma
    7.943

    Cevap: Noter Tasdiksiz , Fotokopi , Sahte Diploma

    Arkadaş ceza aldınmı olayın üzerinden epey zaman geçmiş
  11. [Ceza davaları] Cevap: Iş başı yapılmamış sahte diploma fotokopisi

    Evet işe kabul edildim ama kendime yediremedim .Sahte evrak kullanmayı ama bazen caresizlik insana herşey yaptırıyor.
  12. [Ceza davaları] Cevap: Iş başı yapılmamış sahte diploma fotokopisi

    Işe başlamamış olmam ve fotokopi olması lehime olur mu
  13. [Ceza davaları] Iş başı yapılmamış sahte diploma fotokopisi

    Merhaba ,
    Ilk başta lüffen okuyan bilgisi olan cevap yazsın. Ben işsizlik sebebi ile piskolojik sorunlar yaşadığım bir dönem il değişikliğinden dolayı uzun süre işsiz kaldım artık ailemi...
  14. Konu: Sahte diploma

    Ekleyen: onur ozbay
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.709

    Cevap: Sahte diploma

    Allah aşkına biri cevap versin
  15. Konu: Sahte diploma

    Ekleyen: onur ozbay
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.709

    Cevap: Sahte diploma

    Hayır elektrik teknisyeniyim.Farkedermi bilmiyorum ama o dönemde psikolojik tedavi görüyordum
  16. Konu: Sahte diploma

    Ekleyen: onur ozbay
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.709

    Sahte diploma

    Ben bi halt ettim gecen yıl uzun süre iş bulamadığım için bilkent e ait diploma yı internetten bularak kendi adıma düzenleyip fotokopisini (elektrik elektronik müh).işyerine müracaat ettim fakat...
  17. Cevap: Ertelenen ceza ile ilgili Arşiv sicil kaydı çıkar mı?

    Allahım inşallah yoksa böyle bir fırsatı kaçırmayı hiç ama hiç hisetmem :)
  18. Cevap: Ertelenen ceza ile ilgili Arşiv sicil kaydı çıkar mı?

    dün gibi aklımda eski oturduğumuz evde taşınırken oyuncağımı unutmuşum kapıyı acınca ev boş du meğer sadece salonda varmış eşya girdim ama çıkamamıştım :(o olay yüzünden polis olamadım...
  19. Ertelenen ceza ile ilgili Arşiv sicil kaydı çıkar mı?

    Arkadaşlar şuan 36 yaşındayım 12 yaşında yüz kızartıcı suctan mahkeme karşısına çıktım para cezası aldım ertelendi konu ile alakalı bilgim olmadığından sildirmek için girişimim olmadı ama adli sicil...
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    12.675

    Cevap: Telsiz Kanununa Muhalefet

    aynı dert bendede var gerçi benimki biraz daha farklı benimkinde ben teslim ettim ah afam ah
    bir süre önce arkadaşıma verdiğim motorolanın telsizlerini geri aldım telsizler ortalama iki yıldır...
1 den 20´e kadar toplam 20 ileti bulundu.


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.