swan; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: swan; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,05 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Kat karşılığı inşaat sözleşmesi sona erdi ve müteahhit inşaatı bitirmedi.

    Gecikme nedeniyle müteahhide ihtar çekip dava açın, sözleşmenizde varsa kira bedellerini talep edin. Bir avukattan yardım alın.
  2. Cevap: Boşanma davam devam ederken hakkımda karşılık (karşı) boşanma davası açılıp açılmadığını nasıl anlarım?

    Evet görünür, e-devletten takip edin.
  3. Yanıt
    2
    Okunma
    1.363

    Cevap: Engelliyim babamdan nafaka alabilir miyim?

    Şartlarınız uyuyor ise;

    1- 2022 sayılı Kanun'a göre (Engelli aylığı (18 yaşından büyük, %40 - %69 özürlü olanlar), - (Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı nezdinde araştırın)
    2- TMK-A. Nafaka...
  4. Konu: Mal Paylaşımı

    Ekleyen: swan
    Yanıt
    2
    Okunma
    2.402

    Cevap: Mal Paylaşımı

    Yaptığınız bağışlamadan vazgeçip geri isteyebilirsiniz.
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    4.198

    Cevap: Polis eşliğinde adres tespit isteği

    5490 sayılı Nüfus Hizmetleri ve Kimlik Bildirme Kanununa göre savcılığa asıl adresini belirterek şikayet edin. Hem İdari para cezası alır hemde yasal adres kayıtlara geçer.
  6. Yanıt
    15
    Okunma
    6.679

    Cevap: Üniversiteye kayıt işlemi

    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Asal'dan mı ulaştınız?
  7. Yanıt
    5
    Okunma
    3.668

    Cevap: Anlaşmalı Boşanmak veya Boşanamamak istiyorum.

    Tam boy saldırma psikolojisinde olan birine ancak terapiste gitmesi konusunda tavsiyede bulunabilirim şahsen. Boşanmayı savaş psikolojisi ile başarmanız çok zor. Aklı selim düşünün ve önce...
  8. Yanıt
    15
    Okunma
    6.679

    Cevap: Üniversiteye kayıt işlemi

    Bayan olduğum için ben e-devlette msb ile ilgili bir yer göremiyorum.
    Birde Asal'ın http://www.asal.msb.gov.tr/ isimli sitesinde Güncel bölümünde "Mayıs 2010 celbinden itibaren eğitim birliği sevk...
  9. Yanıt
    18
    Okunma
    19.009

    Cevap: Aldatan kadın eşine tazminat ödeyecek

    :) cevap süper...:)
  10. Yanıt
    15
    Okunma
    6.679

    Cevap: Üniversiteye kayıt işlemi

    Günaydın,

    Paniğe gerek yok sayın üye, postaneden 1,-TL'ye e-devlet şifrenizi alıp askerlik durumunuzu kendinizde sorgulayabilirsiniz sanırım.
  11. Konu: Nafaka verilmemesi

    Ekleyen: swan
    Yanıt
    14
    Okunma
    8.753

    Cevap: Nafaka verilmemesi

    Merhaba,

    Mahkemenin önceden hükmettiği nafakayı faizleriyle beraber icraya koyun ve akabinde çocuğun okula başlaması nedeniyle masrafları arttığından dolayı nafaka artırım davası açın. Elden...
  12. Yanıt
    10
    Okunma
    7.596

    Cevap: meshep ayrılığı ve boşanma

    Merhaba,
    Kesin ve net olarak söylüyorum;
    Evlenmeyi isteyip evlenene kadar sorun teşkil etmeyen bu "problem" mahkemede geçerli bir sebep arzetmez.
    Hakim sana der ki; herkes inancında özgürdür. ...
  13. Belediye Başkanı Limited Şirket Ortağı olabilir mi?

    Merhaba,

    Bir belediye başkanın limited bir şirkette ortaklığı var ise ve şirketinin aldığı arazinin imar planını değiştirtip menfaat elde ediyor ise bu suç mudur?

    Belediye başkanı memurmudur?
    ...
  14. Yanıt
    31
    Okunma
    9.678

    Cevap: Zina yaptım.Herhangi bir yaptırımı var mı?

    Evet zina eskiden suçtu ve hapis cezası vardı ve kaldırıldı ancak boşanma durumunda hala ağır kusur ve tazminat nedenidir. Aldatılan eş boşadığı eşinden manevi tazminat zaten alabiliyor. Ancak...
  15. Cevap: Temyizde boşanmayı bozamayan eski eş nafaka azaltma davası açıyor ne yapabilirim?

    Kesinleşen karar ile icra dairesine giderek kesinleşme tarihinden itibaren faizlerini de hesaplatarak icrayı işleme koyun yada bir avukattan yardım alın. Nafaka azaltma davasını da dava tebligatı...
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    2.155

    Cevap: Temyiz ve nüfus memurluğu

    Siz mahkeme kaleminde karara kesinleşme şerhi vurdurun mahkeme nufusa gönderir.
  17. Cevap: Yargıtayda devam eden dava için icra yapılabilir mi?

    Bilgi için çok teşekkürler.
    Elleriniz dert görmesin:)
  18. Cevap: Yargıtayda devam eden dava için icra yapılabilir mi?

    Peki icra inkar tazminatı veya bir ceza söz konusu olur mu?
  19. Cevap: Yargıtayda devam eden dava için icra yapılabilir mi?

    Merhaba,
    Yargıtayda onama çıkan karar son gün Tashihi Karara gönderiliyor. Karşı taraf karar kesinleşmeden vekalet ücretini icraya veriyor. Bu durumda İcra Hukuk Mahkemesine şikayet konulu dava...
  20. Konu: Kızımın velayeti

    Ekleyen: swan
    Yanıt
    6
    Okunma
    3.456

    Cevap: kızımın velayeti yardım lütfen

    Çocuğun erkek olması sonucu değiştirmez bence. Hakim çocuğun menfaatlerini gözetmek zorunda. Ayrıca 8 yaşındaki erkek çocuğuda anne bakım ve şefkatine muhtaçtır.
    Babanın durumu çok çok iyi olmasına...
1 den 20´e kadar toplam 490 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.