Ece Cantutan; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Ece Cantutan; Anahtar Sözcük:

1 / 3 Sayfa 1 2 3

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Cevap: Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Saygısızlık etmek istemem Engin Bey ama sadece bir soru sordum bilgisi olan birinin yardımcı olabileceğini düşünerek.Cevabını bildiğiniz bir soruyu bana yöneltmenizden rahatsız olduğumu belirtmek...
  2. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Cevap: Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Herkes siz olmak zorunda mı sizce?
  3. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Cevap: Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Yanlış biliyor olabilme ihtimalimle beraber kanunların gerekçeleri genelde oluyor diye biliyorum.Fakat zorunluluk mudur bilemem.
  4. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Cevap: Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Engin Bey tabi ki siz daha iyi bilirsiniz ama google gerekçeli kanun olarak bilgi veriyor ve bir kaç kitap gerekçeli kelimesiyle yayımlanıyor.O nedenle o şekilde kullanmayı tercih ettim.
  5. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Cevap: Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Bulabilsem de zorlansam keşke.Ne yazık ki internette yok.Ulaştığım yetkililerden istediğimde de veremeyeceklerini belirttiler.Şerhlerde de ne yazık ki bulamadım.
  6. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Cevap: Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Az önce Ankara'yı aradım internetten bulamayacağımı hatta kitaplardan dahi bulmammın pek mümkün olmadığını söylediler=(
  7. Yanıt
    11
    Okunma
    5.509

    Türk Ticaret Kanunu Gerekçesini Bulamıyorum

    Yürürlülükteki TTK madde gerekçelerine yaptığım bir araştırma için ihtiyacım var fakat ulaşamıyorum.Yardımcı olabilecek olan var mı acaba?Nereden bulabilirim?
  8. Konu: Evli Olmak

    Ekleyen: Ece Cantutan
    Yanıt
    6
    Okunma
    3.899

    Cevap: Evli Olmak

    Zina suç olmasa dahi bunun ispatlanması durumunda bayan arkadaşınız kusurlu hale gelecektir.Bu nedenle karşı taraf sizden ve bayan arkadaşınızdan tazminat talep edebilir diye düşünüyorum.
  9. Yanıt
    10
    Okunma
    11.116

    Cevap: İki aşamalı avukatlık sınavı yolda

    Kazanılmış hak söz konusu olmaz diye düşünüyorum.Ayrıca yapılan 6 ay adliye stajının mantığını henüz kavrayabilmiş değilim.Kaldı ki şu ana kadar ne duydum ne de gördüm 6 ay adliye stajına devam...
  10. Yanıt
    7
    Okunma
    5.303

    Cevap: Vakıf Üniversiteleri?

    Ankara'da bulunan vakıf üniversiteleri hakkında pek fazla bilgim yok.Bilkent evet iyi onun yanı sıra Başkent Üniversitesi'nden bizim okula geçiş yapmış iki tane arkadaşım var.İkisi de önerdiklerini...
  11. Yanıt
    0
    Okunma
    2.394

    Genel Kurul'un 3.Defa Toplanması

    :alalaBir anonim şirkette yönetim kurulu yeterli çoğunluğa sahip olamadığı için ilk toplantı yapılamaz ve ikinci toplantıya gidilir,yine çoğunluk sağlanamadığı için toplantı yapılamaz ise genel kurul...
  12. Konu: Medical hukuk

    Ekleyen: Ece Cantutan
    Yanıt
    3
    Okunma
    2.711

    Cevap: Medical hukuk

    Tam olarak tıp olmasa dahi hemşirelik eğitimden sonra hukuk okuyan birini bende tanıyorum ve önceki mesleği olan hemşirelikte de şu an aktif olarak uğraştığı avukatlıkta da çok başarılı olduğu...
  13. Yanıt
    6
    Okunma
    3.597

    Cevap: Boşanmadan dolayı haciz

    Temyize gönderdiğiniz dosya henüz kesinleşmiş sayılmaz.O nedenle fer'ileri hakkında bir işlem gerçekleştirilemez.
  14. Konu: Velayet

    Ekleyen: Ece Cantutan
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.994

    Cevap: velayet

    Velayetin size geçmesi için dava açmalısınız.Eşiniz bekar olduğuna göre ilişki kurmasında bir sakınca yok. Fakat ahlaki boyutları aşan ve çocuğu olumsuz etkileyebilecek durumlar mevcutsa iş...
  15. Cevap: İstanbul Ve Marmara Hukuk Hakkında Bilgi ( İstek )

    İlk önce rahat rahat okursun sınavlar hariç stres yapmaz bahçede yayılır batak atıp çayını yudumlarsın.Vize dönemi biraz daha rahat takılsan da vizedeki ortalamalar 15 falan olunca finallerde...
  16. Konu: Dilekçe

    Ekleyen: Ece Cantutan
    Yanıt
    5
    Okunma
    5.689

    Cevap: Dilekçe

    82 Anayasası kişilere Anayasadaki bir hükmün iptali için AYM'ye bireysel başvuru hakkı vermemiştir.
  17. Cevap: İstanbul Ve Marmara Hukuk Hakkında Bilgi ( İstek )

    Tercihlerinizi yaparken kendi önceliklerinizi göz önünde bulundurun.8 bin veya 12 bin olması çok fazla bir şey değiştirmez.Bunlar değişebilen dengeler siz de biliyorsunuz.Ben bir İstanbul Hukuk...
  18. Yanıt
    13
    Okunma
    17.581

    Cevap: İmar Kanunu madde 18

    Ev yıkılana kadar kullanma hakları var diye biliyorum.Yalnız eve herhangi bir tamirat yapamazlar.
  19. Yanıt
    77
    Okunma
    36.728

    Cevap: Re: Özel Üniversite

    Derslerdeki gevşeklikten,hocalara tutumlarından ve ders aşklarından(!) yakınıyor ve bu konuda çok mutsuz.Ders işlemeye çalışırken aşağıda Bas Bas son ses konser verebilen bir yer diye nitelendiriyor...
  20. Yanıt
    77
    Okunma
    36.728

    Cevap: Re: Özel Üniversite

    Öğretim kadrosu iyi o kadar.Giden arkadaşlarım memnun değil arkadaş çevresinden ötürü..Yine de kişiden kişiye değişir bir yargıdır.Biri çok sever diğeri nefret eder.Ben Bahçeşehirle İstanbul arasında...
1 den 20´e kadar toplam 51 ileti bulundu.
1 / 3 Sayfa 1 2 3


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.