carsambalıfaruk; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: carsambalıfaruk; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,08 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Ramazan davulcularının gürültüsünden bıktık usandık.

    En önemlisi küçük çocukların korkması.Sanki inadına gümbürdetiyor zırtolar.
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    1.166

    [İcra takipleri] Cevap: İcra harcı

    Yurt dışında şirket şahısa alacağı temlik etmiş mahkeme ile.Burada 2 dosya icrada idi.Temlik harcı varmış.Var ise alacağa oranı nedir.?
    Örnek olarak 2.000.000 alacağın ne kadar temlik harcı...
  3. Yanıt
    1
    Okunma
    1.166

    [İcra takipleri] İcra harcı

    Rusya Fedarasyonunda 2 şirketin alacak davası sonuçlanıp,Türk şirket buraya kaçmıştı.Bizde burada tenfiz davaları açıp davaları kazanmıştık.Tabi şirket mal kaçırdığı için bekliyorduk.Şuan İstanbulda...
  4. Sabit: Cevap: Hukuki Net üye ve misafirleri, bu yaz ilaç yapacağız

    Konunun tamamını okumadım ama şuan Samsunda bir abi var.çoğu hastalık oyuncak onun için.

    Abim için moskovaya migren ve ümmi sistem ile alakalı ilaç götürdüm.Migren ilacı artı olarak abimde...
  5. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezİ parki protestosu

    Mitinglerin çok veya az olması bir şey değiştirmez.Samsun da yapılan mitinge katılamadım.Çok aşırı kalabalıkmış.Bu seçim gösterecek ki Mhp den Akp ye bayağı oy gelecek.

    Şuana kadar Mhp harici...
  6. Cevap: Gezi Parkının Çakallarla ikinci Sınavı: Pkk'yı Aklama Kampanyası

    Olayların başladığı zaman gürsel tekin diye bir vekil vardı.

    Normal şartlarda çok konuşan,yani vara yoğa çok konuşan bir vekil,kepçe önünde görüntü verdi,okus pokus yok oldu,sesi...
  7. Yanıt
    517
    Okunma
    104.401

    Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?

    Her gün neşem yerine gelsin diye,Tarafsız bölge programında ahmet hakanın sorduğu soruya ekstra sallamaları,birde araya leyla ile mecnun dizisinden eklemelerle,düştüğü komik durum,ahmet hakanın onun...
  8. Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: De omnibus dubidantum

    Germaniden farklı görünüyor her halde.Başbakan muhalefeti yerin dibine sokup çıkartmıyor.Tabi kafaları bir yerlerden hortluyor.

    Bundan 15 sene önce taksime gitmiştim vatandaş bu işi zevk için...
  9. Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: De omnibus dubidantum

    Bugün Samsun atakumda da gösteri varmış,bu armutların çoğu istanbulu,taksimi görmemişlerdir.

    Şuan devam eden tartışmanın başlığı chp dengesizliği konusu altında devam edilse daha yerinde olur.
  10. Yanıt
    18
    Okunma
    10.590

    Cevap: Trafik kazası, ölüm ve sonrası

    Bence sürücüye tali, yaya ya asli kusur verilir. Sürücünün hiç kusuru olmasa bile,şahsi fikrim yaya gök yüzünden düşse sürücüye kusur verilir.

    Hatırlıyorum da sürücünün birisi konu...
  11. Cevap: Ltd Şirketin anonim şirkete dönüşmesi.

    Cevaplar için teşekkürler.Şuan Kazanılan dava tebligata verilmiş.Zaman ne gösterecek bakalım.
  12. Cevap: Ltd Şirketin anonim şirkete dönüşmesi.

    Ltd şirket Moskova da inşaat işinden dolayı abimin şirketi ile mahkemelik olmuş,2 alacak davası kaybetmiş.650 bin dolar,350 bin dolar lık davaları kaybetmiş,Türkiye ye kaçmış.Değişik ülkelerde...
  13. Ltd Şirketin anonim şirkete dönüşmesi.

    Ltd şirketin mal varlığının A.ş şirkete aktarılması ne kadar zaman alır.?
  14. Yanıt
    0
    Okunma
    1.609

    Gerekçeli karar

    19.03.2013 de açılan tenfiz davası lehimize sonuçlanıp,19.04.2013 de gerekçeli karar yazılmış,19 nisandan beri kararı Hakime nin imzalayıp tebliğ etmesi bekleniyor.

    Dava bittiğinde...
  15. Yanıt
    9
    Okunma
    3.367

    Cevap: İflas erteleme

    Bizde Rusyada kazanılmış davanın tenfizi için İstanbul da dava açmıştık.2 ayrı dava idi.1 davayı kazandık,Hakimin yazdığı gerekçeli karara imzası kalmış,onu bekliyoruz.

    Şuan davayı kaybeden...
  16. Yanıt
    10
    Okunma
    3.358

    Cevap: Abilerim lütfen cevap verin , Bu olay beni bitirdi . . .

    Demek ki; Ana avrat sövülünce keyif ile burada paylaşılıp,gülmekten geberiliyor.:DD:DD:DD

    Yaş 17 mi desem,18 mi.?:DD
  17. Yanıt
    28
    Okunma
    8.010

    Cevap: AKP Makarna Dağıtmaya Erken Başladı

    Şanlıurfa dan bakılınca memleket nasıl görünüyor.:DD, Samsun dan bayağı süper görünüyor.:DD

    Şahsıma iğne ucu kadar menfaat elde etmedim,Sayın başbakanın,duruşuna,ülkemizi temsil edişine ve...
  18. Yanıt
    16
    Okunma
    6.767

    Cevap: açılan konuları silme.

    Üstad sadece bunları yazmak için mi? 3 sene sonra konuyu hortlatmış.? Yada bu konu hakkında yüksek lisans mı ? acaba.:DD


    Sorması ayıp olmaz ise konu dışı;

    Bizim sonuncukaya kapıdan...
  19. Cevap: Morhipo sitesi sattığı ürünü tedarik edemiyor

    Üsdadım demek istediğim satın alınacak üründen çekilen sıkıntının,dava sürecine girmekten daha az olacağı,maddi giderin muhakkak olacağı ve buna zamanda ekleneceği düşüncesi ile yorum yapmıştım.

    ...
  20. Yanıt
    18
    Okunma
    5.586

    Cevap: Krediler ve kartlar :(

    Bende bir merak kredi kartı talep ettik ( Halk bank,Deniz bank,Garanti,Finans bank,İş bankası )

    Halk banka yeni aldığım dükkanın vergi levhasını götürdüm,matrah yok kabul edilmez.Garanti...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.