ayazoglum; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: ayazoglum; Anahtar Sözcük:

1 / 20 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Şeriati övmek, savunmak düşünce özgürlüğü çerçevesinde midir?

    ''şer'' le başladığına göre iyi bişey değil herhalde sanırsam galiba,
  2. Yanıt
    44
    Okunma
    41.623

    Sabit: Cevap: Ergenekon Davası Mahkeme Kararı - Ceza Alanlar

    Dinciler,emparyalist ler ve bölücüler birlikte pişirdikleri aşı yiyorlar...
    çanak yalayıcıları da etrafında
    yalamakla tence delinmez yalayın efendiler yalayın,
    ben rahatım nasılsa cahillerin...
  3. Dünyanın en borçlu beş ülkesinden biri Türkiye

    Dünyanın en borçlu beş ülkesinden biri Türkiye,

    Türkiye mayıs ayında IMF’ye olan borcunu sıfırladı.
    Ancak, Dünya Bankası’nın “Uluslararası Borç İstatistikleri”ne göre Türkiye gelişmekte olan 128...
  4. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezİ parki protestosu

    Toplumun başını çeken yada çekmesi gereken okumuş yazmış insanların ihaneti olmasaydı bu gün bu olanlar bu noktaya asla gelmezdi .
    gelecek umudu kararmış, yarınlara umutsuz gözlerle bakan...
  5. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezİ parki protestosu

    Bu yorumlara ancak pes denir PES!
    adamın elinde karanfil var adamı konuştu diye içri tıkacaksınız
    adamın elinde pala var ortalığa salacaksınız .
    Bunun adı hukuk olacak,
    Palalı cinnet...
  6. Cevap: Gezi Parkının Çakallarla ikinci Sınavı: Pkk'yı Aklama Kampanyası

    ''Ne zaman olmuş yüzyıllar evvel ''
    İstanbul'da taaaa! yüzyıllar evvel, 1453 te feth edilmiş; 29 mayıs ta top yekün bayram etmiyormuyuz üstat ?
    keleme gelince kütür kütür!
    bibere gelince...
  7. Cevap: Gezi Parkının Çakallarla ikinci Sınavı: Pkk'yı Aklama Kampanyası

    hariçtengazel okumak istemem pişmiş aşa su katmak aslında olmaz ama sağırlar diyoloğuna dönen tartışmayı açmak lazım,
    Bence 3. köprüye neden Yavuz Sultan Selim adı verilmiş se o...
  8. Cevap: Gezi Parkının Çakallarla ikinci Sınavı: Pkk'yı Aklama Kampanyası

    ABD de büyük okyonus kıyılarında şirin bir yerde üst düzey den birileri kumsalda oyun oynayıp çocuklarıyla ciddi ciddi kumdan kaleler yapıyorlar, öylesine ciddi ve sanat yapar gibi uğraşıyorlar...
  9. Cevap: Ve Türkiye Petrol Rezervlerini de Kaybediyor. Hadi geçmiş olsun.

    Bu yazı tam on numara olmuş, tebrikler arkadaşım
    ayazoglum
  10. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: De omnibus dubidantum

    Mutlaka değilsiniz üstadım . Ancak biz bize hakaret eden arkadaşın sayfasında yazıyoruz misafir sayılırız bu kadar kabalaşmasına gerek yok tu onun açtığı konulara artık tek harf yazmam ayrıca...
  11. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: De omnibus dubidantum

    Feyyar bey sizin oraların dili çok kaba ve küfürlü olmalı sizi kendinize bir site kurun küfürlü konuşmak istediğimizde biz oraya geliriz. Tanımadığınız birine adı dururken ‘’ ADAM’’ sıfatıyla...
  12. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: Kod adı EKGYO

    sevgili kardeşim Atilda09
    Seni incitmiş olma ihtimalini düşünerek önce çok çok özürdilerim
    Düşüncelerinize gerçekten saygı duydum ancak içinde katılmadığım bölümler hani tam bam teli...
  13. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: Kod adı EKGYO

    Sam amcaya yanlız ve güzel ülkemizin her metre karesi deliğe süprülmemek karşılığında elmas tepsiler içinde sunulduğunu düşünüyorum 10 milyarlık bakaye si kalmışssa hatırımız kalır alsın...
  14. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezi Parkı Olayları

    Demokrasinin evrensel tanımı vardır birgün elbet hepimiz bu evrensel tanıma uygun yaşamayı öğreneceğiz,
    Demokrasi sadece sandık ise padişahınız hayırlı olsun demek kalıyor bize.
    o zaman
    size...
  15. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: De omnibus dubidantum

    Adamlara adamlar laf söyleyince o adamlar anlar önemli olan laf söyleyenin bir adam olması halinde , zihniyet meselesi ne diyelim bunuda geçelim !
  16. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezi Parkı Olayları

    aferin işte bu öğreneceğiz hep beraber demokrasiyi neymiş aslında çok güzel bişey be üstat değilmi ?
  17. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezi Parkı Olayları

    Üstat yazmıyayım diyorum ama yazdırıyorsun
    (Buda taktik galiba av yeme gelir )
    herkes senin yazdığın gibi düşünse billahi herşey süt liman olur çünki demokrasi falan olmaz demokrasi içinde...
  18. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.002

    Cevap: De omnibus dubidantum

    Sevgili atilda 09
    Yazdıklarınızı dikkatle okudum bana ürkütücü ayrıştırıcı ve kaderci geldi. dediklerinizin gerçekleşmesi halinde oturduğumuz yere artık vatan denmesinin bir anlamı kalacağını...
  19. Yanıt
    145
    Okunma
    50.238

    Cevap: Gezi Parkı Olayları

    Bülbülün çilesi dilinin belasıdır ,
  20. Konu: Çok şükür

    Ekleyen: ayazoglum
    Yanıt
    3
    Okunma
    7.004

    Cevap: Çok şükür

    Eyvah! ilizyonu bozdular galiba ortalık karıştı
1 den 20´e kadar toplam 399 ileti bulundu.
1 / 20 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.