muay; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: muay; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Merhabalar Engin bey,
    Malesef maddi sıkıntılardan dolayı avukatımı değiştirememekteyim. Umarım Allah yardımcım olur da hak yerini bulur. Bugün avukatımla görüştüm. Karşı tarafın avukatı ücretini...
  2. Cevap: vekalet yetkisini kendi çıkarım için kullanabilirmiyim

    Bende aynı şekilde babama vekalet vermiştim ve haberim olmadan o da evlerimi ve arabamı kardeşime vekaleten satmış.Tabi ne haberim var,ne de paramı verdi. (sadece vekalete güvenmiş). Tabi hiçbir...
  3. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Merhabalar Engin bey,
    Başka bir avukata daha gittim dosyamın fotokopisini çektirip. Dosyamı inceledikten sonra karşı tarafın savunmalarına falan baktı. Karşı taraf sürekli sizin bu malları...
  4. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Yardımlarınız için tekrar çok teşekkürler Engin bey. Yarın ilk işim başka bir avukata gitmek. Saygılar sunarım.
  5. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Yardımlarınız için öncelikle çok teşekkür ederim Engin bey. Affınıza sığınarak bir şey daha sormak istiyorum. Mahkemeden gerekçeli karar ne zaman gelir? Bir de ben ne zaman temyize gidebilirim? Belli...
  6. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Sayın Engin bey,
    Daha öncede mesaj olarak yazmıştım. İnanın şimdi çok şaşkınım. Daha önceki mesajlarımdan alıntı yaparak yazıyorum. " Engin Bey,babam vekaleti kötüye kullanarak üstümdeki evleri ve...
  7. Cevap: İmzası taklit edilen kişi maddi ve manevi tazminat davası açabilir mi?

    Verdiğiniz bilgi için çok teşkkür ederim


    Saygılarımla.
  8. İmzası taklit edilen kişi maddi ve manevi tazminat davası açabilir mi?

    Merhabalar
    Ortak olduğum şirketin müdür ve diğer ortağı benim adıma imza atıp, kararlar almışlar. Bu durumudan haberdar olur olmaz suç duyurusunda bulundum. Bilirkişi raporunda imzanın bana ait...
  9. Yanıt
    2
    Okunma
    2.495

    Cevap: Haberim olmadan imzamı taklit ettiler

    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Saygılar
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    2.495

    Haberim olmadan imzamı taklit ettiler

    Merhabalar
    İki ortağı olan bir limited şirketinde benim %50 ortağımın da %50 hissesi var. Ortağım hissesinin yarısını benim haberim olmadan devretmiş. Devrettiği kişi aynı zamanda şirket müdürü....
  11. Konu: İmza taklidi

    Ekleyen: muay
    Yanıt
    0
    Okunma
    4.070

    İmza taklidi

    Merhabalar
    İki ortağı olan bir limited şirketinde benim %50 ortağımın da %50 hissesi var. Ortağım hissesinin yarısını benim haberim olmadan devretmiş. Devrettiği kişi aynı zamanda şirket müdürü....
  12. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Engin bey cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim. Sanırım hakim beyi etkileyebileceklerini düşünüyorlar şahitlerle. Çünkü bana sürekli " sen nereden buldun yaşın kaç der hakim, biz anlaşmalı...
  13. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Bir de şunu öğrenmek istiyorum. Bilirkişi gittiği zaman dairelerde kapı numaraları yazmadığı için farklı bir daireyi gösterdikleri zaman izleyebileceğim yol nedir?
  14. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Cevap: Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Engin bey öncelikle özür dilerim. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açılan bir alacak davasında diye yazmalıydım. Engin Bey,babam vekaleti kötüye kullanarak üstümdeki evleri ve arabayı 2006 yılında diğer...
  15. Yanıt
    16
    Okunma
    14.568

    Asliye hukuk davasında şahit dinleme

    Öncelikle merhabalar
    Asliye hukuk davasında şahit dinlenebilir mi acaba?
  16. Cevap: Babam vekaleti kötüye kullanarak üstümdeki evleri ve arabayı diğer kardeşlerime sattı ve yalancı şahit bulmuş

    Sayın hukukcu üyelerimiz yardımcı olmanızı bekliyorum
  17. Babam vekaleti kötüye kullanarak üstümdeki evleri ve arabayı diğer kardeşlerime sattı ve yalancı şahit bulmuş

    Merhabalar
    Babam vekaleti kötüye kullanarak üstümdeki evleri ve arabayı 2006 yılında diğer kardeşlerime sattı. Hem de çok ucuza bir fiyatla satış yapmış. Farklı bir şehirde olduğum için hemen...
  18. Konu: Hisse Tapu

    Ekleyen: muay
    Yanıt
    2
    Okunma
    4.045

    Dairenin bana ait olduğunu gösteren belgeyi nereden bulurum

    Öncelikle herkese iyi günler.
    ailemle aramda anlaşmazlıklar çıktı. Evliliğime karşı çıktılar ve bende evden ayrılarak yuvamı kurdum ve ailemle görüşmüyorum. Ancak babamla aram iyiyken babam üzerime...
  19. Yanıt
    5
    Okunma
    40.395

    Sabit: Cevap: cok acil yardım lutfen yabancıyla evlilik

    Sayın hanhan,evlilik başvurusu için yapmanız gerekenleri ve istenen belgeler aşağıdadır. Ayrıca alıntıdan da yararlanabilirsiniz.

    Evlilik Başvurusu İçin Gerekenler
    * Evlenecek kişilerce...
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    11.138

    Cevap: Asker Kacağının Üniversiteye Kaydı Mümkünmü ?

    Sayın LaResistance,
    AÖL öğrencisi dahi olsanız sonuçta okumaktasınız. Okuldan alacağınız "Şu isimli kişi AÖL öğrencisidir." şeklindeki belge (yani okuduğunuzu kanıtlayan) ile askerlik şubesine...
1 den 20´e kadar toplam 27 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.