Av.Ali Sinkay; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Ali Sinkay; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,08 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Re: Lütfen yol gösterirmisiniz..?

    Sigortalı işe giriş bildirgesi verilmişse ki, 17 gün sigortanın yattığı ve 76'dan başladığını söylüyorsunuz.Bu durumda kurumun olaydan haberdar olduğunu kabul etmek gerekir ve zamanaşımı durur.
  2. Yanıt
    13
    Okunma
    31.434

    Cevap: 1/4 Maaş Haczi

    Devlet memurlarında 1/4 en az kesinti oranıdır. Yani maaşınıza göre bunun üstünde de kesinti yapılmasına karar verilebilir.Ancak uygulama genelde 1/4 üzerindendir.
  3. Cevap: Velayeti anne de olan çocuk yurtdışına çıkartma

    Babaya durumu anlatın.Yazılı iznini alın. Bunun dışında sizin çocuğu ABD'ye başka bir kültüre götürmeniz durumunda velayeti sizden geri alma şansı vermiş olabilirsiniz. Bir avukatla teknik detayları...
  4. Yanıt
    8
    Okunma
    7.945

    Cevap: Re: Arkadaşlar, efendiler ve ey millet

    Sayın Tayfun Eyilik,

    İzninizle atamızın bir sözü hakkında görüşlerimi açıklamak istiyorum. Yukarıda da belirttiğiniz üzere Atamız İslamiyete saygılı günlüklerinde geçtiği üzerine de sürekli Kuran...
  5. Cevap: lisans Diplomasının iptal edilmesi mümkün mü?

    Bu nedenle diploma iptali olamaz. Diplomayı iptal etmeye yetkili makam veren makamdır. Bunun da gerekçeleri vardır. Meslek kuruluşları rıhsat verir. Ruhsat iptalini de onlar yapar. Bir üniversiteden...
  6. Cevap: 32 gün önce evlendim. Eşimin Epilepsi ve Akut Şizofreni Hastası Olduğunu 4 saat önce öğrendim. Şoktayım!

    Prof. Dr.Pekcanıtez'e göre, kişilik haklarının, özel yaşam alanı ve sır alanının ihlali sonucu elde edilen teyp bandı, fotoğraf, çalınmış veya el konulmuş aşk mektupları delil olarak...
  7. Sabit: Cevap: Yeni TC Vatandaşı oldum. Askerlik yapmak mecburiyetinde miyim?

    1111 sayılı askerlik kanunu madde 2 - 40 yaş askerlik çağından çıkış yaşıdır. Bu nedenle askere gidiş tarihi ve askerlik süresini de hesaba katmalısınız.38 yaş sonu diyerek düşünün derim.
  8. Yanıt
    4
    Okunma
    4.756

    Cevap: 100 Dolarlık Laptop

    Sayın Serhatyal,
    İzlemeye çalışacağım. Teşekkür ederim.
  9. Yanıt
    14
    Okunma
    17.381

    Cevap: Hem Davalı Hem Davacı Vekili?

    Sayın Av. Engin Oğuz,

    Size katılamayacağım şöyle ki: Çok sevdiğim ilçemde avukatlık yapıyorum. Bu ilçenin nüfusu çok az ve genelde tanıdığım herkesin bana vermiş olduğu bir vekalet var. Ne olur...
  10. Yanıt
    11
    Okunma
    7.694

    Cevap: Re: Üç aylar geldi, yarın Regaib Kandili

    Bir sorum için buradaydım ve Sayın Engin Oğuz'un 2006 yılında açmış olduğum konuyu yanıtlayarak Regaip Kandilimizi kutlaması çok güzel oldu. Bugün Regaip Kandili ve bu kandilin Tüm insanlığa hayırlar...
  11. Cevap: Re: Hukuki.net adının bugünkü değeri dolar bazında

    http://directory.sootle.com/website-worth/ Biraz fiyatlar artmış :)

    145.672 $
  12. Yanıt
    71
    Okunma
    28.551

    Sabit: Cevap: Eurovision şarkı yarışmasında bu yıl

    :))) Bu konuyu ilk açtığımda üzerinden bunca yıl geçeceğini tahmin edememiştim ama önümüzdeki birkaç on yıl içerisinde söz yazarları içerisinde ben de olacağım :) Hadi hayırlısı Mangaya başarılar.
  13. Yanıt
    7
    Okunma
    11.364

    Cevap: Re: Beyin ölümü cinayetleri

    Ölü, Ölü Değilse?

    Daha da ötesi, şeker ve oksijen yetersizliğinden dolayı sinirlerin, dakikalar içinde çabucak ve geri dönüşü olmayan bir şekilde öldükleri fikrine meydan okundu.

    Lazarus'un...
  14. Yanıt
    43
    Okunma
    36.543

    Cevap: Paranoid Şizofreni

    Bu konuyla ilgili bu rahatsızlığı olan hastaları anlatan ve onların sıkıntılarını ve düşünce yapılarını gösteren günlük tarzında bir kitap yazmak istiyorum. Ayrıca hukuken yaptıklarından ne kadar...
  15. Cevap: Hukuki Net Milliyet Günün sitesi yarışmasına katıldı, oy verebilirsiniz

    Siteyi Açar açmaz, oy ver bak yoksa karışmam diye aba altından sopa gösteren bir yerle karşılaştım, karşılaşmasam da duyduğum anda zaten oy verirdim. Hadi kolay gelsin :)
  16. Yanıt
    6
    Okunma
    2.698

    Cevap: Tarih tekerrürden mi ibaret?

    Değerli arkadaşım eksik kalmış, o an yaklaştı, Alın ................... ................. Yı diyeceksiniz ve bir Mustafa Kemal daha çıkacaktır.
  17. Yanıt
    28
    Okunma
    7.930

    Cevap: N'olacak Bu Bizim Partinin Hali?

    31 Ekim'de Ankara'dayım bakalım ne olacak. Büyük partiler arasında alternatif de göremiyorum, sanırım bir sonrkai genel seçim oyum yine baraja takılacak.
  18. Cevap: Sitelerdeki "sözleşmeyi okudum kabul ediyorum" onayı hk

    Doğrulama yapılmasa bile site sahipleri kendileri bu bilgileri girmeyeceği sürece kasıttan söz edilemeyeceği için kasten işlenebilen suçlar açısından o bilgileri kendilerinin girmediğini 3....
  19. Yanıt
    15
    Okunma
    5.731

    Cevap: Avukatla Yaşadığım Büyük Bir Sorun

    Dikkatimi Çeken bir nokta var. Hacze geldi ve taahhütte bulundum dediniz. Taahhüt sözleşmesi nerede imzalandı? İşyerinizde mi? İcra müdürlüğünde mi?
  20. Konu: Sigara Sigara

    Ekleyen: Av.Ali Sinkay
    Yanıt
    55
    Okunma
    26.277

    Cevap: Sigara Sigara

    Arkadaşlar bu sigara yasağı konusunda ciddi endişelerim var. Mesele sigara yasağına biz avukatlar olarak büroda uyup uymama meselesi değil. Savunma hakkının kısıtlanması melesi, Bugün başıma gelen...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.