gunesizmir; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: gunesizmir; Anahtar Sözcük:

1 / 14 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,18 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    4.236

    Muhtelif Danıştay Kararları Karar Özetleri

    1-Yurtdışında yüksek öğrenimle ilgili lisans denklik belgeleri, Yükseköğretim Kurulunca öğretmen atamalarında geçersiz olduğu şerhiyle ön lisan denklik belgesine dönüştürülenlerin eğitim ve öğretim...
  2. Yanıt
    2
    Okunma
    3.851

    Cevap: İdare mahkemesi bekleme kararı

    İdare mahkemeleri genellikle dava konusu ile alakalı yargılamaların neticesini beklemeden karar verirler.Sizin şansınız varmışki heyet bekleme kararı almış.Muhtemelen yerel mahkemenin kararından...
  3. Cevap: Sınav notuna karşı idare mahkemesinde dava açmak

    Okulunuzun bağlı olduğu idare mahkemesine dava açarsınız.Bilirkişi talebinde bulunurken çekincelerinizi dilekçede belirtirsiniz.Dava dilekçesinde YD talebinde bulunmanız sizin için hızlandırıcı etki...
  4. Yanıt
    3
    Okunma
    2.713

    Cevap: İdare davayı açtığım yer doğru mu?

    Başvurduğunuz mahkeme görevsizlik kararı verir dosyayı ilgili mahkemeye sevk eder sizede bu kararı ilk başvurduğunuz mahkeme tebliğ eder.Anılan mahkemenin kalemine bizzat gidemiyorsanız tel açıp...
  5. Yanıt
    6
    Okunma
    9.069

    Cevap: İdari yargıda yeniden yargılanma

    İDARİ YARGILAMA USULÜ KANUNU [1]‾[2]



    Kanun Numarası : 2577

    ...
  6. Konu: Ödeme Emri

    Ekleyen: gunesizmir
    Yanıt
    1
    Okunma
    2.798

    Cevap: Ödeme Emri

    Malınız olsun yada olmasın mal beyanında bulunmanız gerekmekte.Alacaklı yada vekili ile görüşmeniz sizin için olumsuz olmaz .Mal beyanı için ektra bir ücret gerekmiyor.Siz beyanınızı yapın ve...
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    8.399

    Cevap: Karım bana boşanma davası açtı

    Melih beyin arkadaşı sen sakın melih beyin melih beyden ayrılmak istediği eşinin özel arkadaşı olmayasın.Bu yazılanlar gayet iyi hazırlanmış senaryo gibi geldi bana.zira bu morluklar oluşmuş ise...
  8. Cevap: İP numaram kullanılıp dolandırıcılık yapılır diye korkmaya başladım

    Sayın Aysel Hanım;

    Bu sorunuza bir kaç açıdan yaklaşıp cevap vermek gerekir.Öncelik ile modeminizin kablolu yada kablosuz olması önemli bir konudur.Kablosuz modemlerde sağlam şifre olmaması yada...
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    8.679

    Cevap: Re: Emekli sandığından yararlanabilir miyim?

    Babanız sağken sağlık yardımı alamazssınız başkasının bakımına muhtaç olacak şekilde sağlık sıkıntınız yok ise.Babanızın vefatı halinde hem maaş hemde sağlık alanında faydalanabilirsiniz.Kanunlar...
  10. Yanıt
    9
    Okunma
    7.314

    Cevap: İcra ihbar kağıdı

    Sayın Sahun;

    Adrese yapılan tebligat şahsa yapılmış gibi iş ve işlem görür.Eşiniz hangi ülkede ise o ülkede bulunan T.C Büyük elçiliği yada Konsolosluğu aracılığı ile itiraz ve mal beyanı vs...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    14.785

    Cevap: İşverence istifaya zorlanma

    Bir iş ilişkisininde tarafların birbirlerine karşı temel sorumluluğu, işçinin üstlendiği edimi hakkıyla ifâ etmesi, işverenin ise bunun karşılığında işçiye ücretini ve diğer sosyal haklarını...
  12. Bireysel İş İlişkisinin Sona Ermesi Kıdem Tazminatı

    Oturum Başkanı : Osman Güven ÇANKAYA
    Yargıtay 9. Hukuk Dairesi Başkanı

    Tebliğ Sahibi : Doç.Dr. Mustafa ALP
    Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi

    (1/3)

    Giriş
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    14.785

    Cevap: İşverence istifaya zorlanma

    Yargıtay`dan emsal karar

    Ortadoğu Rulman San. ve Tic. AŞ`de (ORS) toplu iş sözleşmesi gereği çay alacaklarını istediği için işyerinde gördüğü baskılar ve istifaya zorlanması nedeniyle, Polatlı...
  14. Yanıt
    13
    Okunma
    12.106

    Cevap: Tecilli elektrik hırsızlığı ve memuriyet

    Umudunuzu kaybetmeyin bu sitede açtığım konulara ve mesajlarıma çok dikkatli şekilde bakın ve inceleyin sizin durumunuza uyacak bir çok danıştay emsal kararı olduğunu göreceksiniz.Ayrıca...
  15. Yanıt
    6
    Okunma
    15.579

    Cevap: 657 sayılı DMK da 48/5 bendi değişikliği

    Tekrar başvurunuza olumlu yanıt verilmiş ise bu tamamen sizin lehinize olan bir durum kurumunuzun sizi göreva başlatması lazım gelirdi.Ayrıca anılan olumlu yanıtı danıştay da ki davanıza ek olarak...
  16. Yanıt
    4
    Okunma
    22.847

    Cevap: Askerliğe elverişli değildir ve Bi kaç soru

    Anlatımlarınızdan anlayabildiğim kadar ile sizin firar olayınız rapordan evvel gerçekleşmiş.Bu sebep ile görevde sayılırsınız.Almış olduğunuz rapor cezai ehliyeti yoktur tarzında düzenlenmiş ise ...
  17. Yanıt
    5
    Okunma
    20.756

    Cevap: Yargıtay kararlarına nasıl ulaşılır??

    Danıştay,Yargıtay vs mahkemeler ile alakalı emsal karar aramak için.
    www.danistay.gov.tr(http://www.danistay.gov.tr/kerisim/container.jsp)
    www.adalet.gov.tr ...
  18. Yanıt
    5
    Okunma
    20.756

    Cevap: Yargıtay kararlarına nasıl ulaşılır??

    Dairesi karar Yılı Karar No Esas Yılı Esas No Karar Tarihi
    ONUNCU DAİRE 2007 2429 2005 1607 09/05/2007


    Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Temel hak ve Hürriyetlerin Korunması başlıklı 40....
  19. Yanıt
    6
    Okunma
    53.011

    Cevap: tck 53/1 maddesi kaldırma dilekcesi

    Avukat bey;

    Verdiğiniz bu cevap hatalıdır diye düşünüyorum lütfen soruyu tekrar incelermisiniz.Saygılarımla.
  20. Yanıt
    9
    Okunma
    5.287

    Cevap: Zimmet oluşması için menfaat şart mı?

    Zimette asl olan sayım yada kontrol sırasında var olması gereken tutar ile kasada var olan tutarın aynı olması gerekmektedir temek kural ve prensip budur farklılık halinde ise ZİMMET hususu...
1 den 20´e kadar toplam 261 ileti bulundu.
1 / 14 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.