baymartı; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: baymartı; Anahtar Sözcük:

1 / 19 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Mantolama Teklifini Kat Maliklerine Duyurmadan İşe Başlaması.

    80 daire yaklaşık 300.000TL civarı mantolama tutuyor. net rakamı bende bilmiyorum kafalarına göre ödeme planı çıkarmışlar arsa payı oranını dikkate almadan KMK hiçe sayarak hareket ediyorlar.
  2. Cevap: Mantolama Teklifini Kat Maliklerine Duyurmadan İşe Başlaması.

    Genel kurulda mantolama karar alındı, yönetici bir şekilde iş yapması işçin elbette yetkisi vardır, kat maliklerine bilgilendirmesi. (ilan panolarına asmak zorunda değil mi) KMK da (örneğin iş x...
  3. Mantolama Teklifini Kat Maliklerine Duyurmadan İşe Başlaması.

    Genel kurulda mantolama kararı alındı, yönetin beş firmadan teklif almışlar uygun firmanın birine işi vermişler. Buraya kadar her şey normal ama Sayın başkan işe başlamadan önce hangi firmaya kaç...
  4. Cevap: Kapıcı dairesinin satılması (Müteahhit tarafından)

    Kapıcı dairesi ortak alandır, tüm kat maliklerin onayı alınarak satılabilir.
  5. Yanıt
    7
    Okunma
    3.058

    Cevap: Ayrımcılık Yapan Yönetici

    Eski yönetici belgesiz iş yapıyor, maliyeden site adına ceza geliyor, şimdiki yönetici cezayı ödüyor. Hatayı yapan yönetici ödemesi gerekirken kat maliklerin hakkını savunmıyor. önemli kararlar...
  6. Yanıt
    7
    Okunma
    3.058

    Cevap: Ayrımcılık Yapan Yönetici

    Yöneticimiz beş yıldır hiç bir yaptırım uygulamıyor,%5 gecikme faizi dahi uygulamıyor aidatını yatırmayanların bir kısmına icra takibi uyguluyor bir kısmına icra takibi uygulamıyor. İcra takibi...
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    3.058

    Ayrımcılık Yapan Yönetici

    Beş yıldır yöneticili yapan sayın başkan aidat borcu olanların hepsine yaptırım uygulanıyor, canı istediği kişilere icra takibi uyguluyor sizlerce yönetici suçlu duruma düşermi. Yapırım uygulanan kat...
  8. Cevap: Genel Toplantısında Yeter Çoğunluk Kaçtır.

    Nasıl yani 2. toplantıda 100 kişi katıldı salt çoğunluk ile yönetim oluşturulamaz mı, rutin yapılan harcama kararlar alınamaz mı....
  9. Cevap: Genel Toplantısında Yeter Çoğunluk Kaçtır.

    Değerli arkadaşlar güzel yorumlarınızı paylaştığınız için teşekkür ederim.
    356 kat malikli sitede 179 yani yarıdan bir fazlasın yakaladığımızda toplantıya devan edilir, yönetim oluşturulur. 179 u...
  10. Cevap: Genel Toplantısında Yeter Çoğunluk Kaçtır.

    Profesyonel site yöneticisi bir dostun %51 diye ısrar ediyor. Matematiksel olarak düşünerek %51 hesaplıyor.Örneğin 500 kişilik sitede kaç kişi onayı gerekir. yarıdan bir fazla yani 251 mi
    500-...
  11. Genel Kurul Toplantısında Yeter Çoğunluk Kaçtır?

    Merhabalar değerli arkadaşlarım ben 356 daireli sitede genel kurul toplantısı yapacağız, İlk toplantıda yeter çoğunluk KAT MÜLKİYETİ kanununda aynen şöyle:Madde 30 - Kat malikleri kurulu, kat...
  12. Cevap: Olağanüstü kat malikleri toplantısından sonra

    Bu durumda rutin harcamalar için alınan kararlar geçerlidir. Önemli büyük projeler için eğer kararlar alınmış ise bultdandır. Yani yok hükmündedir...yönetim kurulunu oluştura bilir..
  13. Yanıt
    2
    Okunma
    7.054

    Cevap: Yöneticinin bankadan para çekme yetkisi.

    Genel kurulda yönetin oluşturulduğunda, yıllık yapılacak işler genel kurulda kararlar alındığında, yönetici ve yönetici yardımcısı veya yönetimde bulunan herhangi bir, iki kişi kendi aralarında...
  14. Cevap: Kıl olduğumuz ,acayip huylandığımız birşey yazalım !!!

    Bir üst amirine yalakalık yapana acayip kıl olurum...
  15. Yanıt
    3
    Okunma
    2.409

    Cevap: pencere önüne kurulan çocuk parkı

    Sitenizde kaç kat maliki var. Böyle kararlar 4/5 oy çokluğu ile alınır. Eğer 4/5 oy çokluğu yok ise bağlı bulunduğunuz belediye fen işlerine gerekli şikayette buluna bilirsiniz. Eğer çözmez ise fen...
  16. Yanıt
    1
    Okunma
    1.308

    Cevap: Kooperatif ve çatı sorunu

    Sayın Celal86 Dairenizi kredi ile mi aldınız. Eğer banka kredi ise aldınız ise bankanıza sorunu anlatın hemen çözer, ev kredisi aldığınızda zaten sigorta yapıyorlar, eğer nakit aldı iseniz mahkemeye ...
  17. Yanıt
    16
    Okunma
    18.937

    Cevap: Dışarıdan atanan yönetici maaşı

    8. Hukuk Dairesi 1996/9660 E., 1996/10822 K.
    ÖNEMLİ YÖNETİM İŞLERİNDE OYBİRLİĞİ
    T.c. y a r g ı t a y 18. hukuk dairesi esas karar 1996/9660 1996/10822
    y a r g ı t a y k a r a r ı
    Gelir getirici...
  18. Yanıt
    16
    Okunma
    18.937

    Cevap: Dışarıdan atanan yönetici maaşı

    TMK. Madde:692
    d. Olağanüstü yönetim işleri ve tasarruflar
    Paylı malın özgülendiği amacın değiştirilmesi, korumanın veya olağan şekilde kullanmanın gerekli kıldığı ÖLÇÜYÜ AŞAN yapı işlerine...
  19. Yanıt
    16
    Okunma
    18.937

    Cevap: Dışarıdan atanan yönetici maaşı

    Smmm Oda tarifelerinin belirlediği ücretin çok çok üzerinde (2000tl ) gibi ücret karar alınırsa, böyle kararlar oy birliği ile alınmalı. oy birliği ile alınmadı ise BUTLAN dır. Yani yok hükmündedir.
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    17.192

    Cevap: Site Aidatı Gecikme Zammı

    Genel kurulda belirlenen aylık aidatın, her ay için yüzde beş hesaplanması gerekir.
1 den 20´e kadar toplam 378 ileti bulundu.
1 / 19 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.