nazan-idil; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: nazan-idil; Anahtar Sözcük:

1 / 5 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Sabit: Cevap: Hakkımda açılmış bir dava olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?

    Öncelikle konu nerden başlatacağımı bilmediğim için burdan yazdığım için özür dilerim..
    Ben geçmişte bir arkadaşa tanıklık yaptım 2 ayrı ifade verdim aslında ifadelerim hemen hemen aynı olmasına...
  2. Cevap: İkametgah adresim dışında hakkımda başka şehirde dava açılabilir mi?

    Benimde böyle bir durumum var izmirde ikamet ediyorum ama elazığda adıma dava açılmış.. elazığda adıma açılmış davayı izmire alabilirmiyim.. ne yapmam gerekiyor..
  3. Yanıt
    4
    Okunma
    2.847

    Cevap: ifademi geri aldım.. ne yapmam gerekiyo..

    huzursuz etti bu konu beni :(
  4. Yanıt
    7
    Okunma
    42.142

    Cevap: İfade değişikliği suç sayılır mı?

    Huzur etti bu konu beni... içimi rahatlatınız teşekkür ederim..
  5. Yanıt
    4
    Okunma
    2.847

    Cevap: ifademi geri aldım.. ne yapmam gerekiyo..

    ??????????????? :(
  6. Yanıt
    4
    Okunma
    2.847

    Cevap: ifademi geri aldım.. ne yapmam gerekiyo..

    Bu davada bende zarar görürmüyüm..Bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu :(
  7. Yanıt
    4
    Okunma
    2.847

    İfademi geri aldım.. ne yapmam gerekiyo..

    2009 yılında eşimden boşanma aşamasında eşimin aracılığıyla tanıştığım bir ikidefa gördüğüm kız arkadaşıyla yaşadığı (bir tartışma telefonda tehtit olayına şahit oldum)
    Bende o sıralar eşimden...
  8. Yanıt
    7
    Okunma
    42.142

    Cevap: İfade değişikliği suç sayılır mı?

    2009 yılında eşimden boşanma aşamasında eşimin aracılığıyla tanıştığım bir ikidefa gördüğüm kız arkadaşıyla yaşadığı (bir tartışma telefonda tehtit olayına şahit oldum)
    Bende o sıralar eşimden...
  9. Yanıt
    7
    Okunma
    42.142

    Cevap: İfade değişikliği suç sayılır mı?

    Madde 272 - (1) Hukuka aykırı bir fiil nedeniyle başlatılan bir soruşturma kapsamında tanık dinlemeye yetkili kişi veya kurul önünde gerçeğe aykırı olarak tanıklık yapan kimseye, dört aydan bir yıla...
  10. Yanıt
    7
    Okunma
    42.142

    Cevap: İfade değişikliği suç sayılır mı?

    verdiğiniz bilgi için teşekkürler...
  11. Yanıt
    7
    Okunma
    42.142

    Cevap: İfade değişikliği suç sayılır mı?

    bu konuda fikir verebilecek kimse yokmu acaba : (
  12. Yanıt
    7
    Okunma
    42.142

    İfade değişikliği suç sayılır mı?

    benim bir arkadaşım diğer arkadaşıma hakaretten dolayı dava açtı.. dava açılan arkadaşa o zamanlar kızgın olduğum için, söylediği hakareti duymadığım halde duydum diye tanıklık yaptım.. karakolda...
  13. Yanıt
    34
    Okunma
    59.065

    Sabit: Cevap: Anlaşmalı boşanan kadına 4 yıl ağır hapis

    bende eşimden yeniboşandım ve hiçbir sosyal güvencem yok.. evlenmeden önce babamın sigortasından(ssk) faydalanabiliyordum.. boşandığım için yeniden babamın sigortasından faydalanabilecekmiyim.. ve...
  14. Cevap: Boşandıktan sonra babamın sigortasından faydalanabilecek miyim?

    bu konuda kimsenin bilgisi yokmu acaba.. sanırım yok.. : (
  15. Cevap: Boşandıktan sonra babamın sigortasından faydalanabilecek miyim?

    kimsenin bilgisi yokmu acaba : (
  16. Cevap: Boşandıktan sonra babamın sigortasından faydalanabilecek miyim?

    daha önceleri bayanın yaşı kaç olursa olsun (bekar veya boşanmış olsada) anne babanın sigortasından faydalanabiliyodu.. benim annem bile şuan anneannemin sağlık sigortasından faydalanıyodu.. hatta...
  17. Yanıt
    57
    Okunma
    18.730

    Cevap: Çocukla Şahsi Münasebet

    katılıyorum söylediklerinize.. çocuğu sık sık sorarsa velayet davasını kazanma ihtimalide büyük oluyor çünkü.. okula bile sık sık gidip çocuğu sorabilir..
  18. Boşandıktan sonra babamın sigortasından faydalanabilecek miyim?

    İyi akşamlar benim kısa bir sorum olacaktı .. yeni bir yasa çıkmış doğruluğunu öğrenmek istiyorum.. ben eşimden boşandım.. babam sigortalı babamın sigortasından faydalanamayacakmışım.. bunun doğruluk...
  19. Yanıt
    2
    Okunma
    1.537

    Cevap: Boşanmak ve velayet

    katılıyorum size boşanmak çok zor bişey ama eşinin sana hakaratlerde bulunması aşağılanması çocuğunun yemek yememesinden bile sorumlu tutulup bunun yüzünden bile dayak yemen onurunun kırılması...
  20. Yanıt
    57
    Okunma
    18.730

    Cevap: Çocukla Şahsi Münasebet

    neden eşler ayrılınca birbirlerinden intikam alma girişiminde bulunurlar bi türlü anlamıyorum.. hiç bir insan evladına yapılmayacak muameleyi gördüm eşimden ama asla çocukla tehtit etmedim onu.....
1 den 20´e kadar toplam 81 ileti bulundu.
1 / 5 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.