monica; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: monica; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,09 sn sürmüştür.

  1. Konu: Püsküvit

    Ekleyen: monica
    Yanıt
    1
    Okunma
    526

    Püsküvit

    Püskevitin Dik duruşu, çaya bandırıncaya kadardır.!!
  2. Yanıt
    10
    Okunma
    3.839

    Cevap: Arı Kovanına Çomak Soktuk Suç mu Değil mi?

    Devlet Kanalı TRT'yi ayağına gönderip röportaj yaptırdığı Osman Öcalan kırmızı bültenle aranması istenen bir terörist.
    Kadere bak kimler kimlerle beraber!?...Ne İstanbulmuş seçimleri bir hafta daha...
  3. Yanıt
    24
    Okunma
    10.390

    Cevap: Bir ülke Nasıl Parçalanır

    Hain Öcalan'ın sözcüsü yapılan Ali Kemal Özcan adlı kişi devletin onayı ile mi "Öcalan bir Kürt isyanı lideridir" diyor?Bu sözler "PKK'yı Kürt isyanının örgütü" olarak tanımlamaktır.…Şerefsizliktir,...
  4. Yanıt
    119
    Okunma
    43.719

    Cevap: Fettullahçı Organizasyon

    O sözler Fethullah Gülen’e aitti ve onun ABD’ye gitmesine neden olmuştu.

    Aynen şunları söylüyordu Fethullah Gülen:

    “Adliye’de, Mülkiye’de mevcut olanlar mevcudiyetlerini korumazlarsa, arkadan...
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    5.267

    Cevap: El-Musavvir Aynı Toprak'tan farklı Meyvalar

    https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/39922668_290273438448920_8375909280649314304_n.jpg?_nc_cat=0&oh=4528c1515303b6ee42132256b1aa0a31&oe=5BFFE251
  6. Yanıt
    65
    Okunma
    26.768

    Cevap: Yüzakımız UĞUR MUMCU

    https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/39883566_2177398235861769_7420108315159429120_n.jpg?_nc_cat=0&oh=9b00e04e814e980556eaf2694862d400&oe=5BEEE0BD
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    4.447

    Cevap: Acısıyla Tatlısıyla İyi Bayramlar

    Hukuki net ailesinin mübarek kurban bayramını yürekten kutlarım.
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Y6lxDOAVCKM
  8. Yanıt
    2
    Okunma
    1.816

    Cevap: Otomobil sahiplerinin beklediği haber!

    2017 Hurda araç yasasının uygulanması ile ilgili tebliğ 27 Mayıs 2017 tarihli resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Detaylar için⇒⇒ 2017 HURDA YASASI TEBLİĞİ
    Hurda yasası 2018 kapsamında...
  9. Yanıt
    9
    Okunma
    10.283

    Cevap: Re: Ahmet Taner KIŞLALI "kültür devrimini anlamak"

    Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı, bombalı saldırı sonucu ölümünün 17. yılında,Saygıyla anıyorum.
    ...
  10. Yanıt
    24
    Okunma
    10.390

    Cevap: Bir ülke Nasıl Parçalanır

    Çünkü iktidarda olan, yöneten durumunda olan iktidarda olanlardır.
    Dolayısı ile Türkiye kayıp ederse bunun müsebbibi tek başına muhalefet olamaz. Öncelik iktidarın olur. İktidar, güç demektir....
  11. Yanıt
    119
    Okunma
    43.719

    Cevap: Fettullahçı Organizasyon

    Ben yine en az ayda bir kez okumayı sürdüreceğim o sözleri...

    Ama... Bakalım daha ne zamana kadar?
    20-KASIM-2009
  12. Yanıt
    4
    Okunma
    3.222

    Cevap: Re: İstiklal Marşı- National Anthem of Turkey

    İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 95.yıldönümü kutlu olsun...

    Bu vesile ile Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü Silah arkadaşlarını şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizi ve Mehmet Akif...
  13. Yanıt
    24
    Okunma
    10.390

    Cevap: Bir ülke Nasıl Parçalanır

    Demirtaş‘ın açıklamaları şöyle; “Halkın öz yönetiminden daha meşru bir şey olamaz. Partimizin programının bir parçasıdır, biz zaten iktidara gelirsek veya iktidarla bir müzakere yürütürsek Türkiye’de...
  14. Konu: Aziz SANCAR.

    Ekleyen: monica
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.892

    Aziz SANCAR.

    https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12391996_1088585864493596_4712135579918434438_n.jpg?oh=e733fa2c6e32dd4169e841aeb6ffbc09&oe=570E7470
    TÜRK MİLLETİNİN HAYIRLI EVLADI...
  15. Yanıt
    43
    Okunma
    15.404

    Cevap: "Mustafa" 29 Ekim'de sinemalarda

    . Cumhuriyet Gazetesi'nin iki yazarı; Erdem Gül ile Can Dündar'ı (kendisi Atatürk'ün içki içmesiyle alay eden, öküz sürüsünü düşman kuvveti zannedip çarşaf giyerek kaçan korkak biri diye gösteren...
  16. Konu: Ergenekon Notları

    Ekleyen: monica
    Yanıt
    329
    Okunma
    91.013

    Cevap: Re: Ergenekon Notları

    Sizi tarih yargılayacak!

    Israrla bulunduğu iddia edilen mühimmatların duruşmaya getirilerek incelenmesini istedi.

    Zira Gölbaşı aramalarında İbrahim Şahin'den çıktığı iddia edilenlerle Zir...
  17. Cevap: Senelerdir Devam Eden BALYOZ Davasının 10 Dakikalık Özet Videosu

    Sizi tarih yargılayacak!

    Türk ordusuna kurulan kumpasın izlerini önceden tespit ettiği için tutuklanıp 5 yıl 2 ay hapiste tutulan Mustafa Dönmez'in yılan hikâyesine dönüşen duruşmasına bir kez...
  18. Yanıt
    210
    Okunma
    86.258

    Cevap: Yılmaz Özdil Sayfası

    Yılmaz Özdil, Hürriyet'te Selami Altınok'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasının ardından 22 Aralık 2013'te yazdığı yazısında Altınok için, "İzmir, Ankara, Adana, Mersin, Bursa gibi...
  19. Yanıt
    210
    Okunma
    86.258

    Cevap: Yılmaz Özdil Sayfası

    Onlar Taraf değil Dürüst Gazeteciler aslında objektif yanlış kimse onu Söyler ,
    Öyle çok Taraflı yandaş,karektersiz gazeteci izliyorsunuz ki sanıyorsunuz ki herkes illa bir taraf olacak!!! ...
  20. Yanıt
    7
    Okunma
    4.447

    Cevap: Acısıyla Tatlısıyla İyi Bayramlar

    https://www.hukuki.net/showthread.php?17455-Bayraminiz-Kutlu-Olsun&highlight=kurban+bayram%FD

    Hukuki Netin ve Üyelerimizin Kurban Bayramını kutlarım.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4



Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.