illegal; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: illegal; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    4
    Okunma
    1.504

    [Ceza davaları] Cevap: Dava Sonrası Adli Emanet.

    Karar İstinaf edilmeden kesinleşti ise mahkemesine bir dilekçe ile emanetlerin iadesini talep edin. (Uyap'a bağlanabildiğinize göre oradan gönderebilirsiniz dilekçeyi...)

    Savcının ne konuda...
  2. Yanıt
    4
    Okunma
    1.504

    [Ceza davaları] Cevap: Dava Sonrası Adli Emanet.

    Karar kesinleşti ise (savcılık da istinafa itiraz edebilir) dilekçe ile adli emanetteki eşyaların tarafınıza iadesi için bir dilekçe verin.
  3. Cevap: İtiraz'ın İptali Davası Hangi Mahkemeye açılır?

    İtirazın iptali davasında görevli mahkeme esasen, itiraz edilen alacağın türü ile doğrudan ilişkilidir. Bu anlamda örneğin alacaklı tarafından, borçlunun itirazının iptali talep edilen alacak ticari...
  4. Yanıt
    1
    Okunma
    959

    [Ceza davaları] Cevap: Soruşturma'ya Bilgi Eklemek

    Evet savcılık kalemine giderek, hazırlık no'su bulunan bir dilekçe ile kişinin TC kimlik bilgilerini sunabilirsiniz. Diğer taraftan zaten savcılığın da istemesi iyi olmuş. En azından sanığın kimliği...
  5. Cevap: İşe İade İstinaf UYAP'ta Gerekçeli Karar Yayımlanınca Tebliğ Olmadan İşe İade Başvurusu Yapılır mı?

    Avukatınıza mahkeme UYAP üzerinden E-tebligat gönderecek. Gönderimden itibaren 5 gün sonrasında tebligatı almış sayılacak. Ama aldığı gibi noterden ihtar çekebilir. Diğer taraftan davanızı başarı ile...
  6. Konu: Avukatı Azil Etme

    Ekleyen: illegal
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.881

    Cevap: Avukatı Azil Etme

    Avukat avukata yetki belgesi verebilir ve duruşmanıza katılımını sağlayabilir. Zaten noterlikten verdiğiniz vekaletnamede tevkil yetkisi vardır. Tevkil yetkisi demek başkasını vekil tayin edebilme...
  7. Yanıt
    1
    Okunma
    1.138

    Cevap: Verilmeyen Borç Karşılığında Yapılan Eylem

    İş sahibi hakkınızda ne davası açmış? Bari dava dilekçesini koysaydınız veya onu özetleseydiniz. Araçlara ne işlem yaptığınızı dahi İnanın anlamadım...
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    974

    [Ceza davaları] Cevap: Karşılıklı Silahla Tehdit

    Avukatınızdan rica edin diğer sanık ile konuşsun ve bu dava sonucunun her iki tarafa da zarar vereceğini anlatsın. Karşı taraf ifadesini uygun bir şekilde düzeltsin. Yoksa en azından sizin için...
  9. Konu: Çoklu BARO yasası

    Ekleyen: illegal
    Yanıt
    9
    Okunma
    3.074

    [Avukatlık Mesleği] Cevap: 29 haziran 2020 çoklu baro düzenlemesi

    Evet gerçekten de tasarı felaket... Özetini ekliyorum... Bakmayın böyle sanki avukatların ve hukukun iyiliğini düşünüyormuş gibi yapılan özete... Güzel paketlenmiş... Birkaç rüşvet ama asıl amaç...
  10. Konu: PTT Kargo Şikayet

    Ekleyen: illegal
    Yanıt
    5
    Okunma
    1.637

    [Tüketici şikayetleri] Cevap: PTT Kargo Şikayet

    Bu yorumunuza sesli güldüm :) Neden mi? Klasik Türk hastalığı bu yaşadığımız. Yabancı forumlarda insanlar biribirilerine en detayına girerek yardım etmek için adeta yarışır. Çözümü bulana kadar da...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    1.077

    [Suçlar] Cevap: 15 Yaşında Hırsızlık Cezası

    Git mağaza sahibine. Zararınızı ödeyeceğim. Çok mahcubum. Bu 20 liranız. Burada 1 hafta ücretsiz çalışmaya razıyım. Bir daha asla böyle bir şeye yeltenmeyeceğim deyin. Şikayetten vazgeçsinler bitsin...
  12. Konu: Kulaklık İadesi

    Ekleyen: illegal
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.194

    [İnternetten alışveriş] Cevap: Kulaklık İadesi

    Eh yani ürünü gönderdiklerine dua edelim bari. İade yok, fatura yok... İyi bari sağlam çıkmış bari. İade hakkınız var. Kulaklık bilmemnelerini değiştirip, satmaları mümkün.

    Hukuki reçete:


    ...
  13. Yanıt
    8
    Okunma
    1.494

    [Ceza davaları] Cevap: Savcı GÖRÜLDÜ EVRAKI

    Bu alacakla İlgili veya benzeri başka bir suçunuz mu var demek istemiştim. Açıkçası ben de bu konuya pek anlam veremedim. Bilmediğim veya hatırlamadığım bir şey varsa diğer hukukçu arkadaşlar fikir...
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    882

    Cevap: Boş daireden temizlik ücreti istenebilir mi?

    Boş daireden temizlik ücreti istenmesi gayet hukuki ve yasaldır. Kat mülkiyeti kanununa göre aidat dediğimiz ortak giderlerden tüm kat malikleri hisseleri oranında sorumludur. Nihayetinde temizlik...
  15. Konu: Çoklu BARO yasası

    Ekleyen: illegal
    Yanıt
    9
    Okunma
    3.074

    [Avukatlık Mesleği] Cevap: 29 haziran 2020 çoklu baro düzenlemesi

    Sayın Av.Engin beyin belirttiği gibi bu bir iç düzenlemedir. Üstelik Barolar avukatlara özgü meslek kuruluşlarıdır. Bir meslek kuruluşunun kendi iç düzenine ancak o meslek grubundaki kişiler karar...
  16. Yanıt
    8
    Okunma
    1.494

    [Ceza davaları] Cevap: Savcı GÖRÜLDÜ EVRAKI

    Mahkeme kararı ile düşmesine karar verilip de kesinleşen bir dosya ile savcının başka ne işi olabilir ki? O bahsedilen xx numaralı dosya nedir peki? Veya başkaca bir taahhüdü ihlal suçunuz var mı...
  17. Yanıt
    8
    Okunma
    1.494

    [Ceza davaları] Cevap: Savcı "GÖRÜLDÜ EVRAKI"

    Bu durumda ben de savcının neden görüldü notu koyduğunu anlayamadım. Dosya karara çıkıp da infaz savcılığına verildiğinde ödeseydiniz o zaman normal gelecekti ama ödeme nedeniyle düşme halinde neden...
  18. Konu: PTT Kargo Şikayet

    Ekleyen: illegal
    Yanıt
    5
    Okunma
    1.637

    [Tüketici şikayetleri] Cevap: PTT Kargo Şikayet

    PTT ile gönderilen gönderi neydi ve ekonomik değeri nedir? Diğer bir ifadeyle zarar ne kadar?
  19. Yanıt
    4
    Okunma
    1.849

    Cevap: Komşu duvarı yerine çekmiyor

    Akraba komşu herhalde siz villayı sattıktan sonra yeni alan itiraz etmezse öylece kullanmaya devam etmeyi planlıyor.

    Siz veya yeni malik, villaya ilişkin duvarın mimari projeye uygun hale...
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    1.301

    Cevap: Dosya Kapalı Takipsizlik Haciz

    Size hacize gelebildiklerine göre icra takibi kesinleşmiş demektir. Boşanma davası kararı avukatınıza gelmiştir ama icra ödeme emri size gelmiş olmalı (veya muhtara bırakılmış olabilir). Mahkeme...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.