Av.Fırat Bayındır; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Fırat Bayındır; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: 10 dk önce yapılan arama işlemi 0,77 sn sürmüştür

  1. Cevap: Avukata apartmanda büro yasağı 2 yıllığına ertelenmiş oldu

    Tabii böylesi bir davayı açan da muhakkak ki bir meslektaşımızdır. Diğer taraftan o yüce mahkemeden ne zaman lehimize bir karar çıktı ki??????
    Bir karar hatırlıyorum, özel idareden büro kiralayan...
  2. Yanıt
    5
    Okunma
    4.011

    Cevap: Geri alınan dava

    Davayı geri almaktan kastınız, şikayetçinin şikayetinden vazgeçmesi demektir. Ancak suçun niteliğine göre şikayetten vazgeçme her zaman davanın da ortadan kalkmasını gerektirmez. Suçun ne olduğunu...
  3. Cevap: Pert aracın sigorta şirketince satışı ancak halen adıma görünmesi ve borçları hakkında...

    Sigorta şirketi çaresi yok noter satış sözleşmesini bulacak, aksi halde ödemek zorunda kalacağınız bilumum vergi ve cezaları sigortaya rücü edebilirsiniz.
  4. Yeni Borçlar Kanununda Fazla Çalışma

    Yeni Borçlar Kanunu hizmet sözleşmeleri bölümünde işçinin borçları arasında fazla çalışma da düzenlenmiştir.

    MADDE 398- Fazla çalışma, ilgili kanunlarda belirlenen normal çalışma süresinin...
  5. Yanıt
    3
    Okunma
    13.682

    Cevap: Güven teorisi

    Prof. Dr. Şener Akyol - Medeni Hukukta Çelişki Yasağı

    Prof. Dr. Şener Akyol - Sözleşmenin Yorumu Vedat yayınevi

    www.onal-ongelen.av.tr/docs/9.doc

    huseyinaltas.net/dosya/Medeni_Hukuk_5.doc ...
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    4.727

    Cevap: Hatay barosu seçimleri

    Anlamsız bir rekabet, gerçekle uzak yakın alakası olmayan uydurma dedikodular ve sinsi propagandalar, bazı siyasiler vasıtasıyla seçimleri etkilemeye çalışmalar, tuhaf ithamlar, gülünesi ayak...
  7. Cevap: Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu Çalışma Planı (Av. Doç. Dr. Ümit Kocasakal)

    Hatay Barosu'na bir kaç kez gelerek üyelerimize ve stajyerlerimize seminer veren değerli hukukçu Sayın Ümit Kocasakal' ı ve İstanbul Barosu' nun yeni yöneticilerini tebrik ederk başarılar dilerim.
  8. Cevap: Yargıdaki 'Evet'çileri üzen çelişki

    'Bakanlık bazı adayları çekilmesi için tehdit etti'
    Demokrat Yargı Eşbaşkanı Orhangazi Ertekin'den HSYK seçimi bombaları...

    Kemal Göktaş...
  9. Yanıt
    2
    Okunma
    2.328

    Cevap: Nafakanın süresi

    Medeni K.MADDE 328.- Ana ve babanın bakım borcu, çocuğun ergin olmasına kadar devam eder.

    Çocuk ergin olduğu halde eğitimi devam ediyorsa, ana ve baba durum ve koşullara göre kendilerinden...
  10. Yanıt
    5
    Okunma
    5.091

    Cevap: Mimarım 3 yıl hapis yedim

    Türk Ceza K.
    İmar kirliliğine neden olma
    MADDE 184. - (1) Yapı ruhsatiyesi alınmadan veya ruhsata aykırı olarak bina yapan veya yaptıran kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile...
  11. Yanıt
    2
    Okunma
    3.010

    Cevap: ramazanda çalışma saatleri

    E yuh artık
    Sakın imzalamayın.:k
  12. Yanıt
    45
    Okunma
    45.376

    Sabit: Cevap: Çilingir Sofrası

    Bu yazıma ilham veren sevgili ağabeyim Av. Necati Baba' yı dün son yolculuğuna uğurladık.

    http://www.hataybarosu.org.tr/image/baba.jpg
  13. Yanıt
    1
    Okunma
    3.576

    Cevap: İstifa edip tazminat alabilirmiyim.

    İş K. 25/II-g) İşçinin işverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına iki işgünü veya bir ay içinde iki defa herhangi bir tatil gününden sonraki iş günü, yahut bir ayda üç...
  14. Cevap: işe iade,cevap yazabilecek kadar bilgisi olan veya yetkili kimse var mı ?

    1. İşe İade davasının Yargıtayda sonuçlanması ne kadar sürer?
    Kimse bilemez.
    2. Tazminatlarla ilgili olan dava sonucu da Yargıtaya gider mi, yoksa işe iade davasının Yargıtay kararının sonucu...
  15. Yanıt
    6
    Okunma
    4.612

    Cevap: soRu:

    insan sağlığına hizmet etmekle görevli bir hekimin bu kadar basit bir konuda böyle bir hareket yapacağına kimse inanmaz.
    Bu ifadeden üyenin bir hekim olduğunu sanıyorum Eğer yurdum hekimi de avukat...
  16. Yanıt
    11
    Okunma
    6.777

    Cevap: İdari avukat prof

    https://www.hukuki.net/showthread.php?9608-Taksi-miyiz-biz&highlight=taksi+miyiz
  17. Yanıt
    13
    Okunma
    4.390

    Cevap: N'olacak Bu Hukukçularımızın Hali?

    Demokrat hukukçulardır onlar demokrat. Protesto özgürlüklerini kullanıyorlar.

    Demokratlara kırmızı halı
    Tekel işçilerine biber gazı
  18. Cevap: Bir özeleştiri; biz avukatlar, sorunlarımızı neden çözemiyoruz?

    Değerli Üstadlarımızdan Sayın Gürseler' i sitemizde görmekten çok mutlu olduğum gibi, son derece yerinde tespitler içeren yazısından dolayı da kutluyorum.

    Hiç bir şey almadan vermek biz insanların...
  19. Yanıt
    2
    Okunma
    9.258

    Cevap: Rehinli Aracın Pert Olması

    <taşıt kredilerinde bankalar kasko yapılmasını ve daini mürtehin olarak kendilerinin belirlenmesini isterler.Aracın pert olması durumunda bu kloz nedeniyle borca yeter miktarı bankaya bakiyesi size...
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    2.042

    Cevap: Vah Türkiye'm Vah

    Hakim Kemal Aytekin'i kutlamak lazım. Hakimin başlıca görevlerinden birisi de tarafları uzlaştırmak, sulhe teşvik etmektir.:ok
1 den 20´e kadar toplam 492 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.