admin; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: admin; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,14 sn sürmüştür.

  1. [Avukatlık Ücretleri] Avukatlık kdv oranları bazı işlerde yüzde 8'e düştü

    Bazı avukatlık hizmetlerinde KDV oranı yüzde 8'e indirildi. Bu istisnalar dışında diğer avukatlık KDV oranı %18 olarak kaldı. Avukatlık serbest meslek makbuzu kesecek avukat arkadaşların bu hususa...
  2. Konu: Üyelik İptali

    Ekleyen: admin
    Yanıt
    52
    Okunma
    115.831

    Cevap: Re: Üyelik iptali

    Talep kabul edilmiş olup, değişiklik yapılmıştır.
  3. Konu: Üyelik silme

    Ekleyen: admin
    Yanıt
    9
    Okunma
    4.196

    Cevap: Üyelik silme

    Kullanıcı adı değişikliği talebiniz kabul edilmiştir. Saygılar.
  4. Cevap: Aidat ödememe rağmen hizmetlerimin hepsini vermeyen site yönetimi

    Kiracının yönetim ile muhatap olması maalesef hukuki olarak mümkün değil. Kat mülkiyeti kanunu bu hakkı kat malikine veriyor. Bu durumda mal sahibinizle konuşarak ya onun müdahalesini ya da size...
  5. [Boşanma davaları] Cevap: Karım beni başka bir kadınla aldatıyor ne yapabilirim lütfen ?

    Öncelikle delilleri saklayın. Bu bir sadakatsiz davranıştır boşanma davası açısından. Ancak herhangi bir şey yapmadan önce eşinizle konuşmak ve hatta bir aile terapisti (cinsel konularda da yardımcı...
  6. [Avukatlık Mesleği] Cevap: Mini etekli avukatı taciz eden hakim görevden uzaklaştırıldı

    İzmir barosundan yapılan açıklama:

    Bir kadının giyimine, konuşmasına, yeme içmesine, ne zaman, nerede, kiminle gezeceğine karışmayı kendine rol edinmiş patriarkanın eril yargısını ve bu yargının...
  7. [Avukatlık Mesleği] Cevap: Mini etekli avukatı taciz eden hakim görevden uzaklaştırıldı

    https://www.dailymotion.com/video/x79pxq2

    İstanbul Anadolu 2. İş Mahkemesi'nde görülen bir duruşmada etek boyuna karışan hakime, "Sizin de sakalınız var" denmesi üzerine sakallarını kesti. ...
  8. [Avukatlık Mesleği] Cevap: Mini etekli avukatı taciz eden hakim görevden uzaklaştırıldı

    Ve nihayet görevi davayla ilgilenmek yerine avukatın etek uzunluğu ile ilgilenen hakim tedbiren görevden alındı.


    https://www.dailymotion.com/video/x79q6yf

    Duruşma salonu önünde olay protesto...
  9. [Avukatlık Mesleği] Cevap: Mini etekli avukatı taciz eden hakim görevden uzaklaştırıldı

    Konuya müdahil olan İstanbul Barosu ve avukatlar ile hakim ve mübaşir hakkındaki diyaloglar:


    https://www.dailymotion.com/video/x79p75i
  10. [Avukatlık Mesleği] Mini etekli avukatı taciz eden hakim görevden uzaklaştırıldı

    Mini etek giydiği için duruşmada hakimin tacizkar lafları karşısında rencide olan avukata barolar sahip çıkarak gerekli başvuruları yaptılar ve o hakim görevden uzaklaştırıldı.

    Bu konudaki HSK...
  11. [Ceza davaları] Cevap: Avukatlarmızdan arkadaşlarımızdan mahkememe sonucu hakkında bir soru

    Avukatlık ücretinin avukata ait olduğuna dair Anayasa Mahkemesi kararı...

    ANAYASA MAHKEMESİ

    Esas Numarası: 2017/154

    Karar Numarası: 2019/18

    Karar Tarihi: 10.04.2019
  12. Yanıt
    33
    Okunma
    38.715

    Sabit: Cevap: Avukat vekalet ücreti kimde kalır?

    Avukatlık ücretinin avukata ait olduğuna dair Anayasa Mahkemesi kararı...

    ANAYASA MAHKEMESİ

    Esas Numarası: 2017/154

    Karar Numarası: 2019/18

    Karar Tarihi: 10.04.2019
  13. Yanıt
    36
    Okunma
    18.922

    Cevap: Re: Vekalet ücreti kimindir?

    Avukatlık ücretinin avukata ait olduğuna dair Anayasa Mahkemesi kararı...

    ANAYASA MAHKEMESİ

    Esas Numarası: 2017/154

    Karar Numarası: 2019/18

    Karar Tarihi: 10.04.2019
  14. [Limited şirketler] Cevap: Şirkete alınan gayrimenkul için ortakların feragati.

    Hadi ortaklara karşı kendinizi korudunuz. Peki kamu alacakalarına yani amme alacağı dediğimiz vergi ve ssk gibi devlet alacaklarına karşı nasıl koruyacaksınız? VUK 8 madde şahıslar arasındaki...
  15. Cevap: Mülk Sahibinin Su Borularını Sabote Etme Sorunu.

    Kusura bakmayın ama hakkınızı kötüye kullanıyorsunuz. Fakat kira sözleşmesinin sonuna kadarki kira bedelini de ödemek zorundasınız. Size tavsiyem hızlı bir şekilde sulh olmanız. Yoksa tahliye bile...
  16. Konu: Maaş haczinde sıra

    Ekleyen: admin
    Yanıt
    1
    Okunma
    402

    [Maaş haczi] Cevap: Maaş haczinde sıra

    Genel kural şu bir maaş haczi bitmeden diğerine geçilmez. Ve borçlunun en fazla 1/4 maaşına haciz konabilir. Bu durumda sizden önce konulan haczin tamamlanmasını beklemelisiniz. Tabi bunun için...
  17. Yanıt
    2
    Okunma
    529

    [Tazminat davaları] Cevap: Maddi Manevi tazminatın tahsili

    Kararın kesinleşmesi tarihinden itibaren boşanma davası tazminatına hak kazanan kişi talepte bulunabilir. Daha sonra icraya vermesi durumunda kararın kesinleşmesinden itibaren faiz isteme hakkı da...
  18. Konu: 21 paylı ev

    Ekleyen: admin
    Yanıt
    6
    Okunma
    657

    [Miras Payları] Cevap: 21 paylı ev

    Olması gereken çözüm ortaklığın giderilmesi davası (izale-i şuyuu davası) açmak ve evin satılarak paydaşlara bedelinin ödenmesini sağlamak... Yoksa her vefat durumunda ortak sayısı fazlalaşacaktır ve...
  19. Cevap: CMK'dan görevlendirilen dosyanın akıbeti hahkkında

    Sanık beraat ederse hazinenin avukata asgari avukatlık ücret tarifesi gereğince vekalet ücreti ödemesine karar verilir mahkemece. Ceza alırsa ekstra bir avukatlık ücretine hükmedemez hakim. Sanık...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    673

    Cevap: Sözleşmesiz kiracı sorunsalı

    Herşeyden önce miras hukukuna göre herkesin hissesi o taşınmazın her bir noktasında ve hisseleri oranında. Diğer taraftan ortada bir kira sözleşmesi olmadığından açılabilecek davanın adı ecri misil...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.