elpida; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: elpida; Anahtar Sözcük:

1 / 8 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    2
    Okunma
    3.929

    Cevap: Memurun yıllık izin hakkı

    657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 103. maddesinde açıkça belirtildiği üzere "yıllık izinler amirin uygun bulacağı zamanlarda toptan veya ihtiyaca göre kısım kısım kullanılabilir". Amir nasıl...
  2. Konu: Green cart

    Ekleyen: elpida
    Yanıt
    3
    Okunma
    2.673

    Cevap: Green cart

    ikinizde boşvereceksiniz. İhbarnameyide yırtıp atacaksınız, hayatınızı yaşamaya devam edeceksiniz. Böyle açıkgözlerde avuçlarını yalayacaklar. Şimdi değişik kanunlardan bir sürü madde sıralayablirim...
  3. Konu: 13/b-4 e göre yolluk

    Ekleyen: elpida
    Yanıt
    10
    Okunma
    7.924

    Cevap: 13/b-4 e göre yolluk

    O zaman maalesef bu konuda yapabileceğiniz tek şey amrlerinizi ikna edebilmek. Başka türlü yerinizi değiştiremezsiniz. Dava açmanızda bir işe yaramaz. Sürgüne gönderildiğinizi iddia edebilirsiniz ama...
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    4.156

    Cevap: İhaleye fesat karıştırmak

    Durumu biraz daha detaylı olarak anlatırsanız bir fikir verebiliriz sanırım. Nişanlınız bir firma temsilcisi ve ihalelere mi giriyordu? suçlama tam olarak nedir?
  5. Yanıt
    14
    Okunma
    8.554

    Cevap: Yemek ihalesi

    oguzkaanalparslan, Siz ihale komisyonu üyesi olarak ihaleyi yapmışsınız bitirmişsiniz. İstenmemesi gereken bir belgeyi istemişsiniz. Ancak ihaleye giren firmalardan hiç birisi itiraz etmemiş. hak...
  6. Konu: 13/b-4 e göre yolluk

    Ekleyen: elpida
    Yanıt
    10
    Okunma
    7.924

    Cevap: 13/b-4 e göre yolluk

    Haletiruhiyem, hangi kurumda çalışıyorsun sen? Eğer sende üniversitede çalışıyorsan görev yeri değişikliğini Rektör yapar. Bu değiştirme yetkisi 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu'nun 13/b-4 maddesine...
  7. Yanıt
    14
    Okunma
    207.717

    Sabit: Cevap: Resmi dilekçeye cevap süresi

    Anayasamızın 74. maddesi bize dilekçe verme hakkını vermektedir. Hiç kimse keyfiyetle ben dilekçe almıyorum diyemez. Dilekçenizi yazıişleri personeline verin. kayıttan geçirip kayıt numarasını...
  8. Yanıt
    12
    Okunma
    6.377

    Cevap: Ne zaman Emekli olabilirim?

    Bak bunu bilmiyordum. İyi oldu öğrendiğim. SSK da çalışılan gün kadardı çünkü.
  9. Konu: Hasta Sevk Kağıdı

    Ekleyen: elpida
    Yanıt
    2
    Okunma
    5.103

    Cevap: Hasta Sevk Kağıdı

    Bu pek çok kurumun çalışanları denetim altında tutabilmek için yaptıkları bir uygulama. Ama böyle bir belge doldurtmaya hakları yok. Doldurmayan personele bir yaptırım uygulayamazlar. Uygulamak...
  10. Konu: 13/b-4 e göre yolluk

    Ekleyen: elpida
    Yanıt
    10
    Okunma
    7.924

    Cevap: 13/b-4 e göre yolluk

    Evet alırsınız. ilk 3 ay için tam (24 TL) sonraki üç ay için 2/3 (16 TL) günlük harcırah alırsınız. sonraki altı ay almazsınız ama seneniz dolunca tekrar almaya başlarsınız. Ayrıca ilk gidiş için ve...
  11. Yanıt
    12
    Okunma
    6.377

    Cevap: Re: Ne zaman Emekli olabilirim?

    Bazı ayların 30 gün, bazı ayların 29 gün, bazı ayların 28 gün bazı aylarında 31 gün olabilme ihtimalini hesaplarınıza dahil ediyor musunuz? :))
  12. Yanıt
    8
    Okunma
    12.979

    Cevap: Re: 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu

    Görüyorum ki site yöneticileri kullanıcılardan gelen yapıcı eleştirileri pek önemsemiyor. Konuya yazdığımız tarihlere bakın birde bugüne bakın.
  13. Cevap: Re: 4734 KİK Hizmet Alımı Aşırı düşük sorgulaması

    Hayırlı olsun. Umarım bu mevzuat iyice otururda yerli yersiz çalışan memurları işten soğutup strese sokmazlar.
  14. Konu: 4734 Bir Soru

    Ekleyen: elpida
    Yanıt
    1
    Okunma
    2.432

    Cevap: 4734 Bir Soru

    Sevgili Akvir, bu seçeneğe bağlı bir durum değildir. Kanun maddesi çok açıktır, isteklinin teklif mektubu hatalı olduğundan ihale dışı bırakılacaktır. Eskiden aritmetik hataları idare...
  15. Yanıt
    5
    Okunma
    6.351

    Cevap: Re: Kamu ihale kurumuna itiraz

    Öncelikle Kamu İhale Kurulu'nun kararlarına karşı Danıştay 13. Dairesine başvurabileceğinizi söylemek istiyorum. İş Deneyim Belgesinin ( İş Bitirme Belgesi) konusu benzer iş kapsamına girmediği için...
  16. Yanıt
    3
    Okunma
    6.040

    Cevap: Re: Hizmet alımı sözleşmeleri

    İdarenin kesin teminatın süresinin yeterli olmaması dolayısı ile sözleşmeyi imzalamaması ve süresi içinde yeterli süreye sahip kesin teminatın getirilmemesi halinde geçici teminata el koyarak en...
  17. Yanıt
    4
    Okunma
    4.497

    Cevap: İhaleye fesat karıştırma

    Nasıl bir hata yapıldığından bahsetmemişsiniz sorunuzda. Eğer İş Bitirme Belgesini düzenleyen idare tutarı hatalı yazmış ise bunu basit bir hata olarak görmek mümkün değildir. Zira idare hatalı...
  18. Cevap: 4734 sayılı kanun kapsamında Banka teminat mektubunun süresi geçerse

    Mal Alım İhaleleri Uygulama Yönetmeliği'nin 54. maddesinin 6. bendi "Kesin teminat mektuplarının süresi, ihale konusu malın kesin kabul tarihi ve garanti süresi öngörülen alımlarda ise garanti...
  19. Cevap: 4734 sayılı kanunu 3.e kapsamına istisnalara girmeyen bir mal kamu kurumundan alınırsa ne olur

    Böyle bir alında kasıt olup olmadığına kim kara verebilir ki? Gerçek olan şey 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'na aykırı olarak bir alım yapılmış olduğudur. Sayıştay denetçisinin insafına kalmıştır...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    29.503

    Cevap: Kat Mülkiyeti Kanunu son hali nereden bulunur

    www.mevzuat.gov.tr adresinden bütün Yasa, Yönetmelik, Tebliğ, vs mevzuatın en güncel haline ulaşabilirsiniz. Kanun bölümünden "Kat Mülkiyeti Kanunu" yazarak arama yapabileceğiniz gibi dilerseniz...
1 den 20´e kadar toplam 158 ileti bulundu.
1 / 8 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.