bummerxy; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: bummerxy; Anahtar Sözcük:

1 / 4 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Bilişim sistemlerinin kullanılması suretiyle hırsızlık

    Yanlışlıkla göndermesinin asıl sebebi 2 küçük not kağıtlarını karıştırması.

    cümlesinden sonrasını okumadım. Hukukta yazılı delilin karşılığı yazılı delildir.
    22 Bin TL yi elden teslim etmekte...
  2. Yanıt
    2
    Okunma
    1.363

    Cevap: 1 memura 2. lojman hakkı?

    Torununuz için de şimdiden sıraya girin vakti gelince ona da bir lojman alabilirsiniz...
  3. Konu: Tohum

    Ekleyen: bummerxy
    Yanıt
    2
    Okunma
    11.283

    Cevap: Tohum

    Benimkendi hobi bahçem var. zaman içerisinde köylerden toplayabildiğim yerli tohumları eker, her sene tekrar tohumlarımı alır saklarım. Eğer bahçe-bostan işi ile ilgileniyorsanız. hem güzel bir hobi,...
  4. [Miras Payları] Cevap: Miraşçılardan birinin, diğeri sağken hissesini ona satmış olması durumunda mirastan yeniden hak iddia edebilir mi?

    Alamaz,
    sağlığında para ile almış, Ölünce de ölen kişinin hissesi varislerine pay edilir.

    - - - Updated - - -

    Alamaz,
    sağlığında para ile almış, Ölünce de ölen kişinin hissesi varislerine...
  5. Konu: hakaret

    Ekleyen: bummerxy
    Yanıt
    25
    Okunma
    3.454

    [Ceza davaları] Cevap: hakaret

    Son çıkan kanunları iyi oku. Orada sana uyacak birçok madde var.
  6. Cevap: Sevmediğim akrabamı fetöcü diye ihbar ettim, durum ortaya çıktı ailem dahil tüm sülale iftira attığımı itiraf etmemi bekliyor

    Şimdi soru tam olarak nedir?
  7. Yanıt
    74
    Okunma
    13.915

    [Boşanmada tazminat] Cevap: Kocam sebepsiz yere boşamak istiyor.

    Olayın hukuki, kanuni yanı bir tarafa, Olayı Tek taraflı dinlemenin doğru olmadığını kabul ile birlikte bir kaç şey söylemek istiyorum.
    Araba kullanmak için ehliyete, iş yeri açmak için bi...
  8. Yanıt
    3
    Okunma
    1.610

    [Haciz] Cevap: Ödenemeyen banka borcu

    1-) Ev ailenizin olduğuna göre aileniz eşyalarda istihak iddiasında bulunur. Ayrıca ev haczi artık sadece taciz amaçlı kullanılmakta. Size sürekli mesaj gelir şu gün gelecepiz, çıktık geliyoruz...
  9. [Alacak tahsil] Cevap: kargo ile gönderdiğim ürünümün parasını alamıyorum

    Hangi firma? Özelden yazabilir misiniz? Konyada tarım alanında biçok firmayı tanırım...
  10. Yanıt
    6
    Okunma
    2.025

    Cevap: şikayet ruhsatsız verg beyanname yok

    Öncelikle, gerçekten çok duyarlı bir vatandaşsınız... Yani bu şikayetin yada şikayet etmek için verilen bu mücadelenin sebebi nedir ? Aynı işi mi yapmaktasınız yada burada kömür bulunduran kişi ile...
  11. Yanıt
    7
    Okunma
    2.017

    Cevap: Icralik olmamak için ne yapmak lazim?

    ama mesela iş yapıcam. insanlar kotu
    mesela eczane acicam. eczacıya diyorum gel 3000tl ile başla işi büyütünce maaş ne istersen vericem diyorum eczacı bulamıyorum
    araba alıp satıcam sanayi de araba...
  12. Yanıt
    4
    Okunma
    3.838

    Cevap: Emlakçı Kapora İadesi Hakkında

    Bu devirde hala emlakçıyla, taksiciyle vb meslek grupları ile iş yapıyorsanız malesef bu durumlara katlanacaksınız....
  13. Yanıt
    5
    Okunma
    3.710

    Cevap: Kurbanlık danaya otomobil çarptı

    Hatta danayı kesmiş gibi sevabını bile sigorta şirketinden alabilirsiniz...
  14. Yanıt
    7
    Okunma
    2.798

    Cevap: Dolandırıldım Harcama İtirazı Hakkında

    Gold bilgisayarın battığını, kayyum atandığını sağır sulan bile duydu. siz gidip alışveriş yapmışsınız. Üzerine bir bardak su için.
  15. Cevap: Sözleşme başlayalı 1 hafta olmasına rağmen Dükkanı sattılar

    dükkanı yeni alan şahıs sizi öyle kolay kolay çıkaramaz. Bu süreç kısa bir süreç değildir. Eğer çıkmak istemezseniz emin olun yeni dükkan sahibini canından bezdirirsiniz. (olayı tamamen hukuki...
  16. Konu: tapu harcı

    Ekleyen: bummerxy
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.114

    Cevap: tapu harcı

    Siz uyanıklık yapıp arka kapıdan dolaşmışsınız. Maliyenin de bunun farkına vararak aradaki vergi kaybını telafi etmesi son derece doğal. diyeceksiniz ki herkes zaten bu şekilde yapmakta...

    Evet...
  17. Cevap: Polisi şikayet etmek istiyorum? Terörist muamelesi gösterildi.

    Polisler bu hareketleri ( pati çekme, yüksek müzik vb...) artislik olarak tanımlar. Aslında haklılar da. size polis düşmanı mısınız diye sorması sizi terörist yapmaz.
  18. Yanıt
    9
    Okunma
    7.467

    Cevap: Beyaz Kod ve Sabim Şikayetleriyle ilgili [soru]

    Öncelikle;
    Pembe branül çocuklar için değildir. Rengi sizi aldatmasın. Pembe ve mavi branül yetişkinlerde kullanılır. Çocuklarda sarı yada yeni doğanlarda mor branül kullanılır. Ayrıca hemşireye...
  19. Yanıt
    6
    Okunma
    20.419

    [Bankalar hukuku] Cevap: Bankaya para yatırma

    Hiçbir şekilde, hiçbir kimse, hiçbir soru sormaz. Yeter ki para bankaya yatsın. Kaynağı belirsiz kara paraları bile yurt içine getirmek için ne yasalar çıktı... Yani ülkemizde nereden buldun diye bir...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    1.718

    Cevap: icra ipotek haciz alacak iflas mal kaçirma

    Geçmiş olsun yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi. siz hayatınız boyunca belki 1-2 ev alıyorsunuz, tecrübeniz o kadar. ancak karşı taraf bu işlerin piri.
    Önümüzdeki süreçte bu ve benzer olaylarla...
1 den 20´e kadar toplam 66 ileti bulundu.
1 / 4 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.