alphaRomeo; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: alphaRomeo; Anahtar Sözcük:

1 / 19 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. [Suçlar] Cevap: Çocuk istismarı ve çocuğun çıplak resimlerinin paylaşılması

    An itibariyle şikayetim takipsizlikle sonuçlandı. Gerekçe şikayetimde bazen çocuğu dudağından öptüğüne şahit olup buna karşı çıkmamdan bahisle annedir öper gibi bir şeyler gerekçe olmuş.

    Sayın...
  2. Yanıt
    11
    Okunma
    804

    Cevap: İştirak nafakası indirimi

    Soruyu yanlış anladığımı farkettim. Siz kaldırmak değil indirim yaptırmak istiyorsunuz. Bildiğim kadarıyla gelir durumunuzdaki değişiklikler nafakanın indiriminde dikkate alınır. Ancak sonradan...
  3. Yanıt
    11
    Okunma
    804

    Cevap: İştirak nafakası indirimi

    Adalet sisteminde kanunlar bireysel değil toplumsal olarak değerlendirilip uygulanır. Şimdi sizin talebiniz bireysel olarak makul olabilir ancak, toplumsal bir bakış açısıyla düşünelim. Böyle bir...
  4. Cevap: Müteahhite dava açmayacağıma dair taahütte bulundum

    İmzaladığınız şeyde detay var mıdır? Misal dairenin geç tesliminden doğan tüm haklarımdan vazgeçiyorum diye?

    İmzaladığınız senedi ödemek durumundasınız. Senet kabul ettiğiniz bir ödemenin...
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    367

    Cevap: Şikayet metninde hakaret var mı?

    İlgili kanunlarda araştırınca öğrendiğim kadarıyla hırsıza "hırsız" bile demek hakaret sayılmaktadır. Kişilik haklarınızın saldırıya uğradığını düşünüyorsanız şikayet etmelisiniz. Tazminat...
  6. Konu: Davaya katılmama

    Ekleyen: alphaRomeo
    Yanıt
    3
    Okunma
    408

    [Boşanma davaları] Cevap: Davaya katılmama

    Davadan vaz geçmeniz affettiğiniz anlamına gelir. Affeden tarafın aynı gerekçeyle tekrar dava açma hakkı yoktur. İlk duruşmaya katılmayabilirsiniz. Takip etmemek kanıt sunmuşsunuz red edilmez. Bir...
  7. Yanıt
    1
    Okunma
    419

    Cevap: Avukatınız Nasıl Biri?

    Ben avukatımla arkadaş gibiyim. Ee 20ye yakın dosyama çalıştı.

    Mesajınızdan avukatınıza güveninizin kalmadığı anlaşılıyor. O zaman yollarınızı ayırma vakti gelmiş dost kalalım deyip başkasına...
  8. Konu: Tahliye

    Ekleyen: alphaRomeo
    Yanıt
    3
    Okunma
    455

    Cevap: Tahliye

    Bina kentsel dönüşümden faydalanıyor mu?

    CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. Cevap: Savcının Her İstediğini Yapmam Gerekiyor Mu?

    Savcının işi şüphelenmektir. Sizde yeterince şüpheli davranmışsınız.

    CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. [Alacak tahsil] Cevap: boşanma davasında kesinleşmemiş tazminatın tahsili

    Evet öyleymiş. Yinede icraya müvekkili vekaleten verilmiş olması kafa karıştırıcı.

    CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. [Alacak tahsil] boşanma davasında kesinleşmemiş tazminatın tahsili

    boşanma davam 7 ay önce karara çıktı şu an istinafta. 5000 tl. tazminat hakettim . ancak ne varki sms yoluyla tahrik sonucu bir sözüm hakaret sayıldı ve ceza aldım. ( hırsıza hırsız demenin suç...
  12. Konu: Özel okul

    Ekleyen: alphaRomeo
    Yanıt
    3
    Okunma
    833

    Cevap: Özel okul

    Kolaydan kastettiğiniz nedir?

    CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. Konu: Özel okul

    Ekleyen: alphaRomeo
    Yanıt
    3
    Okunma
    833

    Cevap: Özel okul

    Merhabalar benimde özel anaokula giden 5 yaşında oğlum var. Geçen senede abisi aynı okula gitti. Okuldan kısmen memnunum.

    Tecrübem bire bir benzer olaylar olmasada çocuklarla ilgili davaların...
  14. [Boşanma davaları] Cevap: Boşanma öncesi mal paylaşımının protokoldeki durumu hakkında

    Protokol hazırlanıp hakim karşısında teyit ettirilmeden yapılacak bu tür devirler baş ağrıtabilir. Belki hakim bu devri uygun veya yeterli bulmayacak?

    CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  15. Yanıt
    14
    Okunma
    2.249

    [Boşanma davaları] Cevap: Şüphe ve Aldatılma

    Çocuk rızası sorulacak yaşta çocuğun isteği dikkate alınır. Ancak bu seçimi çocuğa yaptırmak ağır gelebilir. Anlaşmaya çalışın. İlk denemeniz gereken şey anlaşmalı boşanma olmalı. Ailesi ile teması...
  16. [İnternetten alışveriş] Cevap: Elektroniksigara net tarafından dolandırıldım?

    Siz yaptığınız eft - havalenin dekontu ve alışverişin kanıtlanabileceği özel konuşma veya sipariş sayfasınınçıktısını alıp adliyede savcılık ön büroya gidip durumu izah edin. İfadeniz alınır işleme...
  17. Yanıt
    15
    Okunma
    2.636

    Cevap: İşsizlik maaşı zam

    :) bir klavyezede daha. G üzel bir haber bu. Ödenek asgari ücret zammından öncemi hesaplandı acaba? Ben işkura basit bir kaç hata yüzünden defalarca gitmek zorunda kalmıştım. Sistemleri karışık ve...
  18. Yanıt
    15
    Okunma
    2.636

    Cevap: İşsizlik maaşı zam

    Yanlız Erdoğan beyin izah ettiği durum çok mantıklı. Tavana takılmışsınız ve şu an tavan kriteri değişti. Benim aklıma bu gelmemişti o vakit. İşkurun sistemleri baya sıkıntılı otomatik artmasını...
  19. Yanıt
    15
    Okunma
    2.636

    Cevap: İşsizlik maaşı zam

    Kimsenin çıkıp copy paste yapıp eksik kısmı - nihayet- tamamlayarak daha sonra "ayrılsaydınız " sözünü ayrıldısanız olarak algılayıp yazma hatanızı düzeltip benim gibi yürek tüketeceğini sanmıyorum....
  20. Yanıt
    15
    Okunma
    2.636

    Cevap: İşsizlik maaşı zam

    Sadece bir harfin noksanlığını - ki klavye sanal olunca- affedersiniz diye umuyorum. Bir harfin noksanlığı kelimelerin dizilişi ile ilintili olarak anlaşılmaz olduysa burda sizinde kendinizi...
1 den 20´e kadar toplam 375 ileti bulundu.
1 / 19 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.