ayberk_08; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: ayberk_08; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,05 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    2
    Okunma
    283

    Cevap: Alacakli olarak icraya başvurdum

    Merhabalar,

    İcra takibiniz kesinleştiğine göre (Yani borçlu taraf itiraz etmediğine göre ) haciz talebinde bulunma hakkınız doğmuştur. Menkul ve gayrimenkul mal varlıklarının tespiti ile haczini...
  2. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici Mahkemesini kazandım ama şirket beni oyalıyor...

    Merhabalar,


    Yanlış anlamadıysam elinizde kesinleşmiş Tüketici Hakem heyeti kararı var, bu karar ilam niteliğindedir. Söz konusu kararda "ayıpsız misli ile değiştirilmesi" kararı geçiyorsa (Yani...
  3. Cevap: Giriş kat arka tarafa bakan bahçe yi çatı yaparak kapattı. Belediye süreci uzatıyor

    Akıl vermek gibi olmasın ama küçük bir önerim olacak: Belediyeye ya yazılı yada sözlü biçimde şikayetinizin hızlandırılarak hukuka uygun bir işlem yapılmasını, aksi durumda konuyu Kamu Denetçiliği...
  4. [İcra şikayet davaları] Cevap: %180 Faiz ile firmanın avukatlık bürosu tarafından dolandırılmak üzereyim

    Değerli Üyeler,

    Yanlış görmediysem ortada ufak bir tartışma var, aslında çözüm çok basit: E-Devlet şifreniz ile icra takibi açılıp açılmadığına kolaylıkla bakma imkanınız mevcut olup şayet icra...
  5. Cevap: Giriş kat arka tarafa bakan bahçe yi çatı yaparak kapattı. Belediye süreci uzatıyor

    Ortak alana kat maliklerinin onayı olmadan inşaat yapmak hukuka aykırı olup ortak yerlere el atmanın önlenmesi ve eski haline getirilmesi taleplerini içeren bir dava açmanız durumunda yasal olmayan...
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    889

    Cevap: Mirastan Kalan Payı Hk.

    Merhabalar ,

    Sanırsam Kadastro tespitine istinaden amcanız adına tapu çıktığını tahmin ediyorum. Kadastro geldikten sonra mı tapu çıktı ? Yani amcanız adına çıkan tapu neye göre çıktı ?
    Şayet...
  7. Cevap: Kısıtlıya ait taşınmaz satışından çocukların haberdar olması mümkün mü

    Çok güzel soru, aynı sorunun cevabını şahsi olarak çok merak ediyorum. Özellikle vasinin işlemlerine karşı neler yapılabilir ?
  8. Cevap: Yerel Mahkeme Kesinleşme Şerhini Vermiyor, Ne Yapmalıyım?

    Değerli Katılımcı;

    Kesinleşme şerhinin verilmesi talebini içeren kısa bir dilekçeyi ilgili dava dosyasına sunabilirsiniz. Diğer aklınıza takılan konuları avukatınız ile konuşmanız daha yararlı...
  9. Yanıt
    1
    Okunma
    1.554

    [Mirasçılık] Cevap: Miras için gerekli tüm adımlar nelerdir?

    Öncelikle başınız sağolsun, sorunuza bildiğim ölçüde cevaplar yazacağım ama noksanlık olabilir. Bu sebeple siz ilave araştırmalar yapmanızda fayda görüyorum.


    Her şeyin başı Veraset İlamını...
  10. [Ceza davaları] Cevap: Tehdir

    Savunmanız her ne ise hem yazılı dilekçe vererek hem de mahkeme sırasında sözlü olarak beyan etmek yararlı olacaktır.
  11. Cevap: Dilekçe'ye yanıt verip vermemede idarenin taktir yetkisi

    CİMER üzerinden göndereceğiniz dilekçeniz yine cevapsız bırakılması durumunda Kamu Denetçiliği Kurumu'na elektronik ortamda başvuru yapmaya hakkınız vardır. Bildiğim kadarıyla dilekçelere yasal süre...
  12. Yanıt
    8
    Okunma
    1.302

    Cevap: Dilekçe Gizlemek Yada Yok Etmek

    Artık PTT aracılığıyla dilekçe gönderme devri, bazı istisnalar hariç, bitmiştir. CİMER aracılığıyla dilekçe göndermek kayıtlara geçmesi bakımından büyük bir avantaj sağlamaktadır. Yani dilekçe anlık...
  13. Yanıt
    8
    Okunma
    1.302

    Cevap: Dilekçe Gizlemek Yada Yok Etmek

    Merhabalar,


    Dilekçenizin verildiğini ispatlayan kesin kanıt yoksa işiniz zor olabilir. Genel olarak şunu ifade etmek isterim: Herhangi bir kamu kurumuna dilekçe verilecekse CİMER aracılığıyla...
  14. Yanıt
    7
    Okunma
    774

    Cevap: Hakkımda Tck 216/2 şikayeti

    Öncelikle geçmiş olsun.

    Yazdığınız ifade tam olarak nedir, şikayete konu ifade nedir ?

    Zaten üyeler size gerekli cevapları yazmışlar. Ben sadece şunu ilave edeceğim: Barodan ücretsiz avukat...
  15. Yanıt
    7
    Okunma
    940

    Cevap: Ceza davası mahkemeden avukat talebi

    Dilekçeyi gönderdiğiniz mahkemenin veya adliyenin sabit bir telefonu olur, bu telefonu bulup ilgili birimi arayarak gönderdiğiniz dilekçenin onaylanmasını şifahi biçimde rica etme imkanınız vardır.
  16. Yanıt
    5
    Okunma
    741

    Cevap: yöneticinin kasada avans tutması

    Anlatımlarınız iyi niyetli, hatta işin yürümesi için insiyatif almanızı gönülden takdir ettim.


    Kendi cepinizden harcama yaptıktan sonra aidattan mahsup etme eyleminizi onaylayan Kat Malikleri...
  17. Cevap: Apartman Ortak Kullanım Alanı olan Bahçenin otopark'a çevrilmesi hakkında

    Bir değişiklik yapıldığı kesin, işte bu değişiklik yapılmadan önce Kat Malikleri Genel Kurulunca resmi anlamda bir karar alındı mı ?
    Alınmadıysa yapılan işlem çok büyük ihtimalle hukuka aykırıdır....
  18. Yanıt
    2
    Okunma
    523

    [Cezalar] Cevap: Tarafıma Edilen Küfür

    Geçmiş olsun.

    Öncelikle ben bir avukat olmadığımı ifade etmek isterim ama konuyla ilgili bilgilerimi paylaşacağım: Eklenti yaptığınız ekran fotorafındaki cümleler Türk Ceza Kanunun 125. maddesi...
  19. Yanıt
    4
    Okunma
    1.378

    Cevap: Istinaf parasal siniri nasil belirlenir ?

    İlginiz için çok teşekkür ederim.
    Net cevabınız için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    1.378

    Cevap: Istinaf parasal siniri nasil belirlenir ?

    İlginiz için teşekkür ederim.
    Ancak sorumun cevabını net alamadım. Bu tarz sayfaları okudum ama bir türlü net fikir oluşmadı kafamda.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.