Yasal olarak bir hakkiniz bulunmamaktadir. Herhangi bir sekilde Almanya'da yasama sansiniz olursa önceki yillarda Almanya'da gecerli oturumla yasadiginiz süreler 4 yila kadar taninabilmektedir....