bilir_kisi; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: bilir_kisi; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    1
    Okunma
    880

    Karar düzeltme aşamasında feragat hakkı.

    Merhaba arkadaşlar belediyenin yapmış olduğu parselasyon işlemi üzerine idare mahkemesine iptal davasında bulunduk. Hem idare mahkemesi hem de temyiz sürecinde danıştay iptali uygun görmeyip...
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    1.081

    Akıl hastası komşunun saldırganlığı

    Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere akıl hastası bir komşumuz var. Bizim evimiz müstakil kendimize ait, bu şahsın oturduğu ise bir apartmanın 2. katı fakat arka balkonlarımız neredeyse...
  3. Tapu iptali davası devam ederken şuyulandırma

    Merhaba, belediyemizin bitişiğimizdeki komşumuzla arsamızı parselasyon planına tabi tutmasından sonra idare mahkemeye dava açıp kaybettik. Bunun üzerine danıştay mahkemesine temyize gittik ve dava...
  4. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Vodafone'da cezanızı biz öderiz diye bir teklifte bulunmuştu. O zaman 1 hafta 10 gün internetsiz kalma gibi bir lüksümüz olmadığından kabul etmemiştik lakin...
  5. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Bir de şunu sormak isterim size, taahhütünüz bitimine 2 buçuk ay varken nasıl ceza ödemeden başka bir sağlayıcıya geçtiniz bunu biraz açabilirmisiniz. Türktelekom bu gibi durumlarda mutlaka hizmet...
  6. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Çok iyiymiş şanslısınız. Ben değiştirmek için müşteri hizmetlerini aradım (vodafone) Kaç güne internetim aktif olur dedim 7-10 gün arası dedi.2-3 günde aktif olur dese geçiyordum Vodafone'a. Sonra...
  7. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Yalın adsl ayrıca 18 tl ücreti var hocam.Yani ödediğiniz 49 tl internet ücretinin üstüne 18 tl yalın adsl ücreti alıyorlar fatura 67 tl oluyor. Ne garip değil mi telefon hattı bağlatmak daha hesaplı...
  8. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    O zaman bana sundukları 5 tl lik paketi kabul edeyim. THH'deki memur gözümün önüne geldi şu an, notere git ihtar çek yazı yolla şunu getir bunu getir diyecek. Astarı yüzünden pahalı olacak ve bir hak...
  9. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Arkadaşlar konuya gösterdiğiniz ilgi beni sevindirdi herkese teşekkür ederim. Sizce online olarak bunları Bimer'e mi şikayet etmeliyim yoksa BTK online şikayet linkinden mi ? .Hat annemin üstünde...
  10. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    50 tl sadece internete veriyorum 11 tl de hiç kullanmadığım telefona. İkisine 40 tl verenler bile var. Bana sundukları bu tekliften bazı abonelerin de yararlandıklarını biliyorum açıkçası....
  11. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Merhaba, sonucunda kendi çağrı merkezlerininde teklif ettiği gibi sadece internet için tuttuğum hiç kullanmadığım telefon için para vermemeye ulaşmaya çalışıyorum. Ben sadece çağrı merkezlerini...
  12. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Bu durumu Bimer'e veya btk' ya iletsem bir sonuca ulaşabilir miyim acaba ? Telefon hattı annemin üstüne olduğundan dilekçesiz online olarak halledebilir miyim arkadaşlar ?
  13. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Cevap: Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Merhaba cevabınız ,.,n teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz gibi yazılı olarak istedim cevabı ve şöyle bir mail atmışlar tarafıma aynen paylaşıyorum;
    Değerli Müşterimiz,

    Şirketimize iletmiş...
  14. Yanıt
    20
    Okunma
    7.164

    Türk Telekom ses kaydını uygulamıyor.

    Merhaba sırf internet hizmeti almak için her ay ücret ödediğimiz telefon ücreti için türktelekom çağrımerkezini aradım ve bu ücreti vermek istemediğimi almaya devam edecekseniz taahhütüm bitince...
  15. Yanıt
    4
    Okunma
    4.502

    Cevap: Boş ev için kira beyannamesi verilir mi?

    İlginize teşekkür ederim. Görevli memur her sene boşta olsa dilekçe bırakın diyince biz de şaşırmıştık. En azından ev boştur diye bildirimde bulunmak yasal bi zorunluluk değilse de faydalı bi...
  16. Yanıt
    4
    Okunma
    4.502

    Cevap: Boş ev için kira beyannamesi verilir mi?

    Cevabınız için teşekkür ederim. Biz bu evi hiç kiraya vermeyeceğiz ben dediğiniz gibi dilekçe vereyim bu sene için de ama önümüzdeki senelerde de uğraşmamak adına bu kaydı dilekçeyle kapatabilir...
  17. Yanıt
    4
    Okunma
    4.502

    Boş ev için kira beyannamesi verilir mi?

    Herkese selamlar, babamla fikir ayrılığında olduğumuz bir konuyu siz değerli forum üyelerine de danışmak isterim. Bizim müstakil 2 katlı bir evimiz var ve 2010 yılından beridir aşağı katı kiraya...
  18. Yanıt
    10
    Okunma
    22.747

    Cevap: Tek taraflı kapanan hat açılış ücreti.

    Arkadaşlar şöyle sorayım o zaman benim dilekçemi kabul etmeyen hakem heyetine ilişkin nereye ve nasıl bir şikayette bulunabilirim ? Adam resmen uğraşmamak için kabul etmedi dilekçeyi. E- devlet...
  19. Yanıt
    10
    Okunma
    22.747

    Cevap: Tek taraflı kapanan hat açılış ücreti.

    Konu günceldir.
  20. Yanıt
    10
    Okunma
    22.747

    Cevap: Tek taraflı kapanan hat açılış ücreti.

    Merhaba, şikayetçi olduğum firmadan böyle yazılı bir cevap almam için ne yapmam gerekir ?. Sonuçta bu bir Gsm operatörü ve çağrı merkezi üzerinden cevap veriyorlar. Görevli memur bana yazılı belge...
1 den 20´e kadar toplam 28 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.