frmax; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: frmax; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,09 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    6
    Okunma
    392

    [Tüketici şikayetleri] Cevap: 5 aydır tamir edilemeyen motosikletim hk.

    Şenol bey'ye katılmakla beraber garantisi devam eden ürünler için seçimlik haklardan bahsedilmek ile beraber garantisi biten ürünler için böyle bir ibare göremedim. Sadece yasal süre içinde tamir...
  2. [Alacak tahsil] Cevap: Yurtdışındaki bir site benden borç tahsili yapabilir mi?

    Peki benim aklıma takılan bir durum da; bu şirkete kişinin borcu var fakat şirket ödeme almıyor. Bu durumda şirket almadığı ödeme için daha sonra faizi ile öde demeye hakkı var mıdır?
  3. Yanıt
    4
    Okunma
    464

    Cevap: Cepteteb Vadesiz TL Hesabı Skandalı

    Bankalar, işlemleriniz şüpheli gördüklerinde bu tarz kısıtlamaları yapabiliyorlar. Kimi zaman da sistemsel hatalardan dolayı bunlar olabiliyor. Bankanın (bankasına göre) herhangi bir şube yada...
  4. Cevap: Müdürünün verdiği diğer görevleri yerine getirir ibaresi

    Aynen iş sözleşmenizde yazdığı için yapmanız gerekir. İş veren haklı bir şekilde diğer çalışanını başka bir işe kaydırıp sizin mesai saatleri içinde kalmak kaydı ile iş yükünüzü değiştirebilir.
  5. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici Hakem Heyeti Tarafından Eksik Belge Neticesinde Verilen Red Kararına Karşı İzlenecek Yöntem

    yazdığınız bilgi çok eksik siz hakem heyetinden ne talep edttiniz ürünleri neden iade etmeye çalıştınız vb. şekilde detaylı şekilde olay örgüsünü anlatabilir misiniz?
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    539

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Urunun esdeger yenisi ile degisimi

    Tüketicinin diğer hakları

    MADDE 9 – (1) Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın;

    a) Garanti süresi içinde tekrar arızalanması,

    b) Tamiri için gereken azami sürenin...
  7. Yanıt
    1
    Okunma
    511

    [Ürün iadesi] Cevap: Teknosadan yeni aldığım İmac Bilgisayar

    teknosayı aradım dediki aldığın mağazaya götür onlar teknik servise yönlendirecek dedi. yada bulunduğun yerde apple yetkili servisine götür ve tamir onarım değil de iade yapmak istiyorum de dedi.
    şu...
  8. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: garantisi bitmiş bir ürün para iadesi yapılır mı

    Hocam öyle bir evrağa gerek yok elinizde tüm servis giriş ve çıkışlarını içeren bir belge olsun onu ibraz edin. zaten ürünü aldığınız tarih belli servis giriş çıkışları ile beraber serviste geçen...
  9. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: garantisi bitmiş bir ürün para iadesi yapılır mı

    Serviste gecen süreler, garanti süresine eklenir eğer aylarca serviste yattı ise garantisi bitmemiş olabilir.
  10. [Tüketici mahkemeleri] Cevap: Aracımın Boyası Soldu, Güneş Yanığı Var. Hukuki Olarak Ne Yapabilirim.

    Gerçekten 12 yıl boya garanti verdiyseler. Bunun arkasında durmaları gerekir. Bu duruma bilir kişi karar verecektir. Tavsiyem öncelikle THH'ye gitmeniz yönünde THH kararı uyuşmazlık tutarı sebebi ile...
  11. Yanıt
    9
    Okunma
    1.399

    [Tüketici şikayetleri] Cevap: VodafoneNet Cayma Süresi

    Faturayı ödemeyeceğim demeyin cayma bedelini ödemeyeceğim diyin. Faturaya yeniden hesaplanması için ititraz edin. Sadece sinyal aldığınız gün ile iptal talebinizi ilettiğiniz gün arasındaki tutarı...
  12. Cevap: Oto Tamircisinin Tamir etmediği araba için aldığı ücretin iadesi

    daha önce hiç değiştirilmemiş parça ise rahatlıkla anlaşılabilir.
  13. [Tüketici mahkemeleri] Cevap: Motor piston gömleğinde yazan hacim ile uygunluk belgesindeki hacmin farkı olması durumu.

    Ticaret Bakanlığına şikayette bulunmuşsunuz. Şikayetin sonucuna göre dava açmayı düşünebilirsiniz.

    Ayrıca motordan hiç anlamam ama belki hakem heyeti limitleri içinde kalıyordur. Hatta kalmasa...
  14. Yanıt
    6
    Okunma
    67.617

    Sabit: Cevap: Garantili tamir sürecinde geçici cihaz temini...

    Bunu denedim ve başarılı oldum. Teknik servis geçici cihaz vermeyince yerine ürün kiraladım, ve bu masrafı hakem heyeti kararı ile aldım.
  15. Yanıt
    23
    Okunma
    43.930

    Cevap: Borç İçin Aile Fertlerinin Aranması

    Artık bimer kalmadı tabi CIMER var. borç için başkasının aranması ise KVKK'ya aykırı mıdır?
  16. [Sözleşmeler hukuku] Cevap: Islak İmzasız ( Yazılı olarak onaylı )Sözleşme Hukuken Geçerli midir?

    B. Sözleşmelerin şekli
    I. Genel kural
    MADDE 12- Sözleşmelerin geçerliliği, kanunda aksi öngörülmedikçe, hiçbir şekle bağlı
    değildir.
    Kanunda sözleşmeler için öngörülen şekil, kural olarak...
  17. Sabit: Cevap: Lisanssız program (Netcad) yükleme hakkında açılan dava sonucu ne olur?

    Polis nezaretinde çilingir ile açılır
  18. [Tüketici hukuku] Cevap: Garantili saatim 20 işgününü geçti ama tamir edilmedi firma değişim yapmıyor

    Saatiniz ile beraber bir garanti belgesi verilmiş olması lazım. O garanti belgesinde üretici/italatçı bilgileri de yazar. Şikayetinizde hem üretici italatçıyı, hem satın aldığınız zincir maazanın...
  19. Konu: Güvenlik kamerası

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    2
    Okunma
    563

    Cevap: Güvenlik kamerası

    https://www.hukuki.net/showthread.php?103653-Kamera-ve-ses-kaydi-almanin-sinirlari-ozel-alan-kamusal-alan-ayrimi-ve-delil-olarak-kullanma

    bu konunun benzer noktaları var
  20. Yanıt
    8
    Okunma
    1.036

    Cevap: İnşatta sigortasız işçi çalıştırmak?

    Yani işçiler şu an sigortasız çalıştıklarını şikayet edebilirler. Ama 4 ay sonra da sigortalasa yine o zaman çalıştıkları zaman için sigortanın yatırılmadığını söyleyerek şikayetçi olabilirler. Doğru...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.