commodore1tr; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: commodore1tr; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,25 sn sürmüştür.

  1. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: commodore1tr
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.025

    Cevap: AKP ne yaptı

    Vatanı etnik kültürel dinsel olarak bölünmeye götürdü, üç otuz paraya kazanımları sattı daha ne yapsın?
  2. Yanıt
    23
    Okunma
    11.671

    Cevap: Yarım Kalan Cumhuriyet devrimi

    Sayın Oğuz ;

    Atatürk konusunda yazdıklarımz SİZ niçin bu kadar tepki gösterdiniz anlayamadığım gibi Atatürk ü sevmeniz beni sadece mutlu edecektir o kadar.. O sözlerimin kime gittiği çopk ama...
  3. Yanıt
    145
    Okunma
    50.339

    Cevap: Gezİ parki protestosu

    Bu alıntıyı öylesine yaptım ondan dolayı ilk buradan başlayayım...

    Öncelikle İSTABUL SİNCE 1453 rumuzlu arkadaşa teşekkür ederim bu ileti için;
    Ben normal olarak atlar geçerdim ve bu...
  4. Yanıt
    23
    Okunma
    11.671

    Cevap: Yarım Kalan Cumhuriyet devrimi

    Ben Necip Fazıl ı sevmem ama durduk yere o konuda da tartışma çıkarmak istemem.
    O beğendiğiniz lafın yüz kat daha anlamlısını etmiş nice sanatçılar düşünürler var.... Asıl Necip in şu iki sözünün...
  5. Yanıt
    23
    Okunma
    11.671

    Cevap: Yarım Kalan Cumhuriyet devrimi

    Konuyu çarpıtmak için sağa sola çekmenin karıştırmanın bir anlamı yok , ondan sonra kim dedi ne dedi karışıp gidiyor olayın özüde yok oluyor , başladığımız yerden ilgisiz bir yerde bitiyor . Açık ve...
  6. Yanıt
    23
    Okunma
    11.671

    Cevap: Yarım Kalan Cumhuriyet devrimi

    Öncelikle Nazım Hikmet Ran komünist değil sosyalist tir. Aradaki farkı bilmiyorsak boş boş konuşmamak gerekir .

    İkinci olarak Türkiyede şu çok iyi bilinir ki turancılar, ırkçılar,irticailer,...
  7. Yanıt
    517
    Okunma
    104.423

    Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?

    Anladım cübbe giymiş Doğuş olmuşsunuz. Daha sorulan sorunun hukuki mi şahsi mi olduğunu anlayamadığınıza göre...
  8. Yanıt
    517
    Okunma
    104.423

    Cevap: N'olacak Bu CHP'nin Hali?

    Sayın Engin Oğuz ;

    Pek karışmıyorum amma son yorumunuzu da okuduktan sonra sadece sorma ihtiyacı hissettim. Avukat olduğunuzdan emin misiniz?
  9. Yanıt
    17
    Okunma
    5.451

    Anket: Cevap: Bando mu Tekbir mi?

    Dip notun dipnotu...

    Bence sayın günay bilmediği işlere burnunu sokup ortalığı karıştıracağına AKM (Atatürk Kültür Merkezi) Zeugma, Ucube heykel, sanatına şey ettiğimin şeyi ile vede sapır sapır...
  10. Yanıt
    17
    Okunma
    5.451

    Anket: Cevap: Bando mu Tekbir mi?

    Ertuğrul Günay hiç bir zaman iyi bir solcu, iyi bir düşünür, yaptığı işi iyi bilen bir insan olamadı. Zaten CHP dende tam anlamıyla şutlandı. Bir çok kişi kendisine dönek der amma ben asla demem...
  11. Konu: AKP ne yaptı

    Ekleyen: commodore1tr
    Yanıt
    269
    Okunma
    120.025

    Cevap: Ahanda bunu yaptı 1

    1252

    AKP YANDAŞ MEDYASINA VE AKPLİLERE MESAJ VERDİ.... Şimdi düşünün bakalım Obama efendi bu sopayı ne yapmanızı istiyor ?
  12. Konu: İnanan Kesim

    Ekleyen: commodore1tr
    Yanıt
    78
    Okunma
    22.632

    Cevap: İnanan Kesim

    Sakın ha sakın sayın Feyyar'ın dediği şekilde İslam olmayın... Kur'a da ve onun yol göstericisi olan İslam Peygamberine uymaya çalışın.... gerisi hikayedir. Size din bezirganlarına kanmışlara...
  13. Konu: İnanan Kesim

    Ekleyen: commodore1tr
    Yanıt
    78
    Okunma
    22.632

    Cevap: İnanan Kesim

    Her ne kadar ileti sayı Evren'e yazıldıysada aslında hedefin ben olduğum ve sayın Evren'in pek muhattap kabul etmediği aşikar olduğundan ben kısa bir yanıt vermek istedim. Affola....

    Öncelikle...
  14. Konu: İnanan Kesim

    Ekleyen: commodore1tr
    Yanıt
    78
    Okunma
    22.632

    Cevap: İnanan Kesim

    Bence sizin çok iyi okuyup anlamaya ihtiyacınız var. Kesinlikle çok ama çok iyi okuyup anlamaya...

    Ben genelde bir yazı yazarım ve yorumarımı hep ayrıca yaparım.. Bazı durumlarda ise araştırmamda...
  15. Yanıt
    14
    Okunma
    4.288

    Askeri Uçağımız Düşürüldü

    Beş gün önce askeri uçağımız Suriye tarafından düşürüldü. Çarşı her amaki gibi karıştı her kafadan bir ses çıktı. İlginçtir hukuki.net ten ses yok... Fikrimiz mi yok ? Ne düşünütorsunuz? Hadi...
  16. Yanıt
    11
    Okunma
    14.228

    Cevap: Savcılığa şikayet ve cayma hakkı süresi?

    Anlatımınız cayma hakkını içeren bir durum değil. İstediğiniz ürün gelseydi ve o beklentilerinizi karşılamasaydı cayma hakkından söz edilebilirdi. Burada en kibar deyimi ile hatalı ürün gönderimi...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    15.434

    Cevap: Sokakta top oynanması yasak değilmi ?

    Öldürmek vurmak dövmek kesmek gibi litarütürü dilinizden çıkartın öncelikle... Komik gibi gelsede derdinizi anlayabiliyorum... Bazen çocuklar Gremlinler gibi geliyor banada hele biraz sessiz kalmak...
  18. Yanıt
    59
    Okunma
    22.863

    Cevap: Re: Kürtaj iyidir diyenlere

    Doğuracak olan sizseniz bencede sorun yok Engin Bey;

    Yada ''ite'' hakaret ederek o aşğılık tecavüzcüler doğuracaksa gene sorun yok!!! Amma nedense burada doğuracak olan o 17 yaşındaki kız. İşte...
  19. Yanıt
    7
    Okunma
    3.016

    Cevap: Darbelere Bir Bakış

    1238

    Timsah gözyaşlarını ülkücü kesimin oy avcılığını yapanlar bunları bıraksın bu resmin hesabını versin önce. Bu kişinin katili kimdir ? Yargılanıp idamı infaz edilmemiş birisidir bu iyi...
  20. Yanıt
    59
    Okunma
    22.863

    Cevap: Re: Kürtaj iyidir diyenlere

    Bugünkü gazetelerden

    '''Olay iddiaya göre yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. Kadirli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören bir yakınına refaket eden H.S., hastanede görevli doktor B.Ö., güvenlik...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.