makyavelli; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: makyavelli; Anahtar Sözcük:

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    6
    Okunma
    4.076

    [Maaş haczi] Cevap: Maaş Haczi Artı Hesaba Bloke

    Erdoğan hocam yardımınıza ihtiyacım var, eski eşim den birikmiş nafaka ve tazminat alacaklarım var, bu arkadaş turizm acentasında kendi aracıyla Çalışıyor , turist lere gezi tur hizmeti veriyor ,...
  2. Yanıt
    18
    Okunma
    11.561

    Sabit: Cevap: Forum yöneticisi delirtme taktikleri

    Çok güldüm Allah Razı olsun 😂
  3. Cevap: Hukuki Net'in kurucusu Av.Feyz Pazarbaşı'nın babası Av.Mehmet Sait Pazarbaşı hakkın rahmetine kavuştu

    Allah rahmet eylesin böyle bi hizmet sağladığı için Rabbim mükâfatını Alî eylesin amin
  4. Konu: Nafaka

    Ekleyen: makyavelli
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.838

    [Nafaka Davaları] Cevap: Nafaka

    Merhaba 2015 Eylül Ay'ı itibariyle 8.900 tl birikmiş nafaka alacağım var hakim 10 gün tazyik hapsine mahkum etti, önceleri çalışmadığını ödeme gücü olmadığını iddia ediyordu Şahıs, fakat iş yerine...
  5. Yanıt
    10
    Okunma
    5.246

    Cevap: Öğretmen Öğrenci ilişksi

    Sn. Fixit ,
    2-3 defa az gelmiş anlayamamissaniz bi kez daha okuyun derim
    Evden çıktığında diz hizasında olan bir etek boyu olan
    Okula gelindiginde basen hizasina kadar çıkıyorsa bir öğrencinin,...
  6. Yanıt
    10
    Okunma
    5.246

    Cevap: Öğretmen Öğrenci ilişksi

    Bu durumlarda karşılıklı ifadeler alınacaktır şahitler dinlenecektir müfettiş huzurunda,
    Mesleki hayatim boyunca defalarca karşılaştığım bi durum ,bayan eğitimci olarak acizane bi önerim şimdiki ...
  7. Yanıt
    8
    Okunma
    4.033

    Cevap: nafaka icrası ve kredi kartı icrası

    Sn. Yoneticim banada yardımcı olabilirmisiniz
    Iki ay evli kaldığım eşimden şiddet sebebiyle boşandım mahkemede 10bin maddi 10 bin manevi tazminat
    Aylık 300 lira nafaka hak verdi. Maasi yok ama...
  8. Cevap: Tazminat Davasi Acmak Icin Nereye Muracaat Edebilirim

    Sayın Avukatlarim;
    10 nisan 2015 tarihinde görülen nafaka hükümlerine uymamak suçundan karşı tarafa 20 günlük tazyik hapsine kadar verildi
    Bu tarihe kadar biriken net nafaka miktarı 4.800...
  9. Cevap: Tazminat Davasi Acmak Icin Nereye Muracaat Edebilirim

    Sayın Av. Abdullah Yaman,
    Zaman ayırdığınız ve yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum
    Verdiginiz bilgi günlerdir aklımı boğan soru isaeetlerinden kurtardı beni
    Saygı ve selamlar..

    - - -...
  10. Cevap: Tazminat Davasi Acmak Icin Nereye Muracaat Edebilirim

    Sayın av.Basri, ilginiz için teşekkür ederim,
    Nafaka için icra ya gittim, tazminat içinde takip actirdim
    Vatandaş çalışmıyorum isim yok ödeme gucum yok derken
    Üzerine kayıtlı 2015 model mercedes...
  11. Tazminat Davasi Acmak Icin Nereye Muracaat Edebilirim

    Sayın Avukatlarim;
    Ben yine yardiminiza müracaat etmek zorundayim
    2010 senesinde şiddet sebebiyle sonuclanan iki aylık bir evliliğim oldu
    Ailecek sadist bu insanlar beni hastanelik ettiler
    Ve...
  12. Yanıt
    67
    Okunma
    49.578

    Cevap: boşanma davası ve tazminat ödemesi

    Malesef ben gördüm o saydıklarını, evliligimin ikinci ayında sırf yemeğimi kayinvalide ve kayinpederin iğneleyici sözlerine muhatap olmadan evimde huzur üzere yemek
    Istedigmi söylediğim için ,beni...
  13. Yanıt
    5
    Okunma
    3.383

    Cevap: Avukatıma Guvendim Ama...

    Hocam gecenin şu saati hiç tanımadığınız ve asla bir mesuliyet ve zorunluluğunuz olmamasına rağmen;
    Sorunumla ilgilenip yardım etmeniz milyarlara bedel,keşke. Avukatımda sizin gibi aydınlatıcı bir...
  14. Yanıt
    5
    Okunma
    3.383

    Cevap: Avukatıma Guvendim Ama...

    Sn. Admin zaman ayırdığınız için teşekkür ederim
    Evet istanbul avukatlık ücret tarifesini buldum ve takip ettim
    Ancak bu fiyat listesi her yıl değişiyor diye biliyorum
    Benim dava 2010 yılında...
  15. Yanıt
    5
    Okunma
    3.383

    Avukatıma Guvendim Ama...

    Sn. Yetkili şimdiden hizmetiniz ve yardiminiz için çok teşekkürler.
    2 buçuk aylık evliliğim şiddet sebebiyle bitti dava yaklaşık 3 yıl sürdü
    Avukatimizin ev taşıma, müsait olamama, yoğunluk gbi...
  16. Yanıt
    9
    Okunma
    2.266

    Cevap: Boşanmanın reddi ve devamı...

    Kardeşim sen soruna yanıt alabileceğin birini soruyorsun
    Bense tam 4 saattir telefon elimde soru sorabilecegim yeri veya muhatap arıyorum,
    Beynim bütün sinir sistemim uyustu, site korkunç karışık ...
1 den 16´e kadar toplam 16 ileti bulundu.


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.