Engin Ünalmış; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Engin Ünalmış; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,22 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    8
    Okunma
    1.584

    Cevap: Not tespit davası hakkında

    Üniversite seviyesi dahil ders vermiş biriyim.Uygulamanın ne olduğunu da elbette biliyorum.Bahsettiğimiz sınav şekli değil.Geçme notu 60, 50 vermiş, demek ki bırakmaya niyetli yaklaşımı.Neyse...
  2. Yanıt
    8
    Okunma
    1.584

    Cevap: Not tespit davası hakkında yardım

    Tazminat davasından bir sonuç alınma ihtimali sıfır(0).Bizim tazminat hukukumuz hakkında çok az bilgile sahip biri bile bunu bu kesinlikte söyleyebilir.

    'Diğerleri 90 biz 20 almışız, geçmem için...
  3. Yanıt
    2
    Okunma
    214

    Cevap: Depozito Geri Ödemeyen Ev Sahibi

    1)Bunu bilirkişi raporlarıyla tespit ettirseydiniz evet ama şu haliyle bu artık söz konusu değil.
    2)Burda kastedilen noterden yapılan bildirim
    3)Kazanılsa dahi avukata verdiğiniz para 3-4 depozito...
  4. Yanıt
    2
    Okunma
    252

    Cevap: Avukat Aranıyor

    Sitemizde avukat aramak kurallarımıza göre yasak.Hadi olmamış olsaydı da birinin çıkıp 'o avukat benim, maddiyata önem vermem, boş boş bağırıp fotoğrafta çektirmem, zekam da Türkiye ortalamasının bir...
  5. Yanıt
    11
    Okunma
    738

    Cevap: Aldatma için delillerim yeterli midir?

    Ben gerekli uyarıyı yapayım da siz gene bildiğinizi yapın.Karşı tarafın inkar edemeyeceği bir kanıt çok başka hale getirir davayı, kastım o.Ama 'ya ablam bir resim görmüş sonra silinmiş, resimde kara...
  6. Yanıt
    11
    Okunma
    738

    Cevap: Aldatma için delillerim yeterli midir?

    Daha önceki mesajınıza yazıp sonra vazgeçip silmiştim.Bir kadın sebep yok, artık sevmiyorum boşanalım diyorsa kesin biri vardır diyecektim ancak, günah almış olurum, belki istisnadır diye...
  7. Cevap: Üniversitede Not Tespit Davası Açmak

    Görünen iddianız hoca zor sordu, hoca bize gıcık menvalinde şeyler.Yani hocayı şikayet edeceksiniz hoca sizin suyunuza gidecek, istediğiniz şekilde sorular soracak vs. bekliyorsanız şikayetlerinizden...
  8. Cevap: dizide reklamda KESİN oynar diyip dolandırarak 700 tl mi aldılar

    Bundan bir şey çıkmaz.Hiç bir sözleşme böyle kesin hüküm belirtmez.Orda şunu dediydiler, bunu dediydilerinse hukuken bir karşılığı yok.Ki 700 TL verecen kesin reklamda/dizide oynayacan gibi bir vaat...
  9. [İstihkak davaları] Cevap: Borçsuz Kişiye Haciz işlemi Uygulamak ve Dava

    Buradan avukat bulamazsınız(site kurallarına aykırı).Olay yüz yüze detaylandırılması gerekecek kadar ayrıntılı.Etrafınızdan bir avukat ile takip etmenizde fayda var.Tazminat davaları için şunu...
  10. Cevap: Yazmadığım isimsiz mektup ben yazmışım gibi gösterilmeye çalışılıyor

    El yazısı imza gibi taklit edilebilir bir şey değildir.Gözle anlaşılmayacak kadar benzetilse dahi, bir uzmanın çok farklı teknikler kullanarak kesine yakın bir sonuçla yazının kişiye ait olup...
  11. Yanıt
    2
    Okunma
    376

    Cevap: Sanal ortamda rahatça küfür etmek

    Yani şimdiye kadar internette hakaret ettiği için ceza alanların hepsi eşşek, akıllarına bu gelmedi, benim aklıma geldi:)


    Böyle bir savunma elbette ceza almayı engellemeyecektir.
  12. [Para iadesi] Cevap: Hava durumundan dolayi yapilamayan çekimde kapora iadesi

    Yazdıklarınızdan elinizde fatura vs. olmadığını anlıyorum ki, o şekliyle tüketici mahkemesi için atılacak bir adımınız yok.İlamsız icra takibi başlatabilirsiniz önce ihtar çekerek.İtiraz ederse iş...
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    515

    Cevap: Yolda tartışma

    Olayın hayatın olağan akışı ve daha önce alınan uzaklaştırma kararları düşünüldüğünden eğer uzaklaştırma kararı bitmeden(sanruftan laf attığını duyup?) böyle bir takip olup yakalayıp arabadan inin...
  14. Cevap: Ortaklığın giderilmesi davası uzatılabilir mi

    Benim bir davam var itiraz mitiraz yeniden bilirkişi tayini 5 sene oldu devam ediyor.
  15. Cevap: Yan dairede oturan komşu tarafından kasıtlı yaralama

    Kişi sizi yaralamışsa buna dair dava görülecek.Sizi yaraladı diye evine giremeyecek diye bir şey yok.Evinin ailesinin olmasınında konuyla alakası yok.Nasıl ki o 'benle davalık oldu öç almak için bana...
  16. Cevap: Lütfen imkansız mı...Aldatan oyalayan sevgili ayrılmadan başkasıyla sözlenirse dava açılamaz mı

    Ortada hukuki bir suç yok.Kişiler istedikleriyle arkadaş olur, istedikleriyle olmaz, sadakat yükümlülüğü ancak evli çiftler için vardır.Sizin istemediğiniz gibi davranan kişilerle arkadaşlık...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    410

    Cevap: Senet Tehtidi

    Senet tek başına borç kanıtıdır.Senedi karşı taraf size verirse alabilirsiniz.Senet üçüncü kişilere de ciro edilebileceği için her hangi birinden senet hariç bir kağıt almanın anlamı yoktur.Kanunen...
  18. [Haciz] Cevap: Eşime ve çocuklarıma devrettiğim mallar haciz edilebilir mi?

    Daha icralık olmadım diyorsunuz da zaten icralık olunca dediğiniz devir işlemleri yapılamaz.Bunları icradan kurtarmak isteyen kişi, icra olmadan işler kötüye gidince devirler yaparak kendi üzerine...
  19. [Haciz] Cevap: Eşime ve çocuklarıma devrettiğim mallar haciz edilebilir mi?

    Bu satışmaların mal kaçırmak amaçlı muvaazalı olarak yapıldığını bankanın onlarca avukatı aynı saniye anlayıp dava açacak ve hepsine aynı sizin üzerinizeymiş gibi işlem yaptıracaklardır.O yüzden...
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    451

    Cevap: Dolandırıcılıktan Kamu Davası(Lütfen Yardım)

    Yani ne yaşadınız yaşamadınız bilemeyiz ve yargılamayız da ama bu ifade ile çok zor.Gerçek suç işleyeni ortaya çıkarmanız lazım, yoksa ortaya hiç bir şey koymadan yapacağınız bu savunma hayali bir 3....
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4



Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.