avibrahimduran; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: avibrahimduran; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    17
    Okunma
    80.615

    Sabit: Cevap: Dededen kalan miras paylaşımı

    üst soydan alt soya miras kalır alt soyun eşine kalmaz alt soy öldüyse onun alt soyuna kalır yine eşine kalmaz. Sonuç olarak annenize kalmaz.
  2. Yanıt
    2
    Okunma
    504

    Cevap: icra takibi için TC no bulma

    icra takibi için tc şartı gerekmez ama sonrasında takibe devam ve banka haczi tapu haczi için usulen gerekmektedir. İcra takibi başlatılıp sonrasında nüfustan tc araştırmasına girilebilir.
  3. Yanıt
    6
    Okunma
    160.414

    Sabit: Cevap: Kuru sıkı tabanca taşımak serbest mi?

    ilgili yönetmeliğe göre kuru sıkı tabanca yasaktır. Ama bu suç değildir. Kabahattır. 500 TL idari para cezası vardır. Trafik cezası ile aynı mahiyettedir.
  4. Yanıt
    7
    Okunma
    43.076

    Sabit: Cevap: Erkek eşinin soyadını alabilir mi?

    bu soyadı olayını ne kadar abarttılar ya ne kadar insanları rahatsız ediyormuş
  5. Sabit: [Boşanma davaları] Cevap: Geçmişe dönük Telefon sms ve Whatsap içeriği savcılık veya mahkeme kaydıyla çıkabilinir mi

    sms çıkartılabilir arama kaydı da hts kaydı da çıkartılabilir ama sosyal media ve üçüncü parti uygulamaları içerikleri çıkartılamaz.
  6. Sabit: Cevap: Anlaşmalı Boşanmak için dilekçe ve gerekenler

    Dilekçe örneği aşağıdadır. Lakin avukatsız kesinlikle dava açmamanızı tavsi-ye ederim .
    https://www.duranhukuk.com/2020/07/anlasmal-bosanma-dilekcesi-ornegi.html
  7. Yanıt
    1
    Okunma
    2.381

    Cevap: uyuşturucu madde kullanma sucu

    uyuşturu maddenin ticareti söz konusu ise savcı miktarına bakarak takipsizlik vermez. Buna mahkeme karar verir. Ki yargıtayca bile bu konuda istikrar yoktur Bu konuda savcı nasıl karar versin ama...
  8. Konu: Sanal Bahis

    Ekleyen: avibrahimduran
    Yanıt
    602
    Okunma
    312.196

    Sabit: Cevap: Sanal Bahis

    Kumar oynamakla ilgili bir suç olmamakla birlikte kumar oynakmak suçtur. Bunun sanalda olup olmaması açısından bir değişiklik yoktur.
  9. Yanıt
    10
    Okunma
    162.168

    Sabit: [Ceza davaları] Cevap: İnceleme için atama bekliyor

    önce tetkik hakimi tarafından incelenir sonra ise daire üyeleri tarafından nihai karar verilir. bu süreç yoğunluğa göre 6 ay 3 yıl arasında değişir.
  10. Yanıt
    90
    Okunma
    107.164

    Sabit: Cevap: Boşanma Süreci ve Çocuğunuzun Psikolojisi

    çocuklar bu süreçte unutulmamalı ve gerçekler gizlenmeden bu karar çocuklara açıklanmalıdır.
  11. Yanıt
    11
    Okunma
    84.975

    Sabit: Cevap: Yaşımı nasıl büyütebilirim?

    dava açılacak kemik testi doğum hastane değilse genelde bir iki yaş büyütme işlemleri yapılabiliyor
  12. Sabit: Cevap: Kız çocuğuna yardım nafakası ne zaman biter

    TMK'nın 364. maddeleri uyarınca “Herkes yardım etmediği takdirde yoksulluğa düşecek olan üstsoyu ve altsoyu ile kardeşlerine nafaka vermekle yükümlüdür. Yardım nafakası, zarurete düşen hısımın...
  13. Sabit: Cevap: Baba oğula satış mı - bağış mı yapsın? Muvaza'dan nasıl kurtulur?

    nasıl mal kaçırırım diye soru soruyor açıkçası burada da buna şöyle şöyle yaparsan mal kaçırırsın denmesini beklliyor geldiğimiz yer çok kötü
  14. Yanıt
    29
    Okunma
    156.207

    Sabit: Cevap: Çocuklara ödenen nafaka ve süresi

    çocuklara 18 yaşına kadar nafaka ödenir miktarının ise bir sınırı yoktur. nafakayı ödeyecek kişinin ekonomik durumuna göre hakim tarafından belirlenmektedir.
  15. Yanıt
    2
    Okunma
    1.755

    Cevap: Arabuluculukta imza metni nasıl olmlı

    arabuluculukta kalem kalem belirtilirse anlaşılamadığı sonradan belirtilen hususlarda dava açılmasına yahut arabulucuya başvurulmasında bir engel olmayacaktır..
  16. Yanıt
    8
    Okunma
    70.410

    Cevap: Gürültü Yapan üst Komşu

    çok zor bir konu kanunda tabili bu konunun çözümüne dair dairenin satışına kadar yöntemler olsa da çok uzun ve yıpratıcı olabiliyor. öncelikle bir kaç kez emniyet vasıtasıyla tutank tuturulup...
  17. Yanıt
    8
    Okunma
    203.305

    Sabit: Cevap: Nafaka neye göre belirlenir?

    Nafakanın belirlenmesi için bir çok unsur bulunmaktadır. Eğer Anlaşmalı boşanma ise tarafların takdiri çekişmeli boşanma ise tarafların sosyo ekonomik durumlarına göre belirlenir. Bu durumu...
  18. Yanıt
    22
    Okunma
    109.424

    Sabit: Cevap: Anlaşmalı boşanma dava ücreti ne kadar?

    Avukatlık ücretleri ve Boşanma yahut anlaşmalı boşanma ücretleri Avukatlık asgari ücret tarifesinin altına düşmemek kaydıyla Avukatın bağlı bulunduğu baronun da belirlediği tavsiye fiyat üzerinden ...
  19. Yanıt
    24
    Okunma
    28.789

    Sabit: [Boşanma davaları] Cevap: Anlaşmalı Boşanma Davası

    Anlaşmalı boşanmada hükmün kesinleşmesinden itibaren 1 yıllık hak düşürücü süreyi unutmamak lazım bu süre zarfında boşanmanın davasından kaynaklanan hak ve alacakların isteme hakkının devam...
  20. Yanıt
    30
    Okunma
    51.511

    Cevap: 1 yıl dolmadan boşanma ve takılar

    Gerek Çekişmeli boşanmada gerekse anlaşmalı boşanmada protokolde belirtmek suretiyle zinet eşyaları taraflarca talep edilebilir.Bu konuda her hangi bir mani yoktur.Önemli olan Boşanma kararının...
1 den 20´e kadar toplam 21 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2021 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2021 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2021 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.