hmirmak; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: hmirmak; Anahtar Sözcük:

1 / 13 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,20 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Evlilik nedeniyle işten ayrılma ve ödenmeyen tazminat

    Müsaadenizle bir soru daha sormak istiyorum.

    Bayan bir hastanede taşeron firmada çalışıyor. 12 yıl boyunca taşeron firma sürekli değişmiş. Kıdem tazminatı talebini kime yapacak? Hastaneye mi yoksa...
  2. Cevap: Evlilik nedeniyle işten ayrılma ve ödenmeyen tazminat

    teşekkür ederim.
  3. Evlilik nedeniyle işten ayrılma ve ödenmeyen tazminat

    1996 yılında sigortalı olarak işe başlayan bir bayan 2008 yılında evlilik nedeniyle işten ayrılıyor. Tazminatının verileceği söylenerek kendisine boş kağıt imzalatılıyor. Ancak sonradan ödeme...
  4. Yanıt
    9
    Okunma
    30.150

    Cevap: Noterden eski belgeyi tekrar çıkarttırma

    Sayın Rind,

    Burada tartışmayı uzatmanın hiçbir anlamı yok. Notere gidin ve ilgili belgenin suretini alın. Noterler kesin kurallar içerisinde işlem yaparlar. Noter bir işlemi yapmayacaksa sizin...
  5. Yanıt
    9
    Okunma
    30.150

    Cevap: Noterden eski belgeyi tekrar çıkarttırma

    Özetle verilen yetkinin geri alınması olarak düşünün.
  6. Yanıt
    9
    Okunma
    30.150

    Cevap: Noterden eski belgeyi tekrar çıkarttırma

    Muvafakatnamede sizin adınız geçmiyor mu? Belgede adınız geçiyorsa, tarafların biriyseniz suret alabilirsiniz. Eğer şahıs muvafakat vermekten vazgeçiyorsa bunu azilname ile yapmaldır.
  7. Yanıt
    9
    Okunma
    30.150

    Cevap: Noterden eski belgeyi tekrar çıkarttırma

    Muvafakatın verildiği noterden onaylı bir nüshasını alabilirsiniz.
  8. Sabit: Cevap: Kendi isteği ile istifa eden subay geri dönebilir mi ? :'(

    Sözleşmeli olmadığınızı ifade ediyorsunuz, yani muvazzafsınız. Nasıl istifa edebildiniz. Mecburi hizmet olayını nasıl hallettiniz?
  9. Cevap: Bankaların aldığı ücretler için Tshh ne gitmeye gerek kalmadı.

    Ziraat bankası dışında açıklama yapan bankaları açıklayabilir misiniz?
  10. Cevap: Anayasa Mahkemesi müvekkili vefat ettiği halde Bireysel Başvuru yapan Avukata idari para cezası verdi?

    Türkiye'de bir hakim terörünün olduğu bir gerçek. Duruşmalarda hakimden fırça yemek azar işitmek sıradanlaştı artık. Duruşmada ayakta dururken, farkında olmadan elimin masaya değmiş olmasının...
  11. Yanıt
    2
    Okunma
    1.028

    Cevap: Evlilikteki yasal mal rejiminin mirasa etkisi

    İlginiz için çok teşekkür ederim.
  12. Yanıt
    2
    Okunma
    1.028

    Evlilikteki yasal mal rejiminin mirasa etkisi

    .


    Medeni Kanuna göre boşanma veya ölüm halinde evlilik içindeki mal rejimi sona erdiğinden, yasal mal rejimine (edinilmiş mallara katılma) tabi eşlerden birinin ölümü halinde; öncelikle evlilik...
  13. Konu: Soyadı değiştirme

    Ekleyen: hmirmak
    Yanıt
    4
    Okunma
    8.481

    Cevap: Soyadı değiştirme

    Başbakan bir konuşmasında artık soyadı değiştirmenin nüfus müdürlüğüne verilecek bir dilekçe ile yapılacağını açıklamıştı. Konuyu nüfus müdürlüğünden araştırmanızda fayda var. Gidip sorun ve...
  14. Yanıt
    4
    Okunma
    1.634

    Cevap: Miras Kalan Taşınmazı(evi) Satmak için

    Mirasçıların hepsi anlaştıktan sonra mahkemeye gerek kalmadan da evi satabilirsiniz. Evin satış bedelinden her mirasçı payına düşeni alır.

    Mahkemeye genelde, satış konusunda anlaşamayan mirasçılar...
  15. Yanıt
    2
    Okunma
    2.707

    Cevap: maaşımda icra varken aracımı satabilir miyim?

    Kefil olduğunuz askeri personelin görev yaptığı birliğe, durumu açıklayan bir mektupla ile başvurun. Bu mektuba durumu kanıtlayan gerekli belgelerin suretini ekleyin. Gerekirse gidin birliğin...
  16. Yanıt
    8
    Okunma
    8.331

    Cevap: İhtiyadi Tedbirli Araç Satışı Sorunu

    Durumu anlattığınızda yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
  17. Yanıt
    8
    Okunma
    8.331

    Cevap: İhtiyadi Tedbirli Araç Satışı Sorunu

    Sorularınızın cevaplarını en gerçek ve net şekilde Beyoğlu vergi dairesinden öğrenebilirsiniz. 37 yıl içinde bir sürü vergi borcu affı çıktı. Belki borç silinmiş bile olabilir.
  18. Yanıt
    8
    Okunma
    8.331

    Cevap: İhtiyadi Tedbirli Araç Satışı Sorunu

    Beyoğlu vergi dairesinden ihtiyati tedbirin ne amaçla konulduğunu öğrenin. Muhtemelen borçtan dolayı konulmuş olabilir. Borcu öderseniz tedbir kalkacaktır.
  19. Yanıt
    5
    Okunma
    9.169

    Cevap: Gayrımenkul satışında tapuya rehin koyma

    Senette veya sözleşmede sizin imzanız varsa borç size aittir düşmez. Olayı tam olarak anlamamakla birlikte, satıcı siz iseniz, gayrimenkulü alan kişi borcu da kabul ediyorsa, yeni senet imzalasın,...
  20. Yanıt
    5
    Okunma
    9.169

    Cevap: Gayrımenkul satışında tapuya rehin koyma

    Gayrimenkulü ipoteğiyle beraber de olsa satabilmeniz için ipotek koyanın müsaadesi gerekir. Alıcı bu şartlarda almayı kabul eder ve ipotek koyan müsaade ederse satışı yapsanız bile borcunuzu ödemeniz...
1 den 20´e kadar toplam 247 ileti bulundu.
1 / 13 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.