borsaci_b; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: borsaci_b; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,04 sn sürmüştür.

  1. Savcılıktan Rektörlüğe Giden Soruşturması Dosyasında 5 Senedir Çıkmayan Karar

    Merhaba,
    haksız yere disipline verilmiş doktoradan atılmıştım hem idari dava açtım hem de savcılığa görevi kötüye kullanma ile ilgili olarak suç duyurusunda bulundum. Olay 5 sene önce oldu. İdari...
  2. avukatın dava sonucu bildirmemesi nedeniyle bağlı davada süre kaçırdım

    Merhaba,
    disiplin cezası iptal davalarım vardı. Bu davalar bugün turkiye.gov.tr de baktığım kadarıyla düşmüş görünüyordu. Avukatım hiç bir bilgi vermemişti, şaşırdım kalemi aradım. 22 Ekim 2018...
  3. parasal hakların iadesi davasında "paranın alındığı tarih" tebellüğ tarihi sayıldı ?

    Merhaba,
    işten 3 sene önce atılıp geçen sene dönmüştüm. 20/02/2016 tarihinde idare geçmişe yönelik maaşlarımın "ek ödenek" kısmı haricindeki tüm alacaklarımı 1er hafta arayla yatırdı. Tabi ben neyin...
  4. Cevap: Idareye karsı actigim dava 61. Güne denk gelirse ne olur?

    Peki EBYS üzerinden yapılan gönderimin tarihi tebliğ sayılabilir mi? Ama öncelikle şunu belirteyim: Normalde bizim kurumEBYSden tebliğ ettikten sonra bir de tebellüğ belgesi düzenliyordu ve imza...
  5. Yanıt
    1
    Okunma
    1.381

    Cevap: öğrenci hak mahrumiyeti

    İnanın bire bir aynı olayla bende karşılaştım ve tamamen çaresiz kaldım geçmişte başıma geldi: DErs kaydı yaptırmadığım halde üniversite ders kaydımı "derssiz" olarak onaylamıştı bu nedenle yatay...
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    2.846

    Cevap: Doktora diplomam iptal edildi

    Maalesef bende de benzeri 1 durum oldu: Doktorada aldığım ve geçtiğim ders sonradan "ders kodu değiştirilerek" lisans dersi haline getirildi sonra da yeterliğe girişim sayılmadı ve sonra da girdiğim...
  7. İdari Davayı 14 Haziran'da Açtım UYAP'ta 21 Haziran Görünüyor Süreden Red Yedim

    Merhaba,
    Dava dilekçemi 14/06/2017 tarihinde nöbetçi asliye mahkemesine verdim ilgili idari mahkeme başka bir ilde olduğu için orası gönderecekti. bütün harçları da aynı tarihte yatırdım ancak...
  8. Cevap: Rektörün Cep Telefonundan Akademisyene Emir Vermesi Yasal mı?

    Engin Bey yazdığınız mesajın benim yazdığımla çok da ilgisi yok aslında en baştaki mesajdan beri böyle. Sizinle iletişimsizlik yaşıyoruz zira evet burada yazdığım herşeyde "sonuç alamaszın"...
  9. Cevap: Rektörün Cep Telefonundan Akademisyene Emir Vermesi Yasal mı?

    Arkadaşlar belki yardımı olur birilerine konuyu derinlemesine araştırdım
    1) Tahmin ettiğim üzere akademisyen memurun disiplin hükümlerine doğrudan tabi değil bununla ilgili danıştay kararları da var...
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    1.218

    Cevap: böyle KARMAŞIK durumla karşılaşan var mı?

    Doğru mu anladım önce onu sorayım: siz atamanın iptalini istediniz, yerel mahkeme reddetti, bölge idare ise kabul etti şimdi karar düzeltme yolu açık ve siz bu durumda hangi mahkeme kararının...
  11. Yanıt
    13
    Okunma
    5.313

    Cevap: Danıştay KARAR Düzeltme

    Genel olarak bilmiyorum o kadar tecrübem yok ama benim davayı karşı taraf galiba haziranda götürdü karar düzeltmeye şu ana kadar hiç hareket yok.
  12. Yanıt
    5
    Okunma
    1.710

    Cevap: Okul Yüksek Lisans Kaydımı Sildi

    Rica ederim. Bende hem öğrenciliğimde hem akademisyenliğimde çok çektim bu keyfi uygulamardan sizi anlıyorum. Umarım herşey düzelir.
  13. Cevap: Rektörün Cep Telefonundan Akademisyene Emir Vermesi Yasal mı?

    O zaman mobbingin hukukta yeri olmaması gerekirdi?
    *Kendisini dikkate almayan personel= niyet okuma değil mi?
    [[
    *kasten öldürme/taksirle yaralama--> niyet?
    *...sanığın şüpheliyi rahatsız etmek...
  14. Yanıt
    8
    Okunma
    3.718

    Cevap: İdari Başvuru Yolları Tüketilmesi, Süre ret

    Kamu denetçiliğine süre başvuruyu durdurur diye biliyorum ama ne kadar süreyle durdurur işte onu bende bilmiyorum.

    - - - Updated - - -



    Peki şöyle olamaz mıydı? Üniversitenin değil de YÖKün...
  15. Yanıt
    5
    Okunma
    1.710

    Cevap: Okul Yüksek Lisans Kaydımı Sildi

    KArmaşık bir olay hukuki değil ama kişisel görüşüm yanlışlıkla olsa bile verilen hakkın geri alınamayacağı yönünde ama sanırım idare de yanlış bir iş yapmaktan korkup yanlışı bana göre bir başka...
  16. Cevap: Rektörün Cep Telefonundan Akademisyene Emir Vermesi Yasal mı?

    Engin Bey, bizde sözlü emre itaat yok polis ya da askerdeki gibi. Yönetmeliğin tek maddesinde dahi geçmiyor. + bizde çalışma saati de yok. Pek çok yargı kararı var buna ilişkin. Yani çalışma saati...
  17. Rektörün Cep Telefonundan Akademisyene Emir Vermesi Yasal mı?

    Evet arkadaşlar,
    bu konuyla ilgili yargı kararı arıyorum. Rektör kafasına her estiğinde "odama gel" demesi ve bunu benim özel numaramdan yapması sonra da "ben çağırdım gelmedi" deyip soruşturma...
  18. Yanıt
    6
    Okunma
    13.914

    Cevap: Facebook Mesajından Btk yoluyla İp Tesbiti

    ISP eğer ki ssl/tls şifresini çözecek bir algoritmaya sahip değilse bu dediğin durumda bile kuvvetle muhtemel karşı tarafın değil facebookun ip adresini 31.13.65.36 ip adresini görür. https sondaki s...
  19. Cevap: Dolandırıldığım halde dolandırıcılık ile suçlanıyor ve yargılanıyorum.!

    Ben şunu anlayamadım başkasının kredi kartından çekilen paranın sizce çekildiğine nasıl karar verlimiş? ip numarasından mı? Eğer öyleyse ip numarası nasıl elde edilmiş?
  20. Yanıt
    11
    Okunma
    1.995

    Cevap: BİMERden Doktora Kaydı Sildirme

    Sayın Şenol Eker, oradaki memur dilekçeyi "zarf içinde aldığını" kabul etti ama kurum adına cevap veren kişi "zarf belki boştur" gibisinden birşey yazmış :/

    Cevap veren herkese teşekkür ederim,...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.