muhasebe-ci; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: muhasebe-ci; Anahtar Sözcük:

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    7
    Okunma
    7.358

    Cevap: Sigortam Ödenmiyor ve Maaş Alamıyorum

    Hakkınızı aramaktan çekinmeyin , Hukuk Herkes için var.
  2. Konu: Yıllık izin

    Ekleyen: muhasebe-ci
    Yanıt
    15
    Okunma
    11.523

    Cevap: yıllık izin

    üzüldüm ! tahilsiz bir ifadede bulunmuşsunuz. personeli Sorunlu bir şekilde devir alan firma gösterin bana :)
    ÖZELLEŞTİRME UYGULAMALARI HAKKINDA KANUN"un 21. maddesine göre yorum yapılırsa daha...
  3. Sabit: Cevap: 10 yıl çalışan kişi kıdem tazminatı alabiliyor mu?

    arkadaşınız nasıl almış bizede detaylı anlatında bende şu sığ bilgi dağarcığımı genişleteyim. arkadaşınız işsizlik ödeneğinden faydalanabiliyormu?
  4. Konu: Tahsilat davası

    Ekleyen: muhasebe-ci
    Yanıt
    3
    Okunma
    3.307

    Cevap: Tahsilat davası

    diploma almakla bitmiyor malesef birazda adliye tozu yutmak gerek :) ( aynı bizim vergi dairesi tozu yutmamız gibi )
  5. Konu: Yıllık izin

    Ekleyen: muhasebe-ci
    Yanıt
    15
    Okunma
    11.523

    Cevap: yıllık izin

    devir sözleşmesindeki şartlar nedir bilmek gerek devir alan bütün hak ve alacakları ile işçileri devir alırsa izin kullanmak zorunda sınız. yok bütün hak ve alacakları eski işverende bırakırsa o...
  6. Konu: Yıllık izin

    Ekleyen: muhasebe-ci
    Yanıt
    15
    Okunma
    11.523

    Cevap: yıllık izin

    bende farklı birşey söylemiyorum zaten :)
  7. Yanıt
    2
    Okunma
    9.267

    Cevap: Özürlünün işten ayrılması

    iş kurumuna özürlü talebinde bulunmazsanız. Sanıyorum brüt ücret kadar İDP var, Özürlü kontenjanızın eksiliğini bildirir bir yazıyı iş kurumuna vermeniz Faydalı olur.
  8. Yanıt
    4
    Okunma
    13.848

    Cevap: Noterden çekilen ihtarname ile işe son verme

    noterden ihtar çekmesi birşey değiştirmez , (Tam olarak, işin öyküsünü bilmeden cevap yazmak da hoşuma gitmiyor ama ) Fesih ihtarını çekmiş, "iş akdiniz iş kanunu nun 17 maddesi hükümlerince son...
  9. Cevap: Re: Noter vasıtasıyla ihtar yolladılar,ne yapabilirim.

    kimse yazmamış ben yazayım , bir çalışana ihtar verilebilmesi için öncelikle bir tutanak, sonrasında tutanağa konu olan kişinin savunması ve sonucunda ihtara gerek olup olmadığı konusu gündeme gelir,...
  10. Sabit: Cevap: 10 yıl çalışan kişi kıdem tazminatı alabiliyor mu?

    ayrıca ( büyük bir olasılıkla :) emeklilik işlemleri için istifa dilekçesi verirse ki sanıyorum eski günlerini toplatmış derken onu kast ediyor. kıdem tazminatına hak kazanır.
  11. Yanıt
    1
    Okunma
    5.149

    Cevap: yol yemek ücreti ve vergi iadesi

    anladığım kadarı ile . öncelikle işveren ücret pusulası ve bordroyu imzalatmak zorundadır. işe başlarken imzaladığınız süreli yada süresiz hizmet akdiniz. içinde verilen sosyal yardımlar, izinler,...
  12. Konu: Yıllık izin

    Ekleyen: muhasebe-ci
    Yanıt
    15
    Okunma
    11.523

    Cevap: yıllık izin

    izin paranızı zorla alamassınız. ancak izin sürelerinizin bedelini isteyebilirsiniz. işverende sizin izin haklarınızı kullandırabilir yada parasını ödeyebilir. Ekonomik olarak etkileyecek demek...
  13. Yanıt
    15
    Okunma
    5.621

    Cevap: Velayetten vazgeçebilir miyim?

    Daha ne denebilir ki !
  14. Yanıt
    3
    Okunma
    6.742

    Cevap: Çocuguna bakamayan aile

    Üzüldüm böyle aileleri duyunca binlerce çocuğu olmayan , olması için çırpınan aileler aklıma geliyor. en yakın Savcılığa ihbarda bulunabilirsiniz.
  15. Cevap: Fazla mesaimi alamıyor ve zorla izne gönderiliyorum..

    işten ayrılmak istiyorsanız istifa edebilirsiniz. Ancak giderken işvereninde canını yakayım mantığı hiçte etik değil. Neyse bu işin vicdani boyutu kanuni boyutuna gelince. Tazminat Kusurlu tarafın...
  16. Cevap: Yarın askerlik için işten ayrılacağım. İstifa mı? sözleşme feshi mi?

    askerlik nedeni ile işten ayrılıyorsanız dilekçeniz ekine askerlik şubesinden aldığınız sevk emrinizinin fotokopisinide koymanız daha iyi olacaktır. Ayrıca Askerlik sebebi ile İhbar tazminatı hariç...
  17. Cevap: 1 ay boşluk olan ssk tekrar sonradan yatırılırmı

    eğer giriş tarihinizi 10 ay gösterilmesse 1 aylık boşluk doğar
    eğer giriş tarihinizi 10 ay gösterilirse de İşyeri hakkında İdari para cezası çıkar.
  18. Yanıt
    2
    Okunma
    6.017

    Cevap: Fazla mesai ve asgariden yatan ssk primi

    4857 sayılı iş kanunu maddelerini okursanız gerekli bilgiye sahip olabilirsiniz. Kanun Tacir basiretli olmalıdır der,
    Ya işçi :) Saygılarımla .
1 den 18´e kadar toplam 18 ileti bulundu.


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.