barbarbaris; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: barbarbaris; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. [Tazminat davaları] Cevap: Haksız icra takibine karşı maddi tazminat davası

    Merhaba, başlık benim sorunumla da ilgili olduğu için buradan devam ediyorum.
    Üzerindeki imza bana ait olmayan bir internet aboneliği nedeniyle hiç haberim yokken hakkımda icra takibi başlatıldı....
  2. [İcraya itiraz] İlamsız takipte ödeme emrine itiraz sonrası

    Merhaba, forumda itiraz süreciyle ilgili çok sayıda ileti olmasına rağmen itiraz sonrasıyla ilgili bilgi göremedim.

    1 yılı aşkın süre önce haksız ve usulsüz bir borç nedeniyle hakkımda icra işlemi...
  3. Yanıt
    6
    Okunma
    25.735

    Cevap: İzalei şuyu davası

    Merhaba, aynı başlık altında sormak istediğim bir soru var. Birçok kaynaktan araştırdım ancak açıkçası kafam daha çok karıştı.

    Sorum Miras Malların Aynen Taksimi yoluyla paylaştırılması üzerine.
    ...
  4. Yanıt
    33
    Okunma
    48.923

    Sabit: Cevap: Avukat vekalet ücreti kimde kalır?

    Sorunun benim yorumum ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Üzerinde tartışılan sayfalarca forum olduğuna göre kanunda bir çelişki olduğu açık. Her vatandaşın az çok tck ve medeni kanun bilme...
  5. Yanıt
    33
    Okunma
    48.923

    Sabit: Cevap: Avukat vekalet ücreti kimde kalır?

    Sn. Levip'e bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Biz de 2013 yılında veraset davası için bir avukatla 2.000 tl karşılığı anlaştık. Avukatlık ücreti ve diğer tüm giderler dava başında ve süresince...
  6. Cevap: Mirasçılar arasında ortaklığın giderilmesi

    Sayın Erdoğan Kırcalı,
    ''Satış-dava masraflarının tamamı hisseler oranında her hissedar tarafından ödenir'' demişsiniz. Ancak duyduğum kadarıyla izalei şuyu dilekçesi verdiğimizde 600-700 tl...
  7. Yanıt
    16
    Okunma
    14.089

    Cevap: Telefonda Tehdit ve Hakaret

    Konuyu yanıtlayan herkese teşekkür ederim.

    Şahit ya da kayıt olmadığı için kazanma şansımın çok az olduğunu zaten tahmin etmekteydim. Ancak olayın gelişimi açısından olaya bakılırsa hakimin...
  8. Yanıt
    16
    Okunma
    14.089

    Cevap: Telefonda Tehdit ve Hakaret

    Merhaba,

    Telefonda hakaret ile ilgili ben de bir konu danışmak istiyorum.

    Bir mülkün satışı ile ilgili uzun süredir görüşmediğim kuzenimi aradım. Birkaç sefer görüştük, satışı kabul etti...
  9. Cevap: Mirasçılar arasında ortaklığın giderilmesi

    Biz de benzer bir sorunla karşı karşıyayız.
    Mahkeme kararı ile dedemden intikal eden 2 adet arsa var. Mahkeme süreci vs hep biz ilgilendik. Toplam 11 malik var. Satış için de bir kişi dışında tüm...
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    22.690

    Cevap: Özel Mülke Ağaç Dikmek / Sökmek

    Merhaba,

    Ben de aynı başlıkla alakalı bir soru sormak istiyorum.
    30 yıllık dava süreci sonunda dedeme ait 1500 m2 tarla, 2014 aralık ayında verilen mahkeme kararıyla 2015 mart ayında adımıza...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    64.156

    Sabit: Cevap: yardimlarinizi bekliyorum

    Merhaba, uzman değilim ama bilgim kadarıyla yazayım. Tapu senedinde yazan arsa payının, bağımsız bölüm m2'si ile bir alakası yok. Yani oradan yapacağınız hesaplama ile m2'ye ulaşmak mümkün değil....
  12. Yanıt
    0
    Okunma
    2.888

    Gayrimenkul satış komisyon akdi feshi

    Merhaba,
    Aileme ait daire için bir emlka ofisinden teklif geldi ve kabul ettim, Emlak Komisyoncuları Odasının matbu bir sözleşmesini imzaladık.
    Ancak yaklaşık 1 ay kadar sonra üst katımdaki mülk...
  13. Yanıt
    0
    Okunma
    2.054

    Daire arsa payına itiraz

    Merhaba,7 katlı bir binanın 5. katında bir dairem var. Bina arsası 145 m2,bitişik nizam,her katta 2 daire var. Daireler m2 ve plan olarak aynı.Benim dairem 12/450 iken, karşı dairem 24/450, alt...
  14. Musteri-Tasarimci arasinda haklarin devri icin sozlesme

    Merhaba, kucuk bir reklam ajansim var ve bir musterim icin ambalaj tasarimlari yapiyorum (grafik kutu tasarimlari, endustriyel tasarim degil).
    Kisaca ozetlersek, tasarimlar sunuldu, begenildi,...
  15. Yanıt
    30
    Okunma
    104.443

    Sabit: Cevap: Herkese teşekkürler

    Anladım, cevabınız için teşekkür ederim.
    Belki alenen yaptıkları için tutar diye göle maya çaldım :) başka yollar bulucaz artık.
  16. Yanıt
    30
    Okunma
    104.443

    Sabit: Cevap: Herkese teşekkürler

    Merhaba,
    Daha önce başka konu altına yazmıştım ama sağlıklı bir cevap alamadım.
    Yardımcı olabilecek biri vardır diye umuyorum.
    Bir apartman dairesini kiralamış bir travesti, burayı hem yaşam alanı...
  17. Konu: TCK, fuhuş

    Ekleyen: barbarbaris
    Yanıt
    10
    Okunma
    14.741

    Cevap: TCK, fuhuş

    Bildiğim kadarıyla şahıslar doğrudan hastaneye götürüldü ve tedavileri yapılıp,ifadeleri alındıktan sonra evlerine gönderildiler. Yaralayan ben olduğum için ifadem alındı, tedavim yapılıp nezarete...
  18. Konu: TCK, fuhuş

    Ekleyen: barbarbaris
    Yanıt
    10
    Okunma
    14.741

    Cevap: TCK, fuhuş

    İki defa göndermişim.
  19. Konu: TCK, fuhuş

    Ekleyen: barbarbaris
    Yanıt
    10
    Okunma
    14.741

    Cevap: TCK, fuhuş

    Bu şahısların ev sahiplerinin hiçbirini tanımıyorum. Bildiğim kadarıyla çoğu İstanbul dışında yaşıyor. Onlarla bir derdim yok. Ancak bu olayı en kısa zamanda ve kökten çözmenin yolunun bu...
  20. Konu: TCK, fuhuş

    Ekleyen: barbarbaris
    Yanıt
    10
    Okunma
    14.741

    Cevap: TCK, fuhuş

    Anladım, yani bu durumda evlerini fuhuş yapan birkaç kişiye kiraya verip, apartmanı geneleve çevirten mülk sahiplerine karşı kanunen bir yaptırım yok. İmza toplayın derseniz durum 5'e 5 kimden imza...
1 den 20´e kadar toplam 35 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.