av.ferda; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: av.ferda; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,51 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Bayan olarak yazılanları okuyunca daha bir güç geldi, sağolun erkek üyeler

    Buna sevindim.. Nafaka denilince iştirak ve yoksulluk nafakası ayırt etmeden cevaplar verildiği için böyle bir ayırım yapılması gerektiğini vurgulamaya çalıştım..

    Öte yandan boşanma davaları...
  2. Cevap: Bayan olarak yazılanları okuyunca daha bir güç geldi, sağolun erkek üyeler

    Durum yeterince dramatize edildi sanırım..

    Bakınız bir kadın üye ne yazıyor bir kaç mesaj öncesinde; "Kadınların prototip olarak değerlendirilmemesi" hakkında..

    Feminist değilim ama kadınların...
  3. Cevap: Bayan olarak yazılanları okuyunca daha bir güç geldi, sağolun erkek üyeler

    Klasik olacak ama; "bastırılmış kadınlık-kışkırtılmış erkeklik" mod'unu aşamadık henüz..

    Evliliklerde erkek'in yaptığı 3.kişiyle ilişkiler, "çapkınlık" adı altında hoş görülür ve kadınların...
  4. Cevap: Bazı sorular

    Bilinçli taksir TCK'nun 22. maddenin 3. fıkrasında düzenlenmiştir: “Kişinin öngördüğü neticeyi istememesine karşın, neticenin meydana gelmesi hâlinde bilinçli taksir vardır”.
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    7.848

    Adliye görevlileri mesai saatlerine uymalı

    ADLİYE GÖREVLİLERİ MESAİ SAATLERİNE UYMALI


    Adliyelerde çalışan görevlilerin mesai saatlerine uymadıklarına ilişkin meslektaşlarımızdan gelen yakınmalar, İstanbul Barosu Başkanlığınca, İstanbul...
  6. Cevap: Bazı sorular

    TAKSİR
    Madde 22 - (1) Taksirle işlenen fiiller, kanunun açıkça belirttiği hâllerde cezalandırılır.
    (2) Taksir, dikkat ve özen yükümlülüğüne aykırılık dolayısıyla, bir davranışın suçun kanunî...
  7. Cevap: Bazı sorular

    İşlediği suçtan dolayı 2 yıl veya daha az süreyle hapis cezasına mahkûm edilen kişinin cezası ertelenebilir .2 yıldan fazla hapse mahkum edilen kişinin cezası ertelenmez .Cezası kesinleştiği...
  8. Konu: Kadınlar Boşuyor

    Ekleyen: av.ferda
    Yanıt
    34
    Okunma
    9.337

    Cevap: Kadınlar Boşuyor

    Kişiliği geliştiren en önemli unsurlardan birisi; ne kadar eleştiri-özeleştiri yaptığımızdan geçiyor. Mümkün olduğunca meselelere objektif yaklaşmak, empati kurmakla sorunların biraz olsun üstesinden...
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    4.281

    Cevap: Uykusuz yazar-çizerlerinden kimi seviyorsunuz?

    "Gırgır"'lı günleri anımsattınız..:))
    Benim sevdiklerim; Red kit ve dalton kardeşler, joe, jack, william, avarel :))
  10. Cevap: Madem kadın erkek eşit neden biz erkekler nafaka ödüyoruz?

    Kimseye cevap vermeye çalışmıyorum, genel olarak düşündüklerimi yazdım.
  11. Cevap: Madem kadın erkek eşit neden biz erkekler nafaka ödüyoruz?

    Meslektaşımız öncelikle insani olarak görüşlerini dile getirmiş..Biraz maskülen! bir dille olsa da kendisine saygı duyuyorum.. Sonucunda bir hukuk insanı da olsa, yaşam kişilerin edindikleri örf ve...
  12. Konu: Kadınlar Boşuyor

    Ekleyen: av.ferda
    Yanıt
    34
    Okunma
    9.337

    Cevap: Kadınlar Boşuyor

    Kadınlar boşuyor! Haklı nedenleri var..

    - 2.sınıf insan olarak addedilmekten bıktılar..
    - Pek çoğu ekonomik özgürlüğünü kazandı..
    - Dahası mı? Kadınlar; "Pire için yorgan yakmazlar genelde"
  13. Cevap: Bazı sorular

    Genelde; -daha önce kişinin herhangi bir sabıkası olmaması kaydıyla- ceza erteleniyor.
  14. Cevap: Bazı sorular

    Mümkün olduğunca yanıtlamaya çalışacağım sorularınızı..
  15. Yanıt
    34
    Okunma
    14.540

    Cevap: Çocuk olmak? Ne kadar ZORMUŞ meğersem!

    Aynen katılıyorum; uzlaşmaz bir çelişki..
  16. Yanıt
    4
    Okunma
    4.281

    Cevap: Uykusuz yazar-çizerlerinden kimi seviyorsunuz?

    Bizim evde de dünyalar güzeli bir kedi vardı, lakin evin "alf" durumunda olan kişisi ne yaptı etti; kediciği başka bir eve nakletti.."Fırat bey duymasın" :utangac
  17. Yanıt
    34
    Okunma
    14.540

    Cevap: Çocuk olmak? Ne kadar ZORMUŞ meğersem!

    Ana müsveddesi!
  18. Yanıt
    13
    Okunma
    6.123

    Cevap: Medeni Hukuk Kapsamında Bir Kaç Soru

    Ciddi olarak cevaplamaya çalışıyordum..

    İmza: Sazan üye!
  19. Yanıt
    13
    Okunma
    6.123

    Cevap: Medeni Hukuk Kapsamında Bir Kaç Soru

    Ahmet'in sorumluluğuna başvuracağı ilk kişi Liman görevlisi Biricik olmalıdır. Zira şahıs; "Görevi kötüye kullanma suçunu" işlemiş.."
  20. Yanıt
    13
    Okunma
    6.123

    Cevap: Medeni Hukuk Kapsamında Bir Kaç Soru

    Tabi ki cevaplandırmaya çalışacağım, sorularınız birden fazla olduğu için mümkün olduğunca düşünerek ve gerekçeli olarak cevaplandırmaya çalışıyorum..
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.