admin; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: admin; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,15 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    3
    Okunma
    12.977

    Cevap: İddaa şikeli maç satışı hakkında

    İddaa dolandırıcılığı Türk Ceza Kanunu madde 157 gereğince Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun ya da başkasının zararına olarak, kendisine ya da başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir...
  2. Yanıt
    3
    Okunma
    915

    [Haciz] Cevap: İcra haciz hangisi önce

    Ev haczi için karar verme yetkisi avukatın elindedir. İsterse hem maaşın 1/4 üne haciz koyar hem de eve hacize gelir. Avukat borcun tamamını tahsil edene kadar her türlü yasal işlemi yapabilir. Ancak...
  3. Yanıt
    1
    Okunma
    1.024

    Cevap: Uyku Ritm Bozukluğu

    Uyku Ritm Bozuklukları uyuma ve uyanma saatlerindeki farklılıkları ve problemleri içerir. Uyku ritm etmenleri içsel ve dışsal olarak değerlendirilebilir. Gündüz maruz kalınan gün ışığı, gece yatma...
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    1.275

    Cevap: Dosya Alacağına Haciz Ekleme Evrakı Nedir ?

    Reddi miras ile sadece borçlardan değil miras kalan malvarlığından da vazgeçtiğinizi hatırlatmam gerek. Rakamlar belli değil ama hakimin araştırdığı gibi taşınır taşınmaz bir miras kalması halinde...
  5. Yanıt
    4
    Okunma
    1.275

    Cevap: Dosya Alacağına Haciz Ekleme Evrakı Nedir ?

    İsimleri göremiyoruz ama büyük olasılık ile dosya alacaklısı şahsın veya yönetimin icra dosyalarına biri haciz koymuş. Diğer bir ifade ile alacaklıdan alacaklı olan kişi veya kurum dosyanın üzerine...
  6. Yanıt
    3
    Okunma
    915

    [Haciz] Cevap: İcra haciz hangisi önce

    İcra ödeme emri tarafınıza ne zaman tebliğ oldu? Eğer 10 günlük ödeme süresi içerisinde icra dairesine giderek borcunuzu 4 eşit taksitte ödemeyi taahhüt ederseniz (ilk taksit peşin) alacaklı...
  7. Yanıt
    1
    Okunma
    1.013

    Cevap: Kat mülkiyeti kanunu madde 20 hakkında

    KMK madde 20 metni şu şekilde;III - Anagayrimenkulün genel giderlerine katılma :Madde 20 – (Değişik birinci fıkra: 13/4/1983-2814/9 md.) Kat maliklerinden her biriaralarında başka türlü anlaşma...
  8. Yanıt
    2
    Okunma
    1.149

    Cevap: Vergi mufettisi davet yazisi

    Son beş sene içerisinde herhangi bir taşınır veya taşınmaz mal sattınız mı? T.C. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI Vergi Denetim Kurulu İstanbul Sektörel-1 denetim daire başkanlığı, savcılığın yürüttüğü bir...
  9. Cevap: Avukatın tahsil ettiği ödemeyi icra dosyasına bildirmemesi

    Avukat tarafından verilen haricen ödemeye ilişkin makbuz, resmi bir belge değildir. Geçerlidir ancak üzerindeki imzanın avukata ait olup, olmadığını bilemeyecek icra dairesi bu makbuzu dosyaya...
  10. Yanıt
    1
    Okunma
    1.653

    Cevap: 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

    İzmir marşı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması için gayet yerinde ve yeterlidir :)
  11. Yanıt
    7
    Okunma
    3.218

    Cevap: Yabancı eş ile anlaşmalı boşanma

    Tavsiye: Eşiniz Türkiye'deki avukata konsolosluktan vekaletname göndersin. O davacı olsun, siz davalı. Avukat sizi adliyeye çağırır ve tebligatı yaptırır. Avukat, kısa bir gün talep eder ve en kısa...
  12. Cevap: Ev sahibi yapılmasını kabul ettiği harcamaları kiradan düşmeme hakkı var mıdır?

    Ev sahibinden bu yapılan eklemeler ve tadilatlar için yazılı onay aldınız mı?

    Kira sözleşmesinde elden yazmasının pek bir önemi yok. PTT ödemeli de gönderebilirsiniz (kira gelir vergisinden...
  13. Cevap: Kişi öldükten 6 Sene Sonra Acılan 7 Adet icra davası

    Hukukumuzda avukat tutmak zorunlu değil. Musluk değiştirmek için tesisatçı çağırmak da zorunlu değil. Ama işin uzmanı olmak başka, işi bilmek başka... Ancak yine de avukat tutamıyorsanız ara formül...
  14. Yanıt
    3
    Okunma
    1.818

    Cevap: Kıdem Tazminatına eklenen ücretler nelerdir?

    Primler ile ilgili yargıtay kararı metinlerini buraya eklemeniz gayet iyi olur. Zira prim alacağı başka şey, satış primlerinin kıdem tazminatı hesabına dahil edilmesi ayrı şeydir. Benim görüşüm prim...
  15. Yanıt
    7
    Okunma
    3.218

    Cevap: Yabancı eş ile anlaşmalı boşanma

    Eşinize boşanma davası dilekçesinin tebliğ edilmesi gerek. Onu nasıl halledeceksiniz?
  16. Cevap: gmail hesabı

    Tüm sattığınız kişilerden google hesaplardan telefon numarasını güncellemesini, aksi takdirde hizmetin engelleneceğini bildirin....
  17. Cevap: Kararın KEP (Kayıtlı elektronik posta) ile Avukatıma Ulaşması Tebliğ Sayılır mı?

    Bu bilgelikle devam ederseniz haklarınızı kaybedersiniz. Diğer forumda yazdıklarınızı okumuş idim. Avukatınızdan pek de memnun değildiniz... (...
  18. Yanıt
    1
    Okunma
    1.514

    Cevap: Yazlık sitede bahçeyi çevirmek

    Sitenin mimari projesinde yoksa diğer kat maliklerinin onayı olmadan keyfi olarak duvar veya çit çekemezsiniz. Yönetim planına ve site imar planını inceleyip ilgili maddeleri buraya yazmanız daha...
  19. Yanıt
    4
    Okunma
    2.300

    [Suçlar] Cevap: Yasal bahis reklamı

    Eğer şans oyunu aşağıdaki maddede belirtildiği gibi yasal değilse yani kanunların verdiği bir yetkiye dayanmıyorsa yaptırımlar içermektedir. Yasal olmayan bahisi oynatanlar, aracılık edenler,...
  20. Yanıt
    7
    Okunma
    3.218

    Cevap: Yabancı eş ile anlaşmalı boşanma

    Anlaşmalı boşanma için eşinizin de Türkiye'de olması gerek. Ona yurtdışına tebligat yapmak çok uzun zaman alır.

    Anlaşmalı boşanma protokolü ingilizce olabilir ama Noter yeminli tercüme ve noter...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2021 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2021 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2021 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.