hukukmeraki; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: hukukmeraki; Anahtar Sözcük:

1 / 6 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    4
    Okunma
    5.782

    Cevap: __12 yıllık tazminat nasıl alınır ?

    Sayın Cagjackal hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.

    İşe iade davası açmak istemiyorum. Aynı iş verine trilyonda verseler dönmem.
    Ben yaşlıyım artık pek çalışmayı düşünmüyorum.

    Benim...
  2. Yanıt
    4
    Okunma
    5.782

    __12 yıllık tazminat nasıl alınır ?

    Herkese selamlar

    Bana iş akdi fesih bildirimini verdiler. Aşağıdaki resmini eklemedim.
    1292

    4857 Is Kanunu na baktım, tam anlayamadım bazı durumlarda net değil galiba.

    12 yıllık tazminatım...
  3. Yanıt
    3
    Okunma
    5.706

    Cevap: Nedir Bölge idare mahkemesi

    Bölge idare mahkemesine başvuru nasıl yapılır, ilgili mevzuat nedir?
    Tesekkurler
  4. Cevap: Savcılığa şikayet yolları ve gerekli evraklar

    Savcılığa herhangi bir karakola dilekçeyi ve gerekli evrakları teslim etme yoluyla başvuru yapılabilir mi?
    Savcılığa posta yoluyla başvuru yapılabilir mi?
    Savcılığa e-posta yoluyla başvuru...
  5. Yanıt
    44
    Okunma
    49.562

    Cevap: Araç Kilometresini Düşürmek Suç mu?

    Yıllardır sanayiye giderim bir tane denetim gormedim.
    16 yaşın altında onlarca cocuk calıstırılır, sigortasız çalıştırılır.
    Yedek parçacılar, ustalar fiş fatura vermezler. Bazıların belki kayıdı...
  6. Yanıt
    44
    Okunma
    49.562

    Cevap: Araç Kilometresini Düşürmek Suç mu?

    Sn. pier014 geçmiş olsun ve tebrikler.

    Arac markası modeli ne acaba?



    ALINTI: "Kilometre küçültme, otomobilini daha kolay satmak ve aracının değerini artırmak isteyen kişi ve galericilerin...
  7. Savcılığa şikayet yolları ve gerekli evraklar

    Savcılığa herhangi bir karakola dilekçeyi ve gerekli evrakları teslim etme yoluyla başvuru yapılabilir mi?

    Savcılığa posta yoluyla başvuru yapılabilir mi?
    Savcılığa e-posta yoluyla başvuru...
  8. Yanıt
    5
    Okunma
    7.319

    Adlî para cezasının hapse çevrilememesi?

    Kısa süreli hapis cezası alan kişinin cezası adlî para cezasına çevrilmiş.

    Kişinini parası pulu malı mülkü yoksa ebeveynlerinin yanında yasıyan 20 yasında işsiz genç ise adlî para cezasını...
  9. Yanıt
    3
    Okunma
    5.706

    Cevap: Nedir Bölge idare mahkemesi

    Bölge idare mahkemesine nasıl basvurulur?
  10. Yanıt
    3
    Okunma
    5.706

    Cevap: Nedir Bölge idare mahkemesi

    Bölge idare mahkemesine basvurumak ücretlimi?
  11. Yanıt
    6
    Okunma
    28.028

    Cevap: 14 Saat Nöbet ve Sonrasında Ceza

    SEVİLAY YÜKSELİR SABAH 05.11.2010'dan ALINTIDIR: Bugün Türkiye'de belki de emsali olmayan çok önemli bir dava ve onun sonucunu paylaşacağım sizlerle. Mesut Çeken, İstanbul 4. İdare Mahkemesi'nde...
  12. Yanıt
    6
    Okunma
    28.028

    Cevap: 14 Saat Nöbet ve Sonrasında Ceza

    Tsk devletin kaynakları en verimsiz kullanan kurumlardan birisidir. Hem maddi kaynaklar hem insan kayankları israf edilmketir.

    Bizim orada asker azaldı kule nöbeti 3 saat x 4'e cıktı.
    Askerlik...
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    5.706

    Nedir Bölge idare mahkemesi

    Trafik polisi Mobese kamera kayıtlarını inceleyip kural ihlali yapan araçlara ceza kesmemektedir. Ceza kesmemesini anlamak mümkün değildir.
    Kural ihlali apaçık bellidir. Kamera kayıtları da somut...
  14. Yanıt
    1
    Okunma
    1.340

    Adliyeler yetmiyor

    Burada, Ceza Hukuku bölümünde 5.329 adet konu açılmış, maşallah ülke genelinde kaç adet ceza davası açılmıştır acaba.
    Bu bile ülkenin kötü durumunu göstermeye yeter.
    Adliyelerdeki, yatrgıtaydaki...
  15. Yanıt
    3
    Okunma
    5.684

    Cevap: ___Özel hastanenede imzalatılan evrak

    imzalatılan evrak işinden anlıyan var mı?
  16. Yanıt
    1
    Okunma
    5.859

    Cevap: _______milletvekili seçilemeyecek olanlar

    2839 MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ KANUNU'nun 11.MADDE 'sinde MİLLETVEKİLİ SEÇİLEMEYECEK OLANLAR belirtilmiştir.

    MİLLETVEKİLİ SEÇİLEMEYECEK OLANLAR

    MADDE 11- Aşağıda yazılı olanlar milletvekili...
  17. Yanıt
    1
    Okunma
    5.859

    Milletvekili seçilemeyecek olanlar

    12 Eylül döneminde askeri cezaevinde üç ay kalan ve askere gitmemek için sahte çürük raporu düzenlemekten hapis cezası alan kişi nasıl milletvekili olur ? (eger sabah ve haber sitesi haberleri...
  18. Yanıt
    3
    Okunma
    5.684

    Cevap: ___Özel hastanenede imzalatılan evrak

    Bu konunun uzmanı yok muu?
  19. Yanıt
    7
    Okunma
    10.135

    Cevap: __Telekom Ücretlendirme Periyot Kazığı

    Telekom Ortaklık Yapısı % 55 Oger (Arap) %30 H Hazine Müsteşarlığı %15 Halka Açık

    * T.C Hazine Müsteşarlığı aynı zamanda C Grubu hisseyi de elinde bulundurmaktadır. C Grubu hisseye tanınan...
  20. Yanıt
    6
    Okunma
    71.728

    Cevap: Borç verdim ancak alamıyorum

    Geçmiş olsun
    Sonucu hakim bilir, adliyeye gidip gelmekten

    Yasal yollardan lehinize sonuc elde edebilirsiniz ama ugrasırsınız bayagı,
    2-3 ay da bir durusmalar, eksik evraklar, milletin...
1 den 20´e kadar toplam 114 ileti bulundu.
1 / 6 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.