ayberk_08; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: ayberk_08; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Banka kanalıyla gönderilen ve açıklama kısmında borç yazan borç paranın tahsili

    Sorduğum soru, bu forumda birçok defa sorulmuş ve cevabı alınmıştır. Tam bu açıdan konuyla ilgili elinde bir emsal kararı olan var mı ?


    Saygılarımı sunarım.
  2. Cevap: Banka kanalıyla gönderilen ve açıklama kısmında borç yazan borç paranın tahsili

    Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Bazı şeyleri bilsem bile bilginin doğruluğunu teyit etmeyi göz ardı etmeyen bir insanım.

    Dekonta tekrar baktım ve tam şu cümle:” İşte bu para borç...
  3. Cevap: Banka kanalıyla gönderilen ve açıklama kısmında borç yazan borç paranın tahsili

    Cevaplarınızı çok merak ediyorum.

    Herkese iyi formlar dilerim.
  4. Banka kanalıyla gönderilen ve açıklama kısmında borç yazan borç paranın tahsili

    Değerli Üyeler,

    Ben bir akraba banka kanalıyla 5000 TL parayı bir yıllığına borç olarak gönderim. Parayı EFT yaparken açıklama kısmına, “İşte bu gönderilen para borç vasfındadır.” ibaresini...
  5. Konu: El konulan telefon

    Ekleyen: ayberk_08
    Yanıt
    8
    Okunma
    1.392

    Cevap: El konulan telefon

    Bu gibi konuları dosyanızı tamamen inceleme fırsatı olan avukatlardan talep etmeniz daha iyi olacaktır. Zira şahsımın yönlendirmesiyle hak kaybına uğramanızı istemediğim için böyle cevap verdim.
  6. Konu: El konulan telefon

    Ekleyen: ayberk_08
    Yanıt
    8
    Okunma
    1.392

    Cevap: El konulan telefon

    Ben bir avukat değilim, bildiğim ölçüde cevaplar vermek istiyorum:

    Gördüğüm kadarıyla dosyanız dava aşamasındadır. İlgili mahkeme hitaben yazacağınız dilekçe ile telefonunuzun iade edilmesini...
  7. Konu: Boş senet

    Ekleyen: ayberk_08
    Yanıt
    2
    Okunma
    587

    [Alacak tahsil] Cevap: Boş senet

    Kambiyo vasfı taşıyan ve kıymetli evrak niteliğinde olan bir senede imza atmak, hele ki boş senede imza atmak çok ciddi bir hukuki işlem olduğunu ifade etmek isterim. Karşı tarafa çok büyük bir...
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    823

    Cevap: Arsamız konusunda mağdur edildik.

    Merhabalar,

    Öncelikle ben bir hukukçu olmadığımı ifade etmek istiyorum. Sorunuza bildiğim ölçüde cevaplar vermek gerekirse:

    Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmeleri, Türk Medeni Kanun’un 706....
  9. Konu: 158-F Kamu Davası

    Ekleyen: ayberk_08
    Yanıt
    6
    Okunma
    810

    [Ceza davaları] Cevap: 158-F Kamu Davası

    Geçmiş olsun, sadece sizin beyanınız çerçevesinde olayı öğrendik.

    Konuyla ilgili size bir iddianame tebliğ edilmesi gerekiyor. Söz konusu iddianamenin fotoğrafını çekip ( Ad ve soyadı gibi...
  10. Cevap: Kiraciyim Mulk Sahibi Ofislerimizin Kilidini izinsiz degistirdi!

    Aranızda yazılı kira sözleşmesi var mı ? Bir kopyası sizde var mı ?
  11. Yanıt
    5
    Okunma
    619

    Cevap: Üst Komşumun Huzursuzlukları

    Hiçbir tartışmaya yer vermeden şahsi balkonunuzun içini gören kaliteli kamera koymanızda yarar ver. Ortak alanı gören yere izinsiz kamera koymaya hakkınız yoktur. Sadece kendi şahsi mülkünüzü gören...
  12. Yanıt
    5
    Okunma
    619

    Cevap: Üst Komşumun Huzursuzlukları

    Cevabınız için teşekkür ediyorum. Öncelikle ben bir hukukçu değilim ama sorunuza bildiğim ölçüde cevaplar vermek istiyorum:

    Sizin konutunuzun eklentisi niteliğinde olan balkonunuza izinsiz...
  13. [Alacak tahsil] Cevap: İcra Hukuk Mahkemesi Konut Tahliyesi İptali ?

    Sorunuza değerli avukat bey gerekli cevabı vermiştir. Hukuki aşamada son noktaya geldiğinizi belirtmek isterim. Evden çıkmanız gerekiyor.


    Dediğim gibi kiracı olarak haklarınızı bir şekilde...
  14. Yanıt
    5
    Okunma
    619

    Cevap: Üst Komşumun Huzursuzlukları

    Ne yapmak istediğinizi tam anlamadım ?

    Şimdi siz, ortak alana düşen eşyayı alan şahısları haneye tecavüz etme suçundan mı şikayet edeceksiniz ?
  15. [Alacak tahsil] Cevap: İcra Hukuk Mahkemesi Konut Tahliyesi İptali ?

    Gördüğüm kadarıyla halen ev sahibine karşı borç bakiyeniz devam ediyor. İcra tebligatlarında, genel anlamıyla dava dosyanızda hatalı bir işlem yoksa ( olup olmadığı ancak dosyaya bakılarak...
  16. Yanıt
    5
    Okunma
    1.651

    [Suçlar] Cevap: Vasinin zimmetine geçirirse ne olur ? ( Lütfen acil cevap veriniz)

    Suç duyurusunda bulunduk.


    Ayrıca şunu sormak isterim: Savcılığın aynı konuyla ilgili ikinci defa ifade alması hususu ne anlama geliyor ?
  17. Yanıt
    3
    Okunma
    941

    Cevap: Arsa dolandırıcılığı

    Yazdıklarınızı kanıtlayan tanık gibi herhangi bir kanıt var mı ?


    Allah kolaylıklar versin, gerçekten işinizin zor olduğunu düşünüyorum. Ancak bu fikrimin yanlış çıkmasını çok arzu ediyorum.
    ...
  18. Yanıt
    1
    Okunma
    450

    Cevap: İmar Barışının Uzatılması

    Merhabalar,

    Yapı Kayıt Belgesi’ne yeni başvuru süresinin bittiğini, sadece ödeme süresinin uzatıldığını ifade ediyorsunuz. İşte bu ifadenizi yazılı bir dilekçe haline getirip mahkemeye...
  19. Cevap: Komşum arabama zarar veriyor. Ne yapmalıyım?

    Komşunuzun arabaya zarar verdiğini tanık ve kamera görüntüsü gibi kanıtlar ile ispatlama olasılığınız varsa, TCK 151. maddesi gereğince, kirletmek suretiyle malla zarar verme suçundan savcılığa...
  20. Yanıt
    9
    Okunma
    842

    Cevap: Ortak mal paylaşımı ile tehdit?

    Merhabalar, konuyla ilgili fikrimi paylaşmak isterim:

    Öncelikle eşiniz ile birbirinize karşı duyduğunuz sevginin her daim artmasını diliyorum.


    Sanırsam siz mal paylaşımı hususunda kanunu...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.