Çobanoğlu; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Çobanoğlu; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,19 sn sürmüştür.

  1. Cevap: İdare Mahkemesinde Açılan Davalardan Feragat

    Davalı idarenin savunması alınmış ve dosya tekemmül etmişse, davadan feragat edersiniz ancak davayı kaybetmiş gibi davalı idareye vekalet ücreti ödersiniz.
  2. Cevap: Öğretmenim 2 haftadır uyuyamıyorum.

    sn. ogokdogan, eğer telefonu çalınan şahıs ilk duruşmada şikayetçi değilim derse, zaten şahidiniz de varmış bu nedenle kamu davası da olsa hakim kuvvetle muhtemel beraatinize karar verir diyorum....
  3. Yanıt
    7
    Okunma
    7.233

    Cevap: yazılıda not yükseltme

    a- Disiplin cezasının iptali için hemen YDli olarak dava açınız. Mahkeme en azından bir alt disiplin cezası verilmesi gerekirdi diye disiplin cezanızı iptal edebilir diye düşünüyorum.

    b- Kurum...
  4. Cevap: YD dosyası ile ilgili üniversitelerin işlediği süreç

    YD kararının gereği %10'luk dilimde bulunduğunuza dair belgenin kaşelenmediğinden değerlendirilmeye alınmadığınız için belgenin kaşelenmiş gibi düşünülerek müracaatınızın diğer yatay geçiş...
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    1.286

    Cevap: Karşı taraf vekalet ücreti

    Iban numarası var zaten bu sayede bankanızın internet şubeciliğinden bile internet vasıtasıyla söz konusu iban numarasına parayı eft ile gönderebilirsiniz. Eft gönderirken açıklamalar kısmına...
  6. Cevap: Asil Memur Olmayan İdarecinin Müdahale Yetkisi

    Eğer orada bu aday memurun kadrosunda başka bir asil memur varsa, buraya o aday memuru oraya vekaleten idareci olarak görevlendirmek ehliyet ve liyakat ilkelerinden ne kadar uzaklaşıldığının ve...
  7. Cevap: Öğretmenim 2 haftadır uyuyamıyorum.

    Öncelikle bu kadar paniklemeyiniz. Benim telefonumda çalındı duruşmaya gittiğimde hakim neredeyse beni suçlu buldu! "Niye telefonuna mukayyet olmuyorsun!" dedi iyimi :) Netice senin gibi birisini...
  8. Yanıt
    4
    Okunma
    1.784

    Cevap: Hem iptal hem ret kararı ne anlama geliyor ?

    Bankacılık hizmetleri ve şehir içi toplu taşıma hizmetleri ile ilgili şu an değil de ancak iptal kararının Resmi gazete'de yayımlanmasından sonra (eğer yürürlük için geçiş süresi verilmemişse) greve...
  9. Cevap: ceza almış,emekli olmuş memur emeklilik ikramiyesi

    Emekli ikramiyesi talebinizin reddi işlemiyle ilgili iptal davasının ilgili idarenin bulunduğu il yani Ankara İdare Mahkemesinde açılması gerektiğini düşünüyorum.
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    1.388

    Cevap: idare hukuku bılen yok mu?

    Eğer adli soruşturma yoksa, idari yani disiplin soruşturması ile en çok 3 ay görevden uzaklaştırabilirler. Kanun oldukça sarih. Hemen idareye 657 sayılı yasanın 145/1.maddesini hatırlatan ve göreve...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    2.653

    Cevap: İdare mahkemesi davalarının sonuçlanması

    Evet dosya içindeki tüm bilgi ve belgelerle birlikte Bölge İdare Mahkemesine gitmiştir.
  12. Yanıt
    3
    Okunma
    2.653

    Cevap: İdare mahkemesi davalarının sonuçlanması

    1-Davalı idarenin karar düzeltme dilekçesinin bir sureti zaten size gönderilir. Dilekçeyi incelersiniz cevap verilmesi gereken husus veya hususlar varsa cevabi dilekçenizi verirsiniz. Yok önceden...
  13. Yanıt
    4
    Okunma
    4.349

    Cevap: Danistay 12.daire karar asamasi

    Dosya karar aşamasında görünüyorsa, tetkik hakimi tarafından incelenmesi bitmiş demektir. Yani dosyanız heyet tarafından görüşülme sırasını bekliyor olmalı. Dosyanız YDli de olduğu için yakın bir...
  14. Yanıt
    6
    Okunma
    4.782

    Cevap: Yargılamanın yenilenmesinde vekalet ücreti

    Dikkat ediniz "maddeleri, Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay ve Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu yönünden 6223 sayılı Kanun kapsamında...
  15. Yanıt
    6
    Okunma
    4.782

    Cevap: yargılamanın yenilenmesinde vekalet ücreti

    Hangi mahkeme kararı olursa olsun, kararın sonuç kısmına bakmak gerekmektedir. Verdiğiniz linkteki Anayasa Mahkemesi kararında

    " C- İçerikleri itibariyle Anayasa’ya aykırılığı ileri sürülen;
    ...
  16. Yanıt
    6
    Okunma
    4.782

    Cevap: yargılamanın yenilenmesinde vekalet ücreti

    1- Evet yargılamadır ve doğrudur. Bu karar temyize konu olabilir.

    2- 659 sayılı K.H.K. Anayasa Mahkemesi'nce iptal edilmedi.
  17. Yanıt
    2
    Okunma
    2.827

    Cevap: Geçmişe dönük yolluk talebi-4b yolluk

    1. Mali yıl Ocak ayında başlar. Dolayısı ile mali yılın sonundan itibaren 5 yıl sonunda zaman aşımı oluşur ve bu süre de 2014 Aralık ayı sonudur diye düşünüyorum.

    2. Emsal kararların dava...
  18. Yanıt
    11
    Okunma
    7.639

    Cevap: Savcı memuru nasıl ifadeye çağırır

    Savcı yol kusuru şikayeti almışsa, kurumunuz adına sizi bilgi almak için davet etmiştir. Burada sizin şahsi olarak bir suçla ilgili soruşturulmanız söz konusu değildir.
  19. Yanıt
    11
    Okunma
    7.639

    Cevap: Savcı memuru nasıl ifadeye çağırır

    Bu konuda savcının sizi soruşturması için kurumunuzdan izin alması gerekmez. Çünkü 4483 sayılı Kanun memurların görevleri ile ilgili suçlar içindir.

    4483 Sayılı Kanun.
    "Kapsam
    Madde 2 – Bu...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    1.137

    Cevap: İdari ve Adli Yargıda değişik bir durum

    İdari karar da ceza kararı da henüz kesinleşmemiş. Bakalım Danıştay'ın bozma kararına İdare Mahkemesi ne diyecek? Eski kararında direnecek mi? Yoksa Danıştay kararı doğrultusunda karar mı alacak?...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.