gecem1970; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: gecem1970; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    9
    Okunma
    1.746

    [Para iadesi] Cevap: Özel üniversite ücret haksızlığı

    Öncelikle vakıf üniversitelerinin verdiği tercih burslarının ilgili bölümlere ilgiyi ve başarılı öğrencileri çekme amacı güttüğünü hatırlatmak isterim. Nitekim burslu öğrenci sayı ve oranlarının...
  2. Cevap: Vefat ardından şimdiki eş ve çocuk ile önceki eşin çocukları hakkında

    Yeri gelmişken merak ettiğim için soruyorum.
    Bu kişiller yasal mal rejimine tabii ise, söz konusu mülk kişisel mallarıyla alınmamış ise yani annenin katılma alacağı varsa miras paylaşımı öncesi...
  3. Konu: Fiili Ayrilik

    Ekleyen: gecem1970
    Yanıt
    5
    Okunma
    1.142

    [Boşanma davaları] Cevap: Fiili Ayrilik

    Size uzun ömür ve sabır dilerim. Ayrı ysşadığınız göre karşı taraf tanık gösteremeyecektir değil mi? Bu durumda işler daha hızlı yürüyebilir kanımca
  4. Yanıt
    10
    Okunma
    918

    Cevap: Üniversite ders intibakına dava

    Üniversitenizin web sitesindeki önlisans ve lisans öğretim ve sınav yönetmeliğinde böyle bir ifade bulamadım. Sözünü ettiğiniz kısıtlılık zaten yaz okulu mantığına aykırıdır. Amacınız bağcı dövmekse...
  5. Yanıt
    10
    Okunma
    918

    Cevap: Üniversite ders intibakına dava

    Sayın Ateşkan'ın belirttiği gibi geçmişte aldığınız bir dersi sonra alınanın yerine saydıramazsınız.Yaz okulundan dersamak en kısa yol.
  6. Yanıt
    10
    Okunma
    918

    Cevap: Üniversite ders intibakına dava

    240 Akts yi tamamlamanız yetmez. Yerel öğretim programınzda tanımlanmış üniversitenizin kredisini de tamamlanız gerekir. Ama o da yetmez. İntibak programına itiraz edip kazansanızda sonuç değişmez. ...
  7. Konu: Fiili Ayrilik

    Ekleyen: gecem1970
    Yanıt
    5
    Okunma
    1.142

    [Boşanma davaları] Cevap: Fiili Ayrilik

    İki davanın birleşimi nasıl karşı tarafın oyalamasını engelleyecek anlamadım. Herkes fazladan dava açarsa normal olarak bitmez o davalar.
  8. Yanıt
    2
    Okunma
    477

    Cevap: Muvafakat Reddi Nedeniyle Dava

    Çalışmakta olduğunuz üniversiteye dava açabilirsiniz. Büyük ihtimal kazanırsınız. Ama öncesinde en üst yönetimle görüşüp gitmek istemenizin sebebini anlatın. (Norm kadro) Güzellikle halletmek daha...
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    520

    Cevap: Yeni nafaka düzenlemesi sonrası

    Yanıtınız için teşekkür ederim. Kesinleşmiş anlaşmalı boşanmalar daki nafaka hiç konuşulmuyor.
  10. Yanıt
    4
    Okunma
    520

    Cevap: Yeni nafaka düzenlemesi sonrası

    Sayın Ateşkan,
    Olmayan yasa üzerinden konuşmak saçma ama sadece merak ettiğim için soruyorum. Ne nafaka yükümlüsü ne de alacaklısıyım bu arada. Kişisel görüşünüzü merak ettim. Çeşitli nedenlere...
  11. Yanıt
    12
    Okunma
    1.040

    [Boşanma davaları] Cevap: Terk eden eşin dava açması

    Öncelikle hukukçu değilim. Mesajımı bu nedenle dikkate almayabilirsiniz.


    Sizin anlattıklarınıza göre siz kusursuzsunuz. Eşiniz yukarıda açıkladığınız gerekçelere dayalı bir boşanma davası...
  12. Yanıt
    1
    Okunma
    367

    Cevap: Anneden izinsiz babanın sünnet planlaması

    Siz sünnete mi karşısnız yoksa siz olmadan yapılmasına mı?
    İnançlarınız yada sağlık nedenlariyle çocuğun sünnetolmasına karşıysanız bunun için avukat yardımı almanızı öneririm. Karşı olduğunuz...
  13. Yanıt
    1
    Okunma
    803

    Sitede ısınma gideri

    Merhaba,
    Öğrenci olan kızım on aydır bir sitenin 140 daireli bloğunda oturuyor. Dairenin metrekaresi 56 toplam metrekare 12.478 (bina da en küçük daire 56 metrekare, 120 metrekareye kadar...
  14. Yanıt
    6
    Okunma
    1.493

    [Nafaka Davaları] Cevap: süresiz nafaka

    Sayın Yenigelin,
    Bu forumlara yazdıklarınızı okudukça gerçekten çok utandım. Öncelikle bir kadın olarak kadınları mal gibi algılamanız ve çok kızgın olduğunuz erkek milletine laf sokma çabasıyla...
  15. Yanıt
    698
    Okunma
    162.918

    Cevap: Bugün hava yağmurlu

    Bugün hava yağmurlu değil. Ama bu başlığın altındaki eğlence yağmurunu hatırlayınca yağmurlu günleri özledim.
  16. Cevap: Siyasi tartışmalarda atıp tutanlar Aralık 2013 ten sonra neden sustular?

    Son bir kac yildir sessizce izledigim sitede yukaridaki iletinin yanitini bende gormek istiyorum.
  17. Yanıt
    44
    Okunma
    41.387

    Sabit: Cevap: Ergenekon Davası Mahkeme Kararı - Ceza Alanlar

    5 Ağustos 1921 Atatürk'e Başkomutan yetkisinin verilmesi.
  18. Yanıt
    44
    Okunma
    41.387

    Sabit: Cevap: Ergenekon Davası Mahkeme Kararı - Ceza Alanlar

    Zihniyetinizin iki sorunu var. 1. Büyük taaruz muebbete mahkum oldu diye sevindiginiz zihniyetin eseridir.
    2.Zihniyetlerin yargılandığı yerde hukuk biter. (Ki yargılanan sizin ifadenizle zihniyettir)
  19. Yanıt
    16
    Okunma
    7.083

    Cevap: Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun

    Benim kafam karıştı. Bu da özel günler açılımı mı? Yani bundan sonra anne olmayanların anneler gününü, öğretmen olmayanların öğretmenler gününü de kutlayacakmıyız?

    Yoksa bu gün Dünya AIDS Günü...
  20. Yanıt
    46
    Okunma
    12.369

    Cevap: Eşitim, eşitiz eşitsiniz

    Abbas bey,
    Size kesinlikle saygısızlık etmek istemiyorum. Ancak ne sınav Baki Kuru hocanızın girdiği sınav ne lise onun gittiği lise. Tabi bunu bilmek öğrenmek olanağı olmayabilir. (!) Ancak Baki...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.