Av.Yusuf Selçuk Ateşkan; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Av.Yusuf Selçuk Ateşkan; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: 34 dk önce yapılan arama işlemi 0,72 sn sürmüştür

  1. [Mal Paylaşımı davaları] Cevap: Evliyken Evlilik Birliği İçinde Eşimin Üzerine Alınan Araba

    Sizin tanımınızla "evlilik birliğine aykırı yaşam tarzı", ispatlandığı takdirde sadakatsizliğe, haysiyetsiz yaşam tarzına delil olabilir, ama zina için gereken delillerin daha kesin olması gerekir.
    ...
  2. [Miras Payları] Cevap: Bir Torun Olarak Haksızlığa Maruz Kalma Durumum

    Mirastan doğan hakları talep edebilmek için mirasbırakanın ölmesi, kişinin de vefat anında onun yasal veya atanmış mirasçısı olması gerekir.

    Yasal miras payları da mutlak değildir, mirasbırakanın...
  3. Cevap: [Soru] Bedelli Askerlik İçin Tazminat Almak

    Bu konu tartışmalı.

    Benim doğru olduğunu düşündüğüm görüş şu:

    21 günlük bedelli askerlik yapacak kişiye işvereni ücretsiz izin vermek zorunda.
    Ancak işveren ücretsiz izin vermeyi reddederse...
  4. Cevap: Boşanan annenin, eşinden çocuklarına kalan tapuyu çocuklar reşit olmadan alması

    Çocuğa ait malların yönetim ve temsil yetkisini aşan amaçlar için satılması ise YMK.327 ve 356.m.2.f.daki koşulların varlığı halinde sadece “çocuğun bakım ve eğitim giderlerinin karşılamak amacıyla”...
  5. [İcraya itiraz] Cevap: İcraya itiraz süreci hakkında

    Uzlaşmak daha mantıklı.
    Tüm senelik kalma sözünden sonra sadece 1,5 aylık istemeleri de aslında yurt yönetiminin iyi niyetli olduğunu gösteriyor.
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    255

    [Borç ödeyememe] Cevap: Banka Borcu Hakkında

    Borcunuz için her türlü malvarlığınız veya gelirinize haciz yapılabilir.
    Bu konuda banka avukatları çok tecrübelidir.
    Ayrıca ödenmekte geciken süre içinde faiz ve icra masrafları nedeniyle borcunuz...
  7. Cevap: Apartman Yöneticiliği usülleri ve aidat nasıl toplanılmalı?

    Apartman yönetimi her ne kadar vergi numarasına sahip olsa da toplanan aidat için makbuz verilmesi vergisel açıdan bir yükümlülük değildir.

    Aidat ödemesinin yapıldığını ispat için her türlü yazılı...
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    214

    Cevap: Belediye Hakkında İnceleme

    Daha önce de başka bir kaç mesajınızda bahsettiğiniz olayın devamı sanırım.
    Bir mesajda filin kulağından, diğerinde bacağından, başkasında hortumundan bahsediyorsunuz.
    Bu şekilde tarifle bunun fil...
  9. [Mal Paylaşımı davaları] Cevap: Evliyken Evlilik Birliği İçinde Eşimin Üzerine Alınan Araba

    Boşanmadaki kusurun karşılığı maddi veya manevi tazminattır.
    Araba, mal rejiminin tasfiyesi ile ilgili bir konu ve boşanmanın kesinleşmesinden sonra çözümlenecek.
    Eğer zina nedeniyle boşanmaya...
  10. Cevap: Arkadaşımın Ev Sahibi Emanet Verdiğim Eşyalarıma El Koydu

    İcra takibi yapmak ile haciz farklı şeylerdir.
    Haciz icra takibinin son aşamalarından biridir.
    İcra takibinde borçluya ödeme emri tebliğ edilir, ödemesi için süre verilir, süre sonunda ödeme...
  11. Cevap: Para cezası hangi hesaba göre hapis cezasına çevriliyor?

    5000 gün yatar.
  12. Cevap: İcra Dairesine Yatan Paraya Haciz konulabilir mi ?

    1. Koyabilir.
    2. Alacaklı, bankadaki paranıza, gayrimenkulünüze veya sahip olduğunuz taşıtınıza nasıl haciz koyuyorsa, benzer şekilde taleple icra dosyası alacaklarınıza da haciz koyabilir.
  13. Cevap: Kiracı Kira artişini sözleşmeye göre yapmıyor

    Konut kiraları için 12 aylık ortalama TÜFE rakamından fazla olmamak kaydıyla sözleşmede yazan oran geçerlidir.
    İşyeri kiraları için Temmuz 2020'ye kadar herhangi bir sınırlama olmadan sözleşmede...
  14. Yanıt
    2
    Okunma
    722

    Cevap: Aileden miras hakkı istemek

    Siz ve kardeşiniz kaç yaşındasınız?
  15. Yanıt
    6
    Okunma
    595

    Cevap: Avans Geri Ödemesi

    Hak etmediğiniz bir para ise iade etmeniz gerekir.
    Sebepsiz zenginleşme nedeniyle icra takibi veya dava yolu ile alabilirler. Bu durumda faiz ve yargılama giderleri de ödemek zorunda kalırsınız.
  16. Cevap: ev sahibi: Kızım evleniyor 1ay içinde çık

    İhtiyaç nedeniyle veya 10 yılın dolması nedeniyle tahliye talebi kira dönemi sonunda yapılabileceği için kiralarınızı düzenlediğiniz sürece 30 nisan 2020'ye kadar sorunsuz olarak oturabilirsiniz.
  17. Cevap: %80 - %20 Daire Ortakligi ve Riza Disi Oturma

    Ortaklığın giderilmesi davası açmak için küçük hissedar ile büyük hissedarın farkı yoktur.
    Ortaklığın giderilmesini isteyen taraf 1% hissesi olsa dahi gayrimenkulün satış yolu ile ortaklığının...
  18. Cevap: Notersiz emlak alım satım sözleşmesi ve dekont

    Satış vaadi sözleşmesi noterde yapılmadıkça, gayrimenkul üzerinde hak vermez.
    Talep edebileceğiniz ödediğiniz paradır.
    Para eğer limited şirket hesabına gönderilmişse, şahıs değil, şirket...
  19. Cevap: 6749 sayılı ohal kanunun iptaline ilişkin karar

    Başvurudan önce AYM'nin gerekçeli kararının yayınlanmasını beklemek faydalı olabilir.
    Gerekçeli karar, yol gösterici olacaktır.
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    961

    Cevap: Ölümlü trafik kazası

    1- 6 kişinin her birinin davacı olduğu tek dava açılabilir.
    2- Mahkeme her hak sahibi için ayrı ayrı hüküm verecektir. Hatta her kişi için takdir edilecek rakam farklı olabilir.
    3- Her davacı, eğer...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.