desende_asi; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: desende_asi; Anahtar Sözcük:

1 / 17 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,18 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    4
    Okunma
    8.341

    Cevap: 6 ay açıkta yatmanın kaldırılması sonucu

    Adalet herkes için diyelim :)
  2. Yanıt
    4
    Okunma
    2.886

    Cevap: Genel Sağlık Sigortası hakkında bir soru

    Üstad Ali TEZEL'in bu GSS ile ilgili çok güzel bir söylemi var: SEVE SEVE GSS! Avrupa'dan klonlanmış olan bu bireyi koruyan (!) sağlık uygulaması bence tamamen yanlış kurulmuş durumdadır. Eski...
  3. Cevap: Cinsel istismar,terör ve örgüt suçları dışında

    Çok teşekkür ederim Sn.Sedefgül, evet forumda bir arkadaş başlık açmış o konuyla ilgili (Sanırım sizin mesajınızdı yine) internette araştırma yaptım ve okudum.

    ''Açık cezaevine ayrıldıktan sonra...
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    8.341

    Cevap: 6 ay açıkta yatmanın kaldırılması sonucu

    Bu konuyla ilgili link, kaynak verebilir misiniz arkadaşlar? Cezası 1 yıldan az olan kişiler denetimli serbestlikten hapis yatmadan mı faydalanacak yani?

    - - - Updated - - -

    İnternette bir...
  5. Yanıt
    7
    Okunma
    2.976

    Cevap: ücret politikası

    Üstad, şu konuyu biraz açsan? Nasıl olacak yani o iş? :) Örneğin 1000 TL. Alan ile 2000 TL. alan biri kıyaslanığında ben niçin 1000 TL. alan olmak isteyim? :)
    Şu gizli formülü bir söylesen, cidden...
  6. Cevap: işverenime karşı ne yapabilirim,başa çıkamıyorum.

    Mağdure bacı;
    Öncelikle geçmiş olsun, iş hayatında maalesef böyle can sıkıcı mevzular yaşanabiliyor, ah şu insan egosu yokmu... Anladığım kadarıyla iş çığırından çıkmış, çürük tahta çivi tutmazmış...
  7. Yanıt
    7
    Okunma
    2.976

    Cevap: ücret politikası

    Yasal olarak yapabilecek bir şeyiniz yok düşüncesindeyim. Ücret arttırılmadı diye işverene herhangi bir dava açılamaz :)
    Ama adaletsizlik kokuları sarmış ortalığı anladığım kadarıyla...
    Aslında...
  8. Cevap: "Tüketici Hakları Hakem Heyeti Kararı İcra Niteliğinde Değildir"?

    Sizin hakem heyeti kararını faxlamak gibi bir mecburiyetiniz yoktu. 10-15 gün bekleyip gerekli ödeme tarafınıza yapılmadığı takdirde meblağ üzerinden direkt ilamlı icra takibini başlatacaktınız....
  9. Yanıt
    14
    Okunma
    6.848

    Cevap: sigortanın geç yatırılması

    Sn.Eker, zatıali fikrinizdir, saygı duyarım o ayrı :) Sanırım çalıştıkça emekli maaşı düşer fikrini saunuyorsunuz, pek anlamamakla birlikte. Etik bulmak-bulmamak meselesi hak arayanın düşünmesi...
  10. Yanıt
    14
    Okunma
    6.848

    Cevap: sigortanın geç yatırılması

    Kamera kayıtlarına pek güvenmeyin. Tarih geçmiş baya...:alala
    Ama; o tarihlere ait olmak üzere;
    MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖZEL DERSHANELER TİP YÖNETMELİĞİ Md.15 gereğince:

    -Hiç ders planı (2 Nüsha)...
  11. Cevap: Tüketici Mahkemesi Kararını Tanımıyorum Diyen Firma

    Bilinir ki ihtarname illâki noter kanalı ile çekilecek diye bir kural yok. Önemli olan ihtarnamenin karşı tarafın eline geçtiğinin ispatıdır. Bunun günlük hayatta uygulamalarıda mevcuttur. İhtar...
  12. Yanıt
    14
    Okunma
    6.848

    Cevap: sigortanın geç yatırılması

    Sn.Eker; katılmıyorum...
    Zira sigortallıkta 1 günün bile değeri büyük, önemi çoktur. Nakdi olarak ele geçen birşey olmasa bile, emeklilik gün hesabında, zamanında çok faydası olacaktır. Kaldı ki Sgk...
  13. Yanıt
    3
    Okunma
    1.888

    Cevap: İş akdi feshi ve tazminatların talebi

    Aynen öyle. Askerliğini yaptığı komutanlığın adresi mahkemeye bildirildiğinde talimatla ''tanık celbi'' şeklinde birliğine yakın bir mahkemede aldırtılır ve davayı yürüten mahkemeye gönderilir. Siz...
  14. Yanıt
    18
    Okunma
    16.016

    Cevap: Yanlış bag-kur prim borcu

    ''Gittim bağ-kur diye bi yer yok tabi ''
    :) Demiştim ben.

    Sn.Şefim, bu konuyu takipteyim bende :) Sonucu da paylaşırsanız sevinirim...
  15. Yanıt
    14
    Okunma
    6.848

    Cevap: sigortanın geç yatırılması

    İşveren kafasına göre iş akdini fesh edemez... Mobbing yaparsa da çalışanın hakları var. Hakkını sonuna kadar aradıkça hukuk yanında olacaktır.
    Sizi MEB'e bildiriş tarihi SGK nızı eksik yatırmanızı...
  16. Cevap: Tüketici Mahkemesi Kararını Tanımıyorum Diyen Firma

    Dpoğrudur gerek yoktur ama son bir kez daha uyarmak bağabında demiştim ;) İhtar etken rol oynuyor genelde malûm...
  17. Sabit: Cevap: Firar eden (firari) subay ve astsubaylarla ilgili ceza hükümleri ve muhakeme usulü

    Sn.Freedom, öncelikle geçmiş olsun. Duygularınızı anlayabiliyorum, keşke hiç yaşamamış olsak bu duyguları. En azından artık sivilsiniz, tebrik ederim :)

    Nacizhane yorumlarıma gelince;
    - Hemen...
  18. Yanıt
    18
    Okunma
    16.016

    Cevap: Yanlış bag-kur prim borcu

    Şahsen gidebilirsiniz. Aslında Bimer'den başvurmak yerine (Yolu uzatmışsınız) bahsettiğiniz adresteki kuruma iadeli taahhütlü göndermiş olsaydnız şimdiye çoktan ellerine geçmişti bile :)

    Eğer...
  19. Cevap: Sİgorta yapilmamiŞ İŞyerİ yÜzÜnden 1 yil hak kaybi

    SSK numaranız olsaydı çok iyi olacaktı... Acaba sizi çırak olarak göstermiş olabilirler mi?
    Kişisel kanaatim, sadece tanıklarla çok zorlanırsınız.
  20. Yanıt
    18
    Okunma
    16.016

    Cevap: Yanlış bag-kur prim borcu

    Ayrıca şahsen gitmek yerine evraklarınızı posta yolu ile (iadeli-taahütlü) olarak da gönderip başvuru da yapabilirsiniz. O seçeneğinizde var yani.
1 den 20´e kadar toplam 325 ileti bulundu.
1 / 17 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.