Harun Gür; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Harun Gür; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,88 sn sürmüştür.

  1. Konu: My way

    Ekleyen: Harun Gür
    Yanıt
    2
    Okunma
    4.566

    My way

    Şarkı güzel, ancak sözlerin gereği konusunda bu halk inandırılmazsa durum kötü. Bunları (Fetöcüleri) siz alıp adam etmediniz mi detayına girmeyeceğim.

    Hepimiz umutluyuz ancak hala Başkanlık veya...
  2. Yanıt
    119
    Okunma
    45.197

    Cevap: Fettullahçı Organizasyon

    Sanırım yedi (7) yıl önce yazdıklarım/ız dikkate alınmamış.

    - - - Updated - - -

    Bu saatten sonra devlet/hükümet ciddiye alıp,

    Cumhuriyetin fabrika ayarlarına samimi olarak geri dönerlerse,...
  3. Yanıt
    28
    Okunma
    20.310

    Sabit: Cevap: Ayın kitabı

    Kitap Adı : Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı.
    Yazar : Ahmet Şerif İzgören
    Yayınevi : Elma Yayınevi


    http://kitap.antoloji.com/media/erenbooks/k/29/294032_k_6100.jpg


    Bu...
  4. Yanıt
    2
    Okunma
    3.110

    Cevap: Olası İSTANBUL depremi

    Memleketin çivisi çıktı, ne kadar fay hattı varsa yerinden oynuyor, varsa yoksa İstanbul Depremi...

    Bırakın yıkılsın İstanbul. Bu, Dünyanın en estetik, ancak insan eliyle estetikten en yoksun...
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    3.562

    Cevap: İşsizlik Maaşının Geri İstenmesi

    Dava açmalısınız.

    Kıdem, ihbar ve bakiye izin ücretlerinizi almış olmanız sizi işvereninizin işten çıkartmış olduğuna kanıttır. Bu durumda işsizlik ödeneğine hak kazanırsınız ve İŞKUR da bunu...
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    1.334

    Cevap: Sigara Zammı Belki Hukuki ama asla Etik Değil

    Smoke on the water and fire in the sky...
  7. Yanıt
    46
    Okunma
    18.685

    Cevap: Adana'dan haberler

    Davet et de; "uzaktan gelip, bedava bir Adana Kebap yiyelim" dedik, yok ben sana balık yedireceğim dedin. Bir bildiğin vardı eminim, Allah senden razı olsun Abbas Bey...
  8. Yanıt
    10
    Okunma
    4.616

    Cevap: Arı Kovanına Çomak Soktuk Suç mu Değil mi?

    Arılar zamanında dedesini soktuğundan, arı iğnesi acısı var diyelim biz...
  9. Yanıt
    26
    Okunma
    7.118

    Cevap: Atatürk ile İnönü hiç ters düşmediler mi?

    Yazmayayım dedim gene duramadım.

    Bir kere konu başlığı hatalı. Evet ters düştüler, biri sağa düştü, öbürü sola düştü desek ne değişecek? İnönü ailesi karşı mı çıkacak? Konu başlığını açan üye...
  10. Yanıt
    17
    Okunma
    21.012

    Cevap: Siyasi Görüş Testi

    Komünist 88%
    Sosyal Demokrat / Sosyalist 88%
    Anarsist 88%
    Otoirter/Kemalist 88%
    Liberal Demokrat 75%
    Muhafazakar Demokrat 75%
    Otoriter/Mlliyetçi 50%
    Islamci 0%
  11. Yanıt
    0
    Okunma
    2.218

    Olmaz ilaç sine-i sad pareme

    Köy berberinin dişçilik,
    Çıkıkçının ortopedistlik,
    Mühendisin siyasetçilik,
    Askerin darbecilik,
    Üfürükçünün şeyhlik,
    Doktorun sanatçılık,
    Polisin tarikatçılık,
    Mühendisin işçilik,
    Öğretmenin...
  12. Yanıt
    90
    Okunma
    21.074

    Cevap: Devlet Projesi - Demokratik Açılım Süreci

    Devlet procesi:utangac deyince nedense aklıma "Proce Yönetimi" geldi.

    Proce entegrasyon yönetimi : OTUR! SIFIR
    Proce kapsam yönetimi : OTUR! SIFIR
    Proce maliyet yönetimi : OTUR! SIFIR
    Proce...
  13. Yanıt
    80
    Okunma
    18.810

    Cevap: Kürt ayırımı ve cezası?

    Sn. D!NO34,

    Size tek tek cevap veriyorum:

    Kürtlerin mutlu olması beni mutlu eder de;

    Kürtçe'nin 2. resmi dil olarak kabul edilmesi sizi mutlu ederse, kusura bakmayın sizi mutlu etmemesi...
  14. Yanıt
    23
    Okunma
    9.829

    Cevap: İstanbul Barosu Darbeci mi?

    İstanbul Barosu, Cumhuriyetin ilk şeriatçı Baro Başkanı'nı seçecek kadar demokratsa, bugün darbeci olmaz da, ona darbeci yakıştırmasında bulunanlar neci olurlar bilinmez.

    Abbascığım; sen de mi...
  15. Yanıt
    2
    Okunma
    1.432

    Cevap: Sular seller gibi biliyorum :)

    Usul, usul hukuku anlayanlara lütfen eziyet etmeyiniz.:ok
  16. Yanıt
    10
    Okunma
    6.040

    Cevap: Yerli Malı Kullanma Zamanı - 869

    Bak ne güzel ortak nokta bulduk. Çok çalışmak, kaliteli mal üretmek, üretilen malın hammadde değil fikir ürünü olmasının teşvik edilmesi de benim ekleyeceklerim.

    Öte yandan bir atasözünü...
  17. Yanıt
    80
    Okunma
    17.660

    Cevap: Siyah çerçeveli yazılar - Gazete yazarlığı

    E artık yuh, diyorum da başka bir şey demiyorum...

    Öcalan'a 'ev hapsi': Gerçek mi, hayal mi?

    Muhalefet terörle mücadele kanunundaki değişikliğin, Abdullah Öcalan'ın yeniden yargılanmasının ve...
  18. Yanıt
    80
    Okunma
    18.810

    Cevap: Kürt ayırımı ve cezası?

    Hangi halk? Sizin gibi düşünen üç beş ırkçı mı?

    Size de güle güle...
  19. Yanıt
    80
    Okunma
    18.810

    Cevap: Kürt ayırımı ve cezası?

    Normalde son iletinizi "IRKÇI" olduğu için onaylamamam gerekirdi. Sadece alıntı yaptığım ve sizin de büyük harflerle yazma gereği duyduğunuz kısmı tekrar okuyunuz.

    Bu ülkede sayıca az kalmış...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    2.310

    Cevap: Ve arkaya dolandı 0,02 puan aldı

    Konu başlığını anlamayanlara dip notu:

    YÖK Genel Kurulu, üniversiteye giriş sınavında adaylara “farklı katsayı” uygulanmasını kararlaştırdı. Bu çerçevede adayların, puanları hesaplanırken kendi...
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.